КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 27.05-02.06

• 33 228
  • 666
  •   1
Отговори
# 135
  • София
То точно в това беше проблемът, че жълтурите вече говореха от няколко дена. Някой беше издал и така или иначе се знаеше, тя е решила да се възползва от парите.

# 136
Силно се съмнявам, че в договорите им пише, че ще взимат допълнително пари за разгласяване на лична информация - как ще посочат колко и за какво точно ще се дават!? newsm78! По скоро им пише, че имат право да оповестяват всякаква информация, която е свързана с участието в предаването и то без допълнително заплащане Mr. Green- бременността определено има съществено отношение! Според мен пари(ако наистина са й дали допълнително) са дадени тя самата да оповести информацията по определен начин(или да кажем - да "взема решение" по-дълго за да имат повече време за дискусии Crazy )!
Или пък да й затворят устата и да са сигурни, че тя няма да предприема някакви ответни мерки, ако някъде по отношение на оповестяването и коментарите прекрачат границата! Все пак тази бременност е прецедент и едва ли в договора е посочено в подробности как да се процедира точно в такъв конкретен случай! Предполагам се позовават на тълкуване на общи клаузи, а тук вече кой прав и кой крив го решава съда - точно за това според мен те са се предоговорили!(Допълнително анексче са написали, както каза бащата на Радина;) Mr. Green)

Вие тези договори ги изкарахте все едно са договори за доброволно поробване!  newsm78 Все пак какъвто й договор да се подпише - в него клаузите трябва да са съобразени и с човешките права и с местното законодателство! Хубаво - продукцията се е подсигурила като е ползвала добри адвокати, но и нашите "звезди" сигурно са се консултирали с някой адвокат или пък ако не са тогава - сега могат да се консултират - не са чак толкова наивни! Simple Smile

# 137
Моля ви, не ми обяснявайте как е нормално да се обсъжда ПО ТАКЪВ НАЧИН живота на някой Stop Живеят там от 2 месеца заедно, не е като да е някоя си непозната. Аз щях да ѝ съчувствам, да се опитвам да я успокоявам, да ѝ помогна да вземе решение, но да ѝ броя чашите и  цигарите за времето, през което не е знаела е супер ганьовска постъпка. Рут може и да е искала да споделя, но я спираха камерите и затова помоли да не се обсъжда. Защото ако ѝ се зададеше въпрос някакъв, тя трябваше да отговори. Не че не е искала специално с тях да обсъжда. Марина я е яд, че не клекна на Любо, правеше се на важна, пък той като се преориентира и почна да злобее. Проста си е, та няма и шанс да се усложни. А оня плужек Велислава само ѝ приглася, щото пък тя собствено мнение откъде да докара.

твоите изказвания са много по-злобни от коментарите на провинциалните момичета

а колкото до Рут и жълтите, че по-добре така, иначе щели да я разнасят - че тя сама си го изпя и се накисна в ситуация да се обяснява пред цяла България, неслучайно излязоха писаниците за бебето й предварително, а и един от водещите й намекна, че не е била достатъчно дискретна

# 138
твоите изказвания са много по-злобни от коментарите на провинциалните момичета

Злоба? По-скоро отвращение и погнуса от такива селски пръчки Sick
Сега ми става ясно защо Жени избухна срещу тях. Ама даваха само нападките ѝ, а не и от какво са провокирани. И аз не бих им останала длъжна. Кой знае какво са шушукали зад гърба им тьотките елементарни.

# 139
Тьотките не ги защитавам, но като отричаш толкова яростно нечие вмешение и обсъждане видиш ли, се погледни отстрани, за да отвориш очи, че го правиш ежедневно, а и с толкова емоции в поста...

# 140
Тьотките не ги защитавам, но като отричаш толкова яростно нечие вмешение и обсъждане видиш ли, се погледни отстрани, за да отвориш очи, че го правиш ежедневно, а и с толкова емоции в поста...

Отричам вмешателството по този грозен начин, да. Можеха да се чудят какво ще прави тя, как ще постъпи, кое ще е по-добре, .... Ама тяхната откровена злоба надмина всичко. И само да спомена, че до този момент въпросните особи не ме бяха впечатлили с нищо, единствено съжалявах Велислава заради това, че я нападаха, а ми изглеждаше кротушка. Явно е имало защо да си отнесе яростта на всички, които го направиха. На подмолната Марина - също.

