КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 27.05-02.06

• 33 262
  • 666
  •   1
Отговори
# 480

Ами ето колко са различни хората, ти си извадила само негативите от този разговор. За мен те са прави, казаха му какво мислят и съм съгласна с тяхното мнение. Не са го наричали, простак, глупак, гей, напротив, казаха, че е много талантлив и искат да го видят в по-добра светлина. Освен това няколко пъти го помолиха да ги извини, че му се месят. Много внимателно подходиха дори и мисля, че точно затова така го забола Икебаната, защото осъзнава, че те са прави Sad.
[/quote]

Точно това е и моето мнение.

# 481
Любо снощи много добре коментира хората и събитията. Много ми харесва как въобще не им мълчи и си казва, каквото мисли. Дано той да спечели а не Вели или Марина  Peace.

Аз пък агресия в мъжката коалиция не виждам, когато говореха на Икебаната те му се извиниха, че не искат да го обидят, като изразяват меннието си. Освен това те са реализирали се хора със семейства, работа, не са толкова чувствителни, а са си грубовати. Не са му говорили зад гърба нещо лошо, просто си изразяваха мнението за творчеството му, което съвпада с моето.

Горката Марина, как ще живее цяла седмица с Моро и Валя  ooooh!, как някой може да помисли, че тя флиртува с него... Само Валя извинявам, защото милата явно много обича мъжа си и дори тази абсурдна ситуация може да я провокира да ревнува.

Четирима мъже в един глас: "Извинявай, не искам да те обидя, но песните ти са просташки. Кариерата ти не струва! Кво се кефиш, че ти гледат клиповете в ютюб? Как така отказваш да Коцето?" Наистина никаква агресия няма.  Confused Някой да им е искал мнението? Нали се сещате, че на всеки могат да му се намерят кусури, само да поискаш. Ако наистина искаш да помогнеш, има си други начини и подходи. Поне аз така ги виждам нещата.

Ами ето колко са различни хората, ти си извадила само негативите от този разговор. За мен те са прави, казаха му какво мислят и съм съгласна с тяхното мнение. Не са го наричали, простак, глупак, гей, напротив, казаха, че е много талантлив и искат да го видят в по-добра светлина. Освен това няколко пъти го помолиха да ги извини, че му се месят. Много внимателно подходиха дори и мисля, че точно затова така го заболя Икебаната, защото осъзнава, че те са прави Sad.

Те са прави, но подходът им е грешен за мен и изобщо не съм сигурна дали имаше нужда да си изказват мнението. Човекът си живее в негов си свят, така си му е приятно и едва ли тези "наставления" ще променят нещо в кариерата му.

Може би си права, че не е трябвало да говорят на тази тема. Дори ми се стори, че се притесниха, като видяха Икебаната как се е разплакал и Киро и Гибона пак му се извиниха.

След това изказване на Тони, че е играл с Киро, а и това, че Киро почти не участва в мисии на мен ми отива в края на списъка със заподозрени. Така искам Марина да каже с кой е играла, а тя би трябвало да каже поне на Вели. Вие напълно ли изключвате Марина да е къртица?

# 482
Рут питаха ли я какво мисли за нападките на мъжете към Икебаната? Не можах да гледам снощи  Sad
Рут го защити като припомни, че е печелил "Златният Орфей" - най-голямата награда за музика през 80-те.

# 483
Сега Тони каза, че е играл с Икебаната и че е убеден, че Марина и два пъти е играла с Гибона.

Еми нормално да изгори, защото Киро е къртицата

# 484
  • София
Може би си права, че не е трябвало да говорят на тази тема. Дори ми се стори, че се притесниха, като видяха Икебаната как се е разплакал и Киро и Гибона пак му се извиниха.

След това изказване на Тони, че е играл с Киро, а и това, че Киро почти не участва в мисии на мен ми отива в края на списъка със заподозрени. Така искам Марина да каже с кой е играла, а тя би трябвало да каже поне на Вели. Вие напълно ли изключвате Марина да е къртица?
Според мен също Киро се притесни и не подкрепям това как Деян си бил щастлив така, защото във всяко интервю твърди колко е разочарован, че не са му оценени хубавите песни. На Емануела като й скачаха за чалгата, някой каза ли нещо, а за нея дори не казваха, че е талантлива и да продължава да пее. На Деян му казаха, че и те искат да са му публика, но не се тези парчета просто.

А Тони е играл с Икебаната, а не с Киро.

# 485
Сега Тони каза, че е играл с Икебаната и че е убеден, че Марина и два пъти е играла с Гибона.

Еми нормално да изгори, защото Киро е къртицата
И аз така мислех ,обаче той напоследък си лежи ,защото е с лекарска забрана,много го улесняват значи.
Все си мисля ,че е приятелчето му

# 486

Последно с кой е играл Тони? Аз днес изпуснах "Къртицата на светло"

# 487

Според мен също Киро се притесни и не подкрепям това как Деян си бил щастлив така, защото във всяко интервю твърди колко е разочарован, че не са му оценени хубавите песни. На Емануела като й скачаха за чалгата, някой каза ли нещо, а за нея дори не казваха, че е талантлива и да продължава да пее. На Деян му казаха, че и те искат да са му публика, но не се тези парчета просто.

