КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 27.05-02.06

• 33 381
  • 666
  •   1
Отговори
# 390
Искам Кирил на тест! Ама надали...
Сега няма да го боли кръст  Laughing
И аз искам да го видя на тест.
Е те вече са му били 6 инжекции. Не да седи да се пази за следващата мисия, той тенис играе.

# 391
  • при Дядо Коледа
Аз не мгоа да разбера какво беше пък това,че Жени накарала Икебаната да и забие копие и сега пък лъжел.Не харесвам такива хора,които пуснат мухата и млъкнат.Ако знаят нещо да го кажеха,за да се убедим и ние дали лъже.Пък и каква полза има Икебаната да крие,че Жени го е накарала  newsm78

# 392
А според мен това е подсъзнателно, в действителност взаимно се самонавиват, че е тя и в даден момент започват да си вярват. Иначе за какво ще се плюнчат толкова и ще се излагат...

За мен Тодор е най-неприятната персона вътре, дори Велислава мога да я изтърпя, ама него не мога. Ненавиждам такива мазни нагаждачи със самочувствие на супермен...

# 393
Марина сега направо по-добре да си ходи. Инъче отива при Валя и Моро.

# 394
Сега ако отпадне Марина следващите ще са Тони, Икебаната и/или Величка на номинации от копията. На тази номинация обаче предпочитам да елиминират Тони понеже все пак ми е от фаворитите.

# 395
За мен Тодор е най-неприятната персона вътре, дори Велислава мога да я изтърпя, ама него не мога. Ненавиждам такива мазни нагаждачи със самочувствие на супермен...
+1!!!

# 396
ееее,по-хлабаво беше на Кирил Crossing Arms

# 397
Струва ми се нагласена цялата работа, ама може и да греша...

# 398
Как може да са такива лицемери не ми е ясно миналият път така тримцата номинираха Жени, а сега се изреждат на Киро?! Как един от тях като са толкова сигурни, че е Киро не го заби пред него миналият четвъртък ами всичките на едно. И това се случва за 3-та седмица както каза Любо просто адската наглост и безочливост!

Е, каква наглост, безочие и лицемерие? Какво му е лошото да имат коалиция? Това е игра, във всяка подобна игра има коалиции и стратегии. В Сървайвър например това е един от основните моменти. Какво му е лошото? Само не ми харесва особено, че го отричат по някакъв начин.

Едните номинират по един начин и са коалиция. А другите пак номинират еднакво, но те не са!  Mr. Green

Да!  Joy И на мен ми направи впечатление. Mr. Green

И аз исках Киро на тест, но уви. Предпочитам да излезе Тони, най-малкото защото все е с някакви травми. А от него и Марина, той ми е по-подозрителен за възможна къртица. Flutter

Охх, и мен Тошко ме дразни! Rolling Eyes

# 399
А аз се надявам след днешния лайф във вторник зрителите да номинират Киро, така със сигурност ще е на номинации да го видим там какви ще ги къдри...

Ох това Деси толкова е глупавичко милото, всяка нейна медийна изява е уникална направо...

# 400
Какви са тия въпроси?
Нали всички жокери бяха свързани с Къртицата?

# 401
А то значи от дадените на куп жокери (за една седмица), само един води към къртицата.

# 402
Какви са тия въпроси?
Нали всички жокери бяха свързани с Къртицата?

Ами явно не са, а една част са подвеждащи...

# 403
А то значи от дадените на куп жокери (за една седмица), само един води към къртицата.

Много странно. newsm78

# 404
Мисля, че Марина ще си ходи..
Другата седмица - Величка.

Общи условия

Активация на акаунт