КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 27.05-02.06

• 33 307
  • 666
  •   1
Отговори
# 450
Няма да се изненадам, ако Тодор е къртицата... напоследък почнах това да си мисля.

# 451
Привет и от мен! Grinning

Снощи много се подразних на въпросите: "Кой от жокерите води към къртицата!?" - Поне 20 пъти вече ни бяха казали, че всички водят! Не мога да разбера защо това предаване няма ясни правила - как хората да се ориентират!? Crossing Arms Просто не е честно - в движение не се променят правила! Crossing Arms

Не съм сигурна, че Тони избра Кирил, защото мисли, че той е къртицата - по-скоро го избра, защото мисли, че Марина е къртицата и срещу Кирил ще има повече шанс. Или поне мисли, че Марина е много по-подготвена от Киро и ще му е по-трудно да я победи! newsm78 Следователно Тони не мислеше Киро за къртица!

За Марина ми стана жал - ми то вече направо като подигарвка си стана всичката тази одисея с Моро и Валя - ако бях на нейно място, сигурно щях да им кажа, че не ми е смешно и да престанат да я бъзикат! Sad Ама тя не посмя - дори малко я достраша как ще изкара там още една седмица и за това почна да се мазни на Валя - сигурна съм, че вътрешно й идва да им каже: "Вие луди ли сте - в реалния свят не бих допуснала човек като Моро да ме целуне никога!" Crazy Mr. Green

Икебаната доста се смути от въпроса за копието пред Жени - явно знае, че е забранено да гласува по нечия молба и отрече - беше видно обаче, че лъже! Добряк е и сигурно е искал да помогне, но се показа като слаб човек в случая - можеше да нападне Любо, да извърти нещата - той просто беше безсилен! Почва да се вижда как се страхува от хорското неодобрение, как иска да е добре с всички! Сигурно по принцип си е такъв и също явно много иска да спечели от играта - ако не парите, то поне известност и нов старт в кариерата!  Въпреки всичко го харесвам - в него има мъдрост и деликатност! Много лесно е да раздаваш правосъдие - по трудното е да се опиташ да разбереш и приемеш човека дори и с качествата и постъпките, които не одобряваш - Икебаната приема всички и не съди никого!

За Любо това обаче не мога да кажа - много го харесвах, но вече почва да ме дразни - той само напада и размахва пръст - в едим момент човек трябва да знае и да замълчи - дори да си прав има моменти, в които не трябва да си даваш съветите! Тони-то(миската) много добре го каза - той вижда треската в чуждото око, но не вижда гредата в своето! Когато го питаха дали не е прекалил с Икебаната - какво каза!? newsm78 Почна да изтъква отново доводите кои хора и защо гледат Ютуб! Crazy Е да де, ама те не го питаха одобряваш ли творчеството на Икебаната, нито какви са феновете в Ютуб - те го питаха за неговото оношение!?  ooooh! Можеше да се замисли върху себе си, да анализира държанието си, да каже нещо в оправдание или в защита, но не - на него нито за момент не му хрумва, че може да постъпва неправилно или пък, че трябва да се замисли и върху собственото си поведение! Киро в същата ситуаця отгово: "Не съм искал да го обиждам - виждам, че е талантлив за това му дадах съвет" - т.е погледна на държанието си, замисли се и чак тогава отново потвърди тезата си!

# 452
Цитат
Киро и той е по съветите, не знам каква е тази дископатия-не съм лекар, но си спомням майка ми като имаше и мина с 3 инжекции.  
Процедурата включва 12 инжекции, и зависи какво му бият кортикостероиди или озон, има различни схеми на приемане. Но, аз не виждам излизането какво общо има с къртицата, то тя  наставления може да получава и в "стаята на съкровения" или как точно се назовава не знам. Аз мисля, че Донков или Гибона е къртицата.

# 453
и защо ви дразни Любо  според мен така трябва да разсъждава една младо момче и да устоява своята позиция в този живот .Незнам как харесвате злобната Марина и вечно хленчещата Велислава  нямат никаква позиция нито за живота камо ли нещо да направят с него.