# 141
Така си е дразнещи са и безочливи тея двете. Днеска сутринта майка й на Марина се прояви с адската си наглост и нищо чудно, че Марина не знае кое е правилно и как да се държи на ниво - всичко тръгва от родителите и възпитанието! Жалко, че не бях на мястото на Жана тя горката не знае как да задава въпроси въпреки, че мисловно е на прав път. Ти му казваш и намекваш, че дъщеря ти е клюкарка и лицемерка то ти твърди обратното и иска да изкара слона - муха!  Mr. Green Казвал съм го много пъти и пак ще го кажа - не е въпроса в обсъждането, а в начинът по който се прави! После нека ме обвиняват някои хора, че използам силни епитети за тея двете и съм ги обиждал, но аз не виждам как по друг начин човек да опише умственото и моралното им поведение и манталитет. Марина и Величка-тъпото не само, че дадоха хляб на прослувутата реплика на Жени "селски пръчки" насочена към тях  те я доказаха! За това колко неприятни са говорят и временните резултати - Кокошослава с най-голям процент!  Twisted Evil

# 142
Открих още нещо в подкрепа,че Гибона е Къртицата,а закодираното име на Тони води към Къртицата! Къде стоеше в началото Гибона,кой седи после на неговото място:

# 143
Здравейте, интересува ме, в всички тестове да напишете, кой с кого е играл, че аз за някои нямам спомен.
Тест 1:Жени срещу Мишо. Имаха по 6 верни отговора.   
Тест 2:Миглена срещу Азис. Миглена имаше 7 верни отговора, Азис 3  /Тук миглена играе с Жени? /
Тест 3:Играха: Евгения срещу Миглена. Евгения имаше 7 верни отговора, Миглена - 6. /Миглена играе с Киро?, мислеше да играе с Жени, но се е отказа? /
Тест 4:Играха: Кристина срещу Божидар Искренов (Гибона),спечели Гибона  /Гибона играе с себе си????  /
Тест 5: Играха Емануела срещу Марияна,при равен брой верни отговори,спечели Марияна  /И двете играят с Гибона/
Тест 6:Играха Марияна срещу Марина,с 4 верни отговори повече даде Марина.  /тук грам не помна кой с кого е играл/
Тест 7: Играха Тони срещу Жени,като тя отпадна,дала 1 правилен отговор по-малко  /Жени каза, че ще играе с жена, но може и да е лъгала, Тони пред Мъро се изпусна, че е играл с Гибона/

Та аз си направих тестовете, в които знам кой с кого е играл и излезнаха интересни неща. Обаче не съм сигурен дали помна добре, затова който се сеща, когато е споменавало кой с кого е играл нека нашише.....

Ще дам един пример с евентуалните отговори на Миглена на Тест 2, където се знае, че Миглена игра с Жени и има 7 верни отговора.

1.   Къртицата от известните личности ли е или от гражданската квота?
Известна
2. Колко копия бяха забити пред къртицата по време на номинациите миналия четвъртък?
0, защото беше номинирана от зрителите?
3. Извън София ли е родена къртицата?
ДА? въобще не можах да намера информация къде е родена Жени
4. По-малко от 30кг ли пренесе къртицата по време на мисията Камъните падат?
ДА
5. Умее ли къртицата да свири на някакъв музикален инструмент (тук Меги се забави)?
НЕ
6. Кой беше от дясната страна на къртицата по време на последната нощ на къртицата :
- мъж
- жена
- никой (за този въпрос Меги попита при кое от пренарежданията и й отговориха - "в началото)
7. Има ли къртицата навършени 30 години?
ДА
8. Къртицата сред първите 2 групи ли беше по време на играта Самуиловите войни?
НЕ
9. Миналата седмица къртицата сред тримата най-заподозряни от зрителите ли беше?
НЕ
10. Кой е къртицата?
ЖЕНИ

Жени не е Къртицата, защото излезе вече и следователно: Въпрос 10 е грешен. Остават още 2 грешни въпроса.  Знае се много добре, колко кг. Пренесе Жени, мисла, че бяха 17 абе все тая под 30 е, значи и този въпрос е грешен, защото къртицата е носила повече. Остава още 1.  Не съм сигурен в отговорите, на въпроси 2,3 6, 9. Ако ми кажете какви са отговорите, много лесно може да разберем кой е Къртицата.  Също с другият тест на Меги  тест номер 3, там също се знае колко верни отговора има и  за кой е играла (Киро ако не се лъжа).
Понеже не съм сигурен за много неща, аз направих всички тестове така както мисла, че е и накрая за запозряни се оказаха всички хора, които нямат Е в фамилията, които не са известни, които не говорат на специфичен диалект и които там една седмица не бяха заподозряни от зрителите и остана само Тодор . Това е незавършена версия на теория. С малко помощ от информация за всички тестове кой за кой е играл и какви са верните отговори ще разберем кой е Къртицата.

