КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 27.05-02.06

• 33 337
  • 666
  •   1
Отговори
# 300
Вмъкни Цитат
Абе човек ти не знаеш какво искаш хем сме тука да коментираме хем не може да се споделят негативни впечатления щом на 55додо не й харесва..  Как да не са ми в къщата телевизора да не е у комшиите ми? Нали затова са тези риалитита за да се наблюдава поведението на избрани личности и съответно да се правят изводи и анализи не може всичко да е позитивно. Извинявам се че не ми харесват лицемерни и прикрити хора говорещи зад гърба като Величка и Маринка. Еми извинявай ама от коментарите ти въпреки, че не те познавам лично ми приличаш точно на наивен човек региращ първосигнално на каквото види. Икебаната не е жертва той сам се поставя в ролята на такава както беше в случая с Карбовски и Азис, който споменах и ти му се връзваш. Кефят те песните му ами мене не ме кефят -> не слушам вулгарни простотии горе една потребителка линкна точно такава изродия дето никога не бих си я пуснал в ютуб или уинамп камо ли да си я тананикам.
напълно подкрепям твоите мниния newsm10 newsm10

# 301
Ако е такъв случаят значи е голяма актриса и тогава си вземам думите назад и бих й се извинил ако я видя лично за това, че я смятам за бавна, но много ама много ме съмнява да е такъв случаят. Айде това с 0-та беше при цялата група и да речем, че тогава е искала да я помислят за тъпа и затова го е изръсила. Да ама това с кокошките беше в катуна като Моро подхвърли сламката и тя така се хвана за нея, че наистина изглеждаше, че си вярва на 100% все едно когато Колумб е открил Америка такова чувство, а Марина я подкокоросваше и тя продължаваше и продължаваше да мели..Според мен Любо има предвид нещо друго конкретно за това й свръх защитно поведение и защо се държи така и според мен това е точно тази нейна двойнственост, но за това нещо не се иска кой знае какъв интелект казвал съм го и преди. Деян Донков е успял актьор, но и при него мисълта не е като бръснач и въпреки това си влиза в ролите успешно. Grinning

# 302
Ако е такъв случаят значи е голяма актриса и тогава си вземам думите назад и бих й се извинил ако я видя лично за това, че я смятам за бавна, но много ама много ме съмнява да е такъв случаят. Айде това с 0-та беше при цялата група и да речем, че тогава е искала да я помислят за тъпа и затова го е изръсила. Да ама това с кокошките беше в катуна като Моро подхвърли сламката и тя така се хвана за нея, че наистина изглеждаше, че си вярва на 100% все едно когато Колумб е открил Америка такова чувство, а Марина я подкокоросваше и тя продължаваше и продължаваше да мели..Според мен Любо има предвид нещо друго конкретно за това й свръх защитно поведение и защо се държи така и според мен това е точно тази нейна двойнственост, но за това нещо не се иска кой знае какъв интелект казвал съм го и преди. Деян Донков е успял актьор, но и при него мисълта не е като бръснач и въпреки това си влиза в ролите успешно. Grinning

според мен свръх защитно поведенние, съчетано с преиграване за невинност и наивност.. но както и да е.. Повечето от хората вътре си имат стратегия.. Деян Донков гледа много да не уаства в сеирите с другите, освен в своите собствени, и общо взето не виждам много да изказва собствено мнение, а по-скоро се съгласява с този с който говори за да не влиза в конфликти.. Тони се спотайва, за да не бие много на очи.. Марина гледа да клъвне някой някъде, за да извади на показ лошите му страни. Велислава се прави на глупава и невинна и на жертва. Икебаната го играе душеприказчика на базата и винаги над нещата. Тошко е номер едно и винаги помага, дава кураж и напътства хората в мисиите и в живота.. Любо дори няма нужда от стратегия, защото само по себе си това, че е с Рут му носи много позитиви.. Рут, според мен, е себе си.. Кирил Ефремов.. е, този човек ако не е Къртицата, незнам.. евала ще му направя за дебилството.. незнам от колко време вече не сме го виждали в една свястна мисия, ма не му и пука.. Май единствената му стратегия е приятелския кръг който си направиха там..
Въобще, според мен, повечето вътре не са съвсем такива за какъвито се представят..

