КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 27.05-02.06

• 33 266
  • 666
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Сега Тони каза, че е играл с Икебаната и че е убеден, че Марина и два пъти е играла с Гибона.

# 466
  • София
Дзак! И аз тук. Само да ви кажа, че още в началото на елиминациите, като говореха за резултатите от тестовете, без да иска някой от водещите се изтърва и по логика се разбра, че Деян Донков не е Къртицата.

# 467
Хаха то за какво оправдание си говорим изобщо?  Laughing Говорим за човек, който е влязъл за пари като всички останали забивайки шамар на продуцента без да й мигне окото точно както би направил всеки "слаб и беззащитен" човек.  Mr. Green Величка е същество изтъкано от противоречия, които повдигат доста въпроси около нейната личност. Довечера гледай внимателно мисля, че ще си покаже в известна степен истинското лице предвид промото в края на вчерашното предаване.

А това, че Икебаната бил интелигентен и добър... Rolling Eyes Joy То се видя вчера, когато го хванаха да лъже и почна да мига на парцали смутено. Неговото поведение е много добре отиграна фасада, една доста добра стратегия да се покаже във възможно най добра светлина. А как се правеше докато се чуди кой да номинира и пак тръгна да лъже - смях в залата. Трета поредна седмица им съвпада вота и пак отричат и се правят на ударени изобщо нагли до безкрай тея от въпросното трио!  Rolling Eyes

# 468
А това, че Икебаната бил интелигентен и добър... Rolling Eyes Joy То се видя вчера, когато го хванаха да лъже и почна да мига на парцали смутено. Неговото поведение е много добре отиграна фасада, една доста добра стратегия да се покаже във възможно най добра светлина. А как се правеше докато се чуди кой да номинира и пак тръгна да лъже - смях в залата. Трета поредна седмица им съвпада вота и пак отричат и се правят на ударени изобщо нагли до безкрай тея от въпросното трио!  Rolling Eyes
Ако Икебаната беше казал, че наистина Жени го помолила, това значеше да я предаде, защото тя го е помолила тайно. Как сега той да каже, че тя го помолила? Естествено, че трябваше да излъже, но това не го прави лъжец. Беше поставен в no-win situation. В единия случай излиза предадел, в другия - лъжец. Кое да избереш?!
Очевидни са опитите на обкръжението около Кирил да дестабилизират по-чувствителните. Дълбоко се съмнявам, че Кирил го интересуваше развитието на кариерата на Икебаната. Нахвърлиха се върху него, защото края на играта наближава и целят да дискредитират хората извън групата им, за да има по-голям шанс парите да останат при тях. Това е от ясно по-ясно.

Последна редакция: пт, 31 май 2013, 12:46 от Mirela__

# 469
  • Ямбол
Къде е слаба Велислава? И в игрите е силна, и в общуването не се дава. С какво е по-слаба, не разбирам.

Икебаната, ако не е искал да лъже, можеше да каже, че не иска да коментира.

# 470
Къде е слаба Велислава? И в игрите е силна, и в общуването не се дава. С какво е по-слаба, не разбирам.

Икебаната, ако не е искал да лъже, можеше да каже, че не иска да коментира.
"Не искам да коментирам" общо взето щеше да означава потвърждение на твърдението на Любо.

# 471
  • София
Яко са почнали с атаките и двата лагера.
Но и на мен Велислава не ми е симпатична,. Познавам хора от нейния тип и те не са ми симпатични.

# 472
Яко са почнали с атаките и двата лагера.
Но и на мен Велислава не ми е симпатична,. Познавам хора от нейния тип и те не са ми симпатични.
На мен Велислава също не ми е симпатична, но агресията на "мъжкарите" ми е в пъти по-несимпатична.

# 473
Любо снощи много добре коментира хората и събитията. Много ми харесва как въобще не им мълчи и си казва, каквото мисли. Дано той да спечели а не Вели или Марина  Peace.

Аз пък агресия в мъжката коалиция не виждам, когато говореха на Икебаната те му се извиниха, че не искат да го обидят, като изразяват меннието си. Освен това те са реализирали се хора със семейства, работа, не са толкова чувствителни, а са си грубовати. Не са му говорили зад гърба нещо лошо, просто си изразяваха мнението за творчеството му, което съвпада с моето.

Горката Марина, как ще живее цяла седмица с Моро и Валя  ooooh!, как някой може да помисли, че тя флиртува с него... Само Валя извинявам, защото милата явно много обича мъжа си и дори тази абсурдна ситуация може да я провокира да ревнува.

# 474
Любо снощи много добре коментира хората и събитията. Много ми харесва как въобще не им мълчи и си казва, каквото мисли. Дано той да спечели а не Вели или Марина  Peace.

Аз пък агресия в мъжката коалиция не виждам, когато говореха на Икебаната те му се извиниха, че не искат да го обидят, като изразяват меннието си. Освен това те са реализирали се хора със семейства, работа, не са толкова чувствителни, а са си грубовати. Не са му говорили зад гърба нещо лошо, просто си изразяваха мнението за творчеството му, което съвпада с моето.

