КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 27.05-02.06

• 33 204
  • 666
  •   1
Отговори
# 120

П.П. Изпуснах 2-3 предавания и четох по диагонал, Рут взе ли окончателно решение за бебето?

В Блиц четох днес, че дори е правила аборт на 24 май, даже линкове имаше по- нагоре  Confused

# 121
Благодаря.

# 122
  • София
Рут е дразнеща, както каза някой по-горе - завършен егоист е. Много претенции, много нещо. Най-правилното решение бе да излезе и да си взема решенията за бебето навън, без камери и продуценти. Нейно право си е да прави аборт, но на мен ми е противно ако наистина се върне сега вътре, след такъв акт. Уж, имало нещо интимно в това о бла-бла, а го продаде и взема важно решение, играейки в предаване. А иначе всяко нейно действие подсказваше за решението й - тя не спря да пуши даже.

# 123
Аз пък явно съм супер наивна,защото съм убедена,че не е направила аборт и ще задържи бебето  Whistling Някак си все ми се иска да вярвам в доброто у хората и от Рут би станало добра майка,въпреки,че е още много млада  Peace
Обаче дори и да направи аборт съм убедена,че никой няма право да я съди,става въпрос за нейния живот и решението си е нейно(каквото и да е то) и дано не съжалява за него след време  Wink

# 124
 Сега, най-вероятно, ще прибере още един хонорар от продуцентите, за да могат те да споделят със зрителите, че е направила аборт!

# 125
По-добре да коментираме, след като е ясно какво точно е станало.
На Блиц им нямам много доверие, да изчакаме малко...

# 126
  • КиТ
То преди къде първо излезе новината,че е бременна  Thinking

# 127
Спор няма, че доста често слуховете са верни, но обичат и да ги доукрасяват  Mr. Green
Възможно е да е истина, но...

# 128

П.П. Изпуснах 2-3 предавания и четох по диагонал, Рут взе ли окончателно решение за бебето?

В Блиц четох днес, че дори е правила аборт на 24 май, даже линкове имаше по- нагоре  Confused

В събота,в предаването на Карбовски каза,че все още не е взела решение,а то беше на 25-ти.

# 129
# 130
  • София
Ехаа, ако са 50 000, си е доста добре.

# 131
  • IT
Каквото и да си говорят звездитИ, очевидно за мен е едно- всичко е за пари. Любо се възмути, че Калоян е искал пари да отиде в студиото на живо предаване, а за приятелката си какво ще каже.
Вярно, че сиренето е с пари, но тази меркантилност идва в повече.

# 132
Относно парите все си мисля,че така или иначе на много места излезе инфо,че е бременна и Рут просто е решила да си вземе хонорар и за новината  Peace То така и така се разбра ами поне е решила да "изкяри" от цялата работа.Колко е морално е съвсем друг въпрос обаче  ooooh!

# 133
Каквото и да си говорят звездитИ, очевидно за мен е едно- всичко е за пари. Любо се възмути, че Калоян е искал пари да отиде в студиото на живо предаване, а за приятелката си какво ще каже.
Вярно, че сиренето е с пари, но тази меркантилност идва в повече.

Каква меркантилност в повече.. нищо не е в повече.. не вярвам някой да си мисли, че Рут е предпочела доброволно 50 бона пред това бременността й да остане в тайна.. Никой човек с поне малко акъл в мозъка и в положението на Рут не би го направил, имайки предвид негативите, които може да му донесе това.. Не знам какво не разбирате.. Подписали са някакви договори, които съответно не им дават право да възпрепятват разгласяването на такъв факт.. Новината ще е новина, но продуцентите си измиват ръцете (тъй като хората отявлено се бяха ахвърили срещу тях че го разгласиха) като оповестяват и че по договор всичко такова се заплаща.. Кое не разбирате? allexa.7 искаш да ми кажеш, че ако си ти ще кажеш "окей, разкрийте ми тайната, ама задраскайте го тва в договора, че ще взимам пари от цялата работа, щото емного меркантилно".
Рут обясни в предаването на Карбовски, че дори и да не се била съгласила публично да обяви сама,че е бременна, продуцентите вече са имали запис, от който това става ясно.. И съответно, както може да се досетим, са излезли с аргумента, че ако не го сподели тя в лайф, ще си го излъчат те, и така или иначе ще се разбере.. А какво по-правилно решение от това да излезеш сам, да оповестиш такава новина, за да няма спекулации и за да можеш да се защитиш.. не виждам нищо кой знае колко меркатилно.. но виж как веднага им се изчисти името на Иван и Андрей.. Явно и според тях парите купуват всичко, дори и доброто име и благородството..

# 134
По-добре тя да си вземе парите, отколкото този, който щеше да подшушне на жълтурите цялата история и пак да я разнасят и плюят. Оказа се много умно момиче Peace

Можеше съвсем спокойно да им каже, че не е знаела, когато е започнала това с Любо и готово.
Не са единствените, които са го казали/помислили.

То им личи, че са прости, ама да не могат да навържат 2 и 2 Tired Специално всичко ли трябва да им се смели като на малоумни? Или нападайки, се издигат в собствения си замъглен от тъпота поглед. Моля ви, не ми обяснявайте как е нормално да се обсъжда ПО ТАКЪВ НАЧИН живота на някой Stop Живеят там от 2 месеца заедно, не е като да е някоя си непозната. Аз щях да ѝ съчувствам, да се опитвам да я успокоявам, да ѝ помогна да вземе решение, но да ѝ броя чашите и  цигарите за времето, през което не е знаела е супер ганьовска постъпка. Рут може и да е искала да споделя, но я спираха камерите и затова помоли да не се обсъжда. Защото ако ѝ се зададеше въпрос някакъв, тя трябваше да отговори. Не че не е искала специално с тях да обсъжда. Марина я е яд, че не клекна на Любо, правеше се на важна, пък той като се преориентира и почна да злобее. Проста си е, та няма и шанс да се усложни. А оня плужек Велислава само ѝ приглася, щото пък тя собствено мнение откъде да докара. Слабите хора си личат в такива предавания - винаги гледат да влязат в коалиция и да се насъскват един друг срещу силните, щото с мисъл няма как да изпъкнат, винаги ще са в ъгъла.

Общи условия

Активация на акаунт