КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 27.05-02.06

• 33 348
  • 666
  •   1
Отговори
# 285
  • Berlin
Поздрав Grinning  Неочаквано за мен - харесва ми. Аз песента за Икебаната така и не съм я слушала.
Според мен има по-малко вярно от всички  мнения, които сте написали за него. Не беше ли пускал едно писмо във ФБ във връзка с някакво риалити, че бил обиден, ала бала ...

А с брат му какво се случва? newsm78

# 286
delinquent не може всички да сме на твоето мнение..
извинявай, но хич не са прибързани заключенията ми, че с тровенето на Величка, Марина и Икебаната избиваш някакви комплекси тука.. Аз разбирам, пушели от на другите цигарите, разбирам клюкали, разбирам Икебаната пеел простотии, ама такова чак СТРАСТНО тровене на някви трима човека, които дори и не познаваш, най-малкото които не са ти в къщата, е малко ту стрейндж  newsm78 и още по-малко пък присъщо за мъж  Whistling

# 287
Като сме подхванали творчеството на Деян, ето я и Обич за обич Simple Smile

# 288
Според мен Гибона беше прав снощи за случая с дискотеката на Коцето. Икебаната не се съгласил да пее само защото не му дали парите, които е поискал (а не защото е чалга дискотека например). Преди време си спомяням, че обясняваше, че не е влязъл в Биг Брадър, защото отново не му е дадено толкова, колкото е поискал. А в същото време се обяснява как няма пари. За мен това не е правилно изобщо. Човек, ако няма пари, ще се съгласи и на по - малко.

# 289
dido1302 това видео ме върна в детството ......много яко  Hug
Икебаната ми е любимия образ,да абсолютно преиграва и смятам,че е умишлено,но въпреки това пак ми е много симпатичен.Наистина както си танцува сутрин и каквито ги блещи такива са му и песните,той не е тръгнал да прави някакви световни хитове,а да не говорим текстовете на световните хитове какви са,всеки,който говори малко английски може да си ги преведе  Mr. Green...и на Коцето ли са по-смислени текстовете или на там разните фолк певачки.Така тоя двоен стандарт не ми харесва,за едни може за други не...пък и много критични сме българите имаме една кофти черта винаги да плюеме,винаги с рогата напред...живей си живота и не се занимавай с другите,какво сложно има в това.

# 290
  • Berlin
Е, знам я "Обич за обич" Simple Smile 

tooclose, да, точно, това изказване и аз имах предвид.

# 291
извинявай, но хич не са прибързани заключенията ми, че с тровенето на Величка, Марина и Икебаната избиваш някакви комплекси тука.. Аз разбирам, пушели от на другите цигарите, разбирам клюкали, разбирам Икебаната пеел простотии, ама такова чак СТРАСТНО тровене на някви трима човека, които дори и не познаваш, най-малкото които не са ти в къщата, е малко ту стрейндж  newsm78 и още по-малко пък присъщо за мъж  Whistling

Мисли си каквото искаш и аз по същата логика мога да кажа, че ти избиваш комплекси от мене примерно щом така ми скачаш. Wink Изясни си първо понятието „комплекс”, почети малко материали по психология и тогава ела ми прави анализи. Това, че не ти харесва мнението ми че Икебаната преекспонира нещата и вие му се връзвате на глупостите си е твой проблем. А за познаването.. ти Деян Неделчев да не си си пила кафето с него? И изобщо какво правиш в форум където се коментират хора дето ги виждаш на екрана на базата на техните действия както е и по принцип в живота щом не ги познаваш лично? Айде чиба с псевдо морала!  hahaha Naughty

# 292

Ами това си е ваше мнение.. детската градина мисли обаче, че Деян е достатъчно стойностен човек,за да заслужава поне малко повече уважение, въпреки това с което се занимава, което е направено с ХУМОР.. хора.. незнаете ли какво е това..

Ами аз се смятам за човек, който има чувство за хумор, обаче това няма как да ме разсмее. Даже сега като го изгледах, още по-тъжно ми стана, че е възможно някой да оправдава подобно нещо с чувството за хумор.

И отношението ми е такова към всичко пошло в българската музика, включително разни поп-фолк, поп, че и рап изпълнители. Защото за простотията жанр няма.