Горката Марина, как ще живее цяла седмица с Моро и Валя  ooooh!, как някой може да помисли, че тя флиртува с него... Само Валя извинявам, защото милата явно много обича мъжа си и дори тази абсурдна ситуация може да я провокира да ревнува.

Четирима мъже в един глас: "Извинявай, не искам да те обидя, но песните ти са просташки. Кариерата ти не струва! Кво се кефиш, че ти гледат клиповете в ютюб? Как така отказваш на Коцето?" Наистина никаква агресия няма.  Confused Някой да им е искал мнението? Нали се сещате, че на всеки могат да му се намерят кусури, само да поискаш. Ако наистина искаш да помогнеш, има си други начини и подходи. Поне аз така ги виждам нещата.

# 475
Всъщност Киро, Тодор и Гибонът преди време си се присмиваха на Икебаната зад гърба, но не помня в кой епизод. Може сега да са решили да му го кажат и в очите, че да не ги излъчат после... Rolling Eyes

# 476
Рут питаха ли я какво мисли за нападките на мъжете към Икебаната? Не можах да гледам снощи  Sad

# 477

Четирима мъже в един глас: "Извинявай, не искам да те обидя, но песните ти са просташки. Кариерата ти не струва! Кво се кефиш, че ти гледат клиповете в ютюб? Как така отказваш да Коцето?" Наистина никаква агресия няма.  Confused Някой да им е искал мнението? Нали се сещате, че на всеки могат да му се намерят кусури, само да поискаш. Ако наистина искаш да помогнеш, има си други начини и подходи. Поне аз така ги виждам нещата.

Ами ето колко са различни хората, ти си извадила само негативите от този разговор. За мен те са прави, казаха му какво мислят и съм съгласна с тяхното мнение. Не са го наричали, простак, глупак, гей, напротив, казаха, че е много талантлив и искат да го видят в по-добра светлина. Освен това няколко пъти го помолиха да ги извини, че му се месят. Много внимателно подходиха дори и мисля, че точно затова така го заболя Икебаната, защото осъзнава, че те са прави Sad.

# 478
Няколко неща искам да кажа - първо играта позволява коалиции и всякакви  уговорки, така че не виждам, защо трябва да се обвиняват в правене на коалиции. А Икебаната не трябваше да си сменя мнението, само защото някой го обвинил в нещо. Трябваше да каже - да в коалиция сме и какво от това. Какво толкова, както се видя и всички останали си забиха копието пред Марина, и това не беше случайно, но никой не ги обвини в правене на коалиции. Любо добре - интелигентно момче е, но това неговото вече идва в повече. Говори така все едно всички останали са му под нивото и го демонстрира много явно особено към Велислава.  От много отдавна беше убеден, че къртицата е Киро, но последните пъти си забива копието пред Марина??!?!!? Това е стратегия, така и така знае кой е къртицата, ще си го остави за десерт. Използва създалата се коалиция от Киро, Гибона и Тодор и ще изгонят един по един останалите.
А Киро така ми се искаше да отиде на теста..... Ако той не е къртицата, ми става все по противен... С какво настървение отвърза възела само....
За въпроса с жокерите не дадоха възможните отговори - може да е имало отговор всички жокери водят към къртицата. Ама тогава защо ще има такъв въпрос като казаха още в началото, че всички жокери са свързани с къртицата ??!??
Къртицата дори и да отиде на тест, няма как да се разбере, ако ще и 11 правилни отговора да даде, след като не казват броя им. Тогава нищо не и пречи на къртичката да си отиде на тест и да си дава колкото си иска правилни отговора.
Няма да изгонят къртицата до края, вече няма време да избират нова - ще си остане Кирчо - до края ще си го побутват ....
А забелязахте ли, че дори Катето Евро вече е почти убедена, че Кирчо е къртичока  Laughing

# 479

Четирима мъже в един глас: "Извинявай, не искам да те обидя, но песните ти са просташки. Кариерата ти не струва! Кво се кефиш, че ти гледат клиповете в ютюб? Как така отказваш да Коцето?" Наистина никаква агресия няма.  Confused Някой да им е искал мнението? Нали се сещате, че на всеки могат да му се намерят кусури, само да поискаш. Ако наистина искаш да помогнеш, има си други начини и подходи. Поне аз така ги виждам нещата.

Ами ето колко са различни хората, ти си извадила само негативите от този разговор. За мен те са прави, казаха му какво мислят и съм съгласна с тяхното мнение. Не са го наричали, простак, глупак, гей, напротив, казаха, че е много талантлив и искат да го видят в по-добра светлина. Освен това няколко пъти го помолиха да ги извини, че му се месят. Много внимателно подходиха дори и мисля, че точно затова така го заболя Икебаната, защото осъзнава, че те са прави Sad.

Те са прави, но подходът им е грешен за мен и изобщо не съм сигурна дали имаше нужда да си изказват мнението. Човекът си живее в негов си свят, така си му е приятно и едва ли тези "наставления" ще променят нещо в кариерата му.

Общи условия

Активация на акаунт