# 454
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Айде всички у елита
от село ли си, кой те пита?  Laughing

# 455
Айде всички у елита
от село ли си, кой те пита?  Laughing

Аууу, ма що такваз обида към роднийъ ми град?! Ний ни гуворим мьеку!  Mr. Green

П.П. Proud to be силистренка!!!  Party

# 456
  • КиТ
Лакунка драго ми е да те видя Hug

Песента е убийствена Crazy

# 457
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...

П.П. Proud to be силистренка!!!  Party

А така!  Peace

От икебана виповете ги боли   Joy  направих си супер гимнастика, и продължавам

Пламче,  Hug и на мен!

# 458
# 459
и защо ви дразни Любо  според мен така трябва да разсъждава една младо момче и да устоява своята позиция в този живот .
Дразни ме защото не погледна себе си! Въпроса беше за неговото отношение, а не за творчеството на Икебаната - ако беше казал - "Не мисля, че съм прекалил, така виждам нещата - така ги казах - това е моето мнение" или пък "Може би малко прекалих, но исках да помогна и за това го казах" - т.е ако се замисли поне веднъж върху себе си и върху факта дали постъпва правилно щях да видя, че освен другите анализира и себе си - без начение дали е прав или не, но той анализира и критикува само отсрещния и през ум не му мина, че го питат за собствената му постъпка и че изобщо негови думи или постъпки могат да бъдат подлагани под критика!  Simple Smile

# 460
  • София
и защо ви дразни Любо  според мен така трябва да разсъждава една младо момче и да устоява своята позиция в този живот .Незнам как харесвате злобната Марина и вечно хленчещата Велислава  нямат никаква позиция нито за живота камо ли нещо да направят с него.

Защото напада по-слабите. Велислава не е човек,който да може да се защити, липсва й речник, липсва й смаочувствие и т.н. Любо се прави на много нападателен срямо слабите, прекъсва, не дава възможност да се изкаже, абсолютно недостойно поведение за един мъж. Ми хубаво, не я харесва, толкова. Да престане да се занимава с нея, не е толкова трудно. Ясно е, че считат Марина за силен играч и за това искат да я махнат. Всъщност прави ми впечатление, че повечето мъже имат доста недостойно поведение.
Икебаната може да е всичко, но е интелигентен, добър, не се опитва да нарани или унизи другите, опитва се да ги разбере.

# 461
Така трябва ама интелигентните младежи като Любо са изчезващ вид у нас, а на почит е простотията и пошлостта. Доказателства за това колкото искаш в пресата и новините ето вчера гледах клипче на някакви дебили дето се млатят на абитурентския си бал. Говирим за държава в която фрийкове като Деян Икебаната и Азьо са на почит и обират овациите докато на такива като Любо се гледа с недоверие и завист. Какво е направил човека? Нищо особено просто каза обективно мнението си за един певец, който е станал известен с песни за дъртаци и ташаци вместо с нормалните си песни и за едно същество кухо като градинска лейка, което дразни адски много с постоянните си мании и стремеж да се изкара жертва и за най малкото нещо. Хората не търсят логиката и идеалната структура на Любовото слово те намират някаква си своят истина в лицемерните сълзливи фасади и фалш на някакви съмнителни субекти с претенции да са звезди. Колкото до въпросната песен - не не ми хареса елементарен текст с елементарна мелодия като единственият й плюс е че не е така пошла и вулгарна като предишните му ютуб "хитове".  Crossing Arms

# 462
  • Ямбол
На мен ми стана любопитно за въпроса на Киро към Неделчев - дали е бил помолен от Жени да ѝ забие копието си. И Тошко, и Любо бяха убедени, че Икебаната излъга най-нагло. Дали ще ни кажат какво е в действителност или ще замажат случката?

# 463
подкрепям мнението на delinquent какво значи напада по - слабите ами бори се сама срещу силните имай увереността и докажи ,че можеш да си силен и можещ.В кой век живеете ,че ми говорите за по- слаби и можещи  ами като и липсва речник да седне и почете малко книги . Съжелявам но това не е оправдание поне за мен

# 464
  • София
подкрепям мнението на delinquent какво значи напада по - слабите ами бори се сама срещу силните имай увереността и докажи ,че можеш да си силен и можещ.В кой век живеете ,че ми говорите за по- слаби и можещи  ами като и липсва речник да седне и почете малко книги . Съжелявам но това не е оправдание поне за мен

То никой не се оправдава пред теб. Не е достойно да се правиш на мъж пред по-слаб от теб, независимо за мъж или жена говорим.
Колкото до четенето, не е лошо да си спазиш и ти собствения съвет и да прочетеш, правописът ти яко куца.

Общи условия

Активация на акаунт