# 144
Здравейте, интересува ме, в всички тестове да напишете, кой с кого е играл, че аз за някои нямам спомен.
Тест 1:Жени срещу Мишо. Имаха по 6 верни отговора.  
Тест 2:Миглена срещу Азис. Миглена имаше 7 верни отговора, Азис 3  /Тук миглена играе с Жени? /
Тест 3:Играха: Евгения срещу Миглена. Евгения имаше 7 верни отговора, Миглена - 6. /Миглена играе с Киро?, мислеше да играе с Жени, но се е отказа? /
Тест 4:Играха: Кристина срещу Божидар Искренов (Гибона),спечели Гибона  /Гибона играе с себе си????  /
Тест 5: Играха Емануела срещу Марияна,при равен брой верни отговори,спечели Марияна  /И двете играят с Гибона/
Тест 6:Играха Марияна срещу Марина,с 4 верни отговори повече даде Марина.  /тук грам не помна кой с кого е играл/
Тест 7: Играха Тони срещу Жени,като тя отпадна,дала 1 правилен отговор по-малко  /Жени каза, че ще играе с жена, но може и да е лъгала, Тони пред Мъро се изпусна, че е играл с Гибона/

Та аз си направих тестовете, в които знам кой с кого е играл и излезнаха интересни неща. Обаче не съм сигурен дали помна добре, затова който се сеща, когато е споменавало кой с кого е играл нека нашише.....

Ще дам един пример с евентуалните отговори на Миглена на Тест 2, където се знае, че Миглена игра с Жени и има 7 верни отговора.

1.   Къртицата от известните личности ли е или от гражданската квота?
Известна
2. Колко копия бяха забити пред къртицата по време на номинациите миналия четвъртък?
0, защото беше номинирана от зрителите?
3. Извън София ли е родена къртицата?
ДА? въобще не можах да намера информация къде е родена Жени
4. По-малко от 30кг ли пренесе къртицата по време на мисията Камъните падат?
ДА
5. Умее ли къртицата да свири на някакъв музикален инструмент (тук Меги се забави)?
НЕ
6. Кой беше от дясната страна на къртицата по време на последната нощ на къртицата :
- мъж
- жена
- никой (за този въпрос Меги попита при кое от пренарежданията и й отговориха - "в началото)
7. Има ли къртицата навършени 30 години?
ДА
8. Къртицата сред първите 2 групи ли беше по време на играта Самуиловите войни?
НЕ
9. Миналата седмица къртицата сред тримата най-заподозряни от зрителите ли беше?
НЕ
10. Кой е къртицата?
ЖЕНИ

Жени не е Къртицата, защото излезе вече и следователно: Въпрос 10 е грешен. Остават още 2 грешни въпроса.  Знае се много добре, колко кг. Пренесе Жени, мисла, че бяха 17 абе все тая под 30 е, значи и този въпрос е грешен, защото къртицата е носила повече. Остава още 1.  Не съм сигурен в отговорите, на въпроси 2,3 6, 9. Ако ми кажете какви са отговорите, много лесно може да разберем кой е Къртицата.  Също с другият тест на Меги  тест номер 3, там също се знае колко верни отговора има и  за кой е играла (Киро ако не се лъжа).
Понеже не съм сигурен за много неща, аз направих всички тестове така както мисла, че е и накрая за запозряни се оказаха всички хора, които нямат Е в фамилията, които не са известни, които не говорат на специфичен диалект и които там една седмица не бяха заподозряни от зрителите и остана само Тодор . Това е незавършена версия на теория. С малко помощ от информация за всички тестове кой за кой е играл и какви са верните отговори ще разберем кой е Къртицата.

Жени е родена в София,както и Киро ,Рут и Гибона. Икебаната е роден в Русе,Донков във Видин,Марина-Бургас,Велислава-Варна...за Любо не съм сигурна кой град беше,но е извън София. На въпроса кой е бил от дясната страна на Къртицата-на Жени беше Икебаната (Мъж)-другите единствени с мъж отдясно бяха Рут и Киро. За копията мисля,че бяха 0,защото Жени беше номинирана от зрителите,дано само не греша точно за тогава.

# 145
Любо беше казал,че е от Търговище

# 146
Мне не бъркаш всички пъти, когато Жени беше на елиминации беше заради зрителски вот чак накрая я нарочиха от групата.

# 147
Обачеее се сетих нещо,Миглена игра срещу Жени в епизод 21 и тогава напусна,обаче предната седмица Жени имаше едно забито копие от Миглена,като се караха и спореха за скъсването на дипломата,това беше точно седмицата преди тази седмица ,в която напусна Миглена и игра на теста,а най-заподозрения тогава беше Азис,ако не се лъжа. А тримата най-заподозрени бяха Азис,Кирил и Тони,това го казвам във връзка с теста ,на който игра Миглена с профила на Жени.

# 148
Абе не знам ама тая Миглена би трябвало да знае кой е къртицата спрямо точно този тест. Ако я поканят пак в студиото и каже кой е според нея и се обоснове добре тоя път бих й повярвал.  Rolling Eyes

# 149

Общи условия

Активация на акаунт