# 303
От сеири не мога и да помисля кой е къртицата и вече не ме интересува.
Ало,продуцентите!Кажете повече за тревата в базата!Уж има камери,уж всичко виждате и всичко знаете,а треволяка го изпуснахте... Rolling Eyes

# 304
Странно ми е как има толкова много хора, връзващи се на театрото на Неделчев  Rolling Eyes
Та то си му личи на физиономията, че е фалшиво като почне ...  ooooh!

# 305
  • Ямбол
.... А в същото време се обяснява как няма пари. За мен това не е правилно изобщо. Човек, ако няма пари, ще се съгласи и на по - малко.
Той каза, че се е съгласявал, но така му пада цената. Затова човек първо трябва да си знае цената. Като откаже, ще предложат повече, ако държат да е в предаването им или в заведението.

Странно ми е как има толкова много хора, връзващи се на театрото на Неделчев  Rolling Eyes

Да, малко преиграва, но то е свързано с цената, опитва се да я вдигне с добрина и сълзи.

# 306

Да, малко преиграва, но то е свързано с цената, опитва се да я вдигне с добрина и сълзи.

Аз пък все си мисля, че много по-търсени са скандалните и интригантите, но може и да греша  Peace.

# 307
Това е от една статия.
След лайфа във вторник в Базата се появиха и нови знаци – тенис на маса, баскетболен кош и топка, футболна врата с футболна топка.

Много спортни принадлежности им пращат като знаци.

# 308
Това е от една статия.
След лайфа във вторник в Базата се появиха и нови знаци – тенис на маса, баскетболен кош и топка, футболна врата с футболна топка.

Много спортни принадлежности им пращат като знаци.
Да ма знаците може и да са объркващи !

# 309
  • София
Ruth Koleva
Утре свирим в Сливен! Събота сме в Бар Без Име - Бургас! Tour 2013 goes on! Очакваме ви

от фейсбук, май тя излиза най-много от всички участници  Whistling

# 310
Любо е такъв селтак, чак не мога да повярвам, че съществуват такива хора. Толкова арогантен, нахален, невъзпитан и безочлив. Просташки се държи с жените, никакво кавалерство. Confused
А пък и ще критикува Икебаната. Че кой е Любо и какво е направил в живота си..
Тъпанар  #2gunfire #2gunfire

# 311
А в същото време се обяснява как няма пари. За мен това не е правилно изобщо. Човек, ако няма пари, ще се съгласи и на по - малко.

а трябва ли? аз мисля, че човек трябва да се цени и да има уважение първо към себе си, нещо, което българите им е много трудно да схванат, сори

# 312
Ruth Koleva
Утре свирим в Сливен! Събота сме в Бар Без Име - Бургас! Tour 2013 goes on! Очакваме ви

от фейсбук, май тя излиза най-много от всички участници  Whistling

Да, нейното турне започна на 23-ти.. Затова е трябвало да остане в шоуто само до 15-ти, ама явно на продуцентите им е доста ценна щом са й предложили да остане и въпреки постоянните пътувания, които ще има.. и супер, защото и на мен ми харесва да я гледам в шоуто:))) само дето сигурно все по-рядко ще я виждаме в лайфовете и новините..

# 313
Хм, значи да си я вади от списъка със заподозрените...
Ако беше Къртицата, едва ли щяха да пишат срочен договор  Rolling Eyes

# 314
  • Ямбол
Това са само предположения, които никой не е потвърдил.

.... Че кой е Любо и какво е направил в живота си..
...
Какво значение има какво е направил?
Значили, че ако някой е направил нещо, може и има право да критикува и да се държи като селянин.

Общи условия

Активация на акаунт