# 293

Мисли си каквото искаш и аз по същата логика мога да кажа, че ти избиваш комплекси от мене примерно щом така ми скачаш. Wink Изясни си първо понятието „комплекс”, почети малко материали по психология и тогава ела ми прави анализи. Това, че не ти харесва мнението ми че Икебаната преекспонира нещата и вие му се връзвате на глупостите си е твой проблем. А за познаването.. ти Деян Неделчев да не си си пила кафето с него? И изобщо какво правиш в форум където се коментират хора дето ги виждаш на екрана на базата на техните действия както е и по принцип в живота щом не ги познаваш лично? Айде чиба с псевдо морала!  hahaha Naughty

пф  Party а ти от къде си извади заключение, че ти скачам.. и никакви комплекси не избивам спрямо теб.. просто ми прави впечатление,че прекалено много се палиш, когато някой не е на твоето мнение.. а относно какво правя във форума, аз не съм казала, че не трябва да се коментират хората вътре, нали и аз за това съм тука Shocked казах, че даваш необосновани обидни квалификации на хора, които не са ти в къщата, защото ТИ пръв изтърси, че някой хора сме били прекалено наивни да се връзваме на това което ни показват, и на драмите които играят вътре.. а ти от къде черпиш информация като тези хора не са ти в къщата попитах newsm78

# 294
а ти от къде черпиш информация като тези хора не са ти в къщата попитах newsm78

То им личи от 100км. Как може да сте толкова наивни Crazy

# 295
Абе човек ти не знаеш какво искаш хем сме тука да коментираме хем не може да се споделят негативни впечатления щом на 55додо не й харесва.. Laughing Как да не са ми в къщата телевизора да не е у комшиите ми? Нали затова са тези риалитита за да се наблюдава поведението на избрани личности и съответно да се правят изводи и анализи не може всичко да е позитивно. Извинявам се че не ми харесват лицемерни и прикрити хора говорещи зад гърба като Величка и Маринка. Еми извинявай ама от коментарите ти въпреки, че не те познавам лично ми приличаш точно на наивен човек региращ първосигнално на каквото види. Икебаната не е жертва той сам се поставя в ролята на такава както беше в случая с Карбовски и Азис, който споменах и ти му се връзваш. Кефят те песните му ами мене не ме кефят -> не слушам вулгарни простотии горе една потребителка линкна точно такава изродия дето никога не бих си я пуснал в ютуб или уинамп камо ли да си я тананикам.  Mr. Green

# 296
явно не мога да се изказвам достатъчно ясно... my bad.. говорех за нарицателните, които използваш.. т.е. "Величка-тъпото" и т.н.
surprise surprise - най-малко сикмпатизирам на Марина и Велислава от тези вътре в базата..
 topicclosed поне за мен..

# 297
  • Berlin
Аз съм далеч от мисълта, че всеки, който слуша песен, чува и се заслушва в думите. Особено ако музиката ти влезе в главата, тогава отърване няма, колкото и да се мъчиш. Тъй че тия му песни едва ли са хитове точно заради текста.

# 298
Извинявай ама след реплики от рода на "Нула! Значи не може да готви!" и това с кокошките дето беше адската глупост и опосумите я взеха за мезе пред цяла България някак си не върви да й викам Величка-острото.  Laughing От това което съм видял от нея до сега спокойно мога да кажа, че умственият й капацитет не е от най обширните, но това е най малкият проблем при нея. Wink Любо мисля много правилно я прецени и чакам с нетърпение да й каже нещата в очите барем се усети.

# 299
Извинявай ама след реплики от рода на "Нула! Значи не може да готви!" и това с кокошките дето беше адската глупост и опосумите я взеха за мезе пред цяла България някак си не върви да й викам Величка-острото.  Laughing От това което съм видял от нея до сега спокойно мога да кажа, че умственият й капацитет не е от най обширните, но това е най малкият проблем при нея. Wink Любо мисля много правилно я прецени и чакам с нетърпение да й каже нещата в очите барем се усети.

Ами точно тук думите за наивността се връщат при теб, защото според мен Любо е разбрал, че тя далеч не е толкова тъпа за колкото се представя.. Не сте ли забелязали, че от време на време накъсаната й реч и объркаността в израза й се губят при определени обстоятелства.. например, когато гаджето й беше в лайфа или когато имаше 40 секунди да се защити при вота на зрителите, и в други подобни случаи..
Според мен Велислава си играе ролята по-добре и от Марина и от Икебаната, и дори и сравение не може да става.. Разбира се,това са само предположения и не съм напълно убедена дори, че е така.. Но просто обръщам внимание, че всяка монета си има две страни..

Общи условия

Активация на акаунт