КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 27.05-02.06

• 33 310
  • 666
  •   1
Отговори
# 435
Спомням си ситуацията с Любо, възможно е поведението му тогава да е било на къртичок, но аз по-скоро не го приемам така. Peace

# 436
Спомням си ситуацията с Любо, възможно е поведението му тогава да е било на къртичок, но аз по-скоро не го приемам така. Peace

Любо на мен дори не ми е от фаворитите за къртица, просто отбелязах наблюдения, които ми направиха впечатление Wink

Иначе силен