КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 27.05-02.06

• 33 230
  • 666
  •   1
Отговори
# 615
...Гибона - съмняваме ,че ще приеме да бъде Къртица ...

Андрей отдавна изясни, че всеки един от заселниците от момента на подписването на договора за участие в предаването, няма право да отказва да бъде къртицата, ако продукцията впоследствие реши му даде тази роля. Така че ако са я дали на Гибона, той не е можел да не приеме.

# 616
Е преди подписване на договора сигурно е имало някакви преговори и договор ки , а ние не сме видели ,че в договорите им пише : ако решим да сте къртицата в последствие - не можете да откажете на продукцията (имам предвид т.н."звезди"). Въпросът е какво е записано в договорите на всеки един по отделно , а устно какво се говори и какво казва Андрей ....Вече ако се разкрие къртицата и се наложи да се избира нова къртица - ама така като гледам няма опасност да се наложи да избират нова  Mr. Green

# 617
  • Sofia
Велислава май най-много пари взе от останалите участващи досега в „Съблечи си късмета„

# 618
  • КиТ
Мда Любо спечели 13 хил Peace

# 619
  • София
Велислава май най-много пари взе от останалите участващи досега в „Съблечи си късмета„

Да, аз заради това реших да го изгледам подробно и да видя на нейни знания ли се дължи и това, което показва в Базата е постановка. Всички верни отговори, които имаше й ги дадоха хората, които извика. Останалите досега повече размишляваха и сами.

# 620
Само дето ако Величка отговаряше сама с нейните знания сигурно накрая щеше да има да дава пари на Башар Рахал не да взема.  Mr. Green

Довечера гледам от промото пак ще има цигански драми тая Валя много я е филмирал Морото няма такава ревност. Представям си Марина ако се прежали да направи един лек флирт с мангасара ей тъй за шоуто сигурно от тоя катун камък връз камък няма да остане.

# 621
Довечера ще видим как ще играе Икебаната.

Изумена съм,че повечето от участниците нямат елементарни знания.

# 622
  • Sofia
А тоя Моро направо  не мога да го гледам вече,за голям плейбой се мисли май и ревността на беззъбата ми идва в повече  #Cussing out Толкова грозни думи отправиха към Марина, #2gunfire а И и А се кефят ли кефят,вдига им се рейтинга с тъпанарщини

# 623
Добър вечер, мами!
Гледах днешното предаване и се замислих, когато Рут и Любо обсъждаха всеки един жокер как и с кого може да бъде свързан, най-вече за Киро ставаше дума. Реших да проверя - оказа се, че съпругата му е родена на 26.10, а са сключили брак през 2001. Ако не ме лъже паметта такива бяха и числата жокер. Освен това Велислава като говореше за изображението на зодиакалния знак Риби, всъщност на Рак е 69  Wink А Киро е зодия Рак. Това е от мен.

# 624
Абе и аз в последно време взех да се чудя за Кирцата, но по принцип го държах встрани от подозрение за сметка на Гиби, Икебаната и Донков, но не съм го и отписвал напълно. Наистина си пасва с някои от нещата, а да не забравяме, че с неговите болежки и постоянни оплаквания има идеално алиби. Сега ни го навират обаче едва ли не в лицата..Катето Евро дори се поспря на него като вариант, което си е постижение само по себе си.  Mr. Green Един човек обаче някак си се изгуби преди финала и се питам дали е случайно..говоря за Деян Донков - първият човек със съмнения за саботаж на първата мисия и най-голям фаворит за къртица в първите 2 седмици. А сега почти не му се чува гласа след като затихна оная история с Радина и ако не бяха записите, когато са се събрали групата аха да забравя, че присъства в това риалити.  Rolling Eyes Аз обаче ще си го подозирам до край и ако трябва да избирам м/у него и Киро за място в официалната ми тройка заподозрени бих избрал Донков понеже Кирцата прекалено бие на очи.

# 625
На мен още от самото начало Деян Донков ми е на прицел и аз по същия начин все още много силно се съмнявам в него, а и повечето жокери се връзват с него. Наистина на този етап всеки може да е, ще видим Simple Smile

# 626
Абе не е баш всеки.. Rolling Eyes Примерно аз от вторият тест минат с данните на Жени приемам този въпрос за навършените 30 години за истина понеже тя е над 30 и Миглена почти на 100% го е играла така и съответно отстранявам по младите като варианти, а от грешните може да се изключат два и съответно остава 1. Има място за грешка разбира се при това допускане, но точно на този тест си е минимална. Така, че Любо, Марина, Рут, Величка-тъпото са ми отпаднали твърдо + Тошко, който е точно на 30, но не ги е навършил смисъл да е на 31.

# 627
Mногo ми се иска Величка да отиде на тест.Умирам от любопитство да видя всяка нейна реакция и въобще как ще се справи като цяло.Не се впечатлявам,че шамароса главния редактор.Последвалата усмивката и поклащането на главата после ми оставиха кофти усещане.Фалшива ми е отвсякъде.
Доколкото си спомням блудството е станало,когато е отишла в града да учи на 14годишна възраст от чичо и.После май е напуснала това жилище.И аз се учудих,че И и А не разкостиха въпроса,те обичат да правят такива неща.Майка и като беше в студиото не повдигнаха въпроса,но може да си гонят друг сценарий.В някои сезони на ББ намираха неизвестния баща на участничка,на друга бившия съпруг или нещо от сорта.Имаше обидени обвинени,опровергаваха и пр. реакции.

# 628
Абе не е баш всеки.. Rolling Eyes Примерно аз от вторият тест минат с данните на Жени приемам този въпрос за навършените 30 години за истина понеже тя е над 30 и Миглена почти на 100% го е играла така и съответно отстранявам по младите като варианти, а от грешните може да се изключат два и съответно остава 1. Има място за грешка разбира се при това допускане, но точно на този тест си е минимална. Така, че Любо, Марина, Рут, Величка-тъпото са ми отпаднали твърдо + Тошко, който е точно на 30, но не ги е навършил смисъл да е на 31.

Като е играла с Жени и е над 30, за нея отговора е "Да". Но, ако къртицата е Любо (Рут, Марина, Велислава) Да-то на Миглена, ще е бил грешен отговор... Или аз не успях да схвана логиката  Tired

# 629
Всеки брой верни отговори, различен от 10, само показва, че жокерите и ролите в мисиите са поставени и направени така, че много хора да се вписват в образа. Лошото е, че много малко от явявалите се на тест признават с кого са играли. Особено важно е сега с кого игра Марина, понеже каза, че се колебае между двама - Кирил и Тодор предполагам. Все повече ми се прокрадва мисълта за Икебаната и Любо, защото те са единствените хора, които досега не са получавали повече от 1 копие - единият е вечният балансьор, а другият големият дразнител и има вероятност с тези си роли да замазват очите на другите. И най-силният аргумент в полза на Любо е това колко е внимателен и вникващ във всичко.

Общи условия

Активация на акаунт