О благодаря за пояснението. Имах работа и слушах с едно ухо, та явно съм се объркала.

# 488

Според мен той е щастлив, защото чрез тези интервюта му се дава възможност да се оплаква и така е в светлината на прожекторите. И пак казвам: не съм убедена, че тези наставления на Киро ще променят нещо в кариерата му. Емануела си е Емануела. Всички виждат колко е ербап и трудно може някой да я засегне.

# 489
Сега си пуснах пак, предаването от снощи. Рут май нещо в Любо се е усъмнила. Заради двете му падания на мисията с въжето. А после каза, че последните негови (ама не уточни за кого говори) 2 провала в мисии ѝ били малко подозрителни.

Любо много се дразни на Велислава, но номинира Марина. Май нещо ги притеснява, тази Марина, всичките. Каквото и да говорят мъжете, че не се била справила добре на мисиите. Тя се справя на равно с тях (също и Рут и Велислава)
Трите момичета вътре са железни в мисиите.

Последна редакция: пт, 31 май 2013, 14:32 от la-la-la

# 490
Това Къртицата е най-интригантското предаване, честно. Явно се опитват да подражават на американските риалити шоута, защото те са 100 пъти по-зле. Вече дори не ги следя редовно.

# 491
Да бе наравно Crossing Arms Марина на мисията със заровената Величка се провали - поне 15 секунди след края на времето (показващо се на таймера на екрана)  Андрей обяви край и успех за групата..... Crossing Arms Друг път пада голямо викане "Край..край казах.."

# 492
Сега си пуснах края на снощното предаване,че го бях проспала  Embarassed Гледам,че в края пускат промо за днес и се чудя как така Вили избухна.Май не е толкова безобидна колкото всички сме си мислели  Laughing Любо все повече ми харесва като човек,казва директно какво мисли и винаги се аргументира,не е само да лае като повечето вътре  Peace
п.п.Разочарована съм от себе си,бях убедена че Тони е къртицата  Rolling Eyes Сега оставам с другото ми предположение - Любо  Wink Ще се радвам,ако е той и накрая да вземе парите  Simple Smile

# 493
  • IT
Този скандал е станал преди вчера, те и него обсъждаха. И даже Велислава каза, че се е разбрала с Тошко, само с Любо не може да се разбере. Според мен той е решил да я смачка, на играта с пъзела тя подвикна на Рут съвет и той каза "Офффф"-при положение, че той беше човека, който се справи най-зле от всички преминали.
Аз пък гледах началото  на вчерашното предаване и отбелязах няколко факта-Тони ги накова всичките като влезна при ромчетата , а Киро и Тодор са големи клюкарки. На Гибона май му стана много обидно според мен.

# 494
Мнението ми за Любо се промени..  Rolling Eyes В началото ми беше един от любимите играчи, а в последно време много ме дразни. ooooh! Постоянно се нахвърля на Велислава и защо!? Нима му доставя някакво удоволствие да я тормози така?!  Rolling Eyes Тя 100 пъти му каза да престане, но той продължава. Хубаво, разбрахме, че не му е приятна, каза й го вече не веднъж или два пъти, но щом не могат да се разберат.. ами да спре да разговаря с нея и готово. Друго, което ме дразни е, че едва ли не изкарва Марина и Велислава някакви актриси, които плачат нарочно. Ами не е така.. явно той не е чувствителен и за него не е нормално да плачат за подобни неща. Но трябва да разбере, че хората са различни. Ето аз напр. също съм много емоционална и понякога плача за най-малкото нещо. А Марина и Вили не плачат за нищо, на тях двете в последно време много им се насъбра.  Rolling Eyes И друго- когато пуснаха как те двете си говорят и Марина каза, че ако тя спечели, Вили също печели, Любо започна с разни изказвания ''Сигурно са се договорили да си разделят парите.'' Добре де, всичко ли трябва да се приема буквално? Тук не ставаше въпрос за нещо материално, а духовно, но явно Любомир е далеч от тези неща и не може да разбере. Жалко за него, мислех го за готино момче, а той се оказа..  Sick Според мен той самия се промени. В началото харесваше Марина, въртеше се около нея, нямаше никакви проблеми с другите от гражданската квота, а най-вече се дразнеше на Жени, също така си спомням, че и Рут го дразнеше по едно време. И Рут се беше ядосала на Любо и Миглена. И след няколко седмици нещата се обърнаха на 180 градуса.. не мога да разбера защо така се случи. В последно време Любо започна много да напада- не само Велислава, но и Марина, Икебаната също. От както започна всичкото това с Рут той ми падна в очите.

Общи условия

Активация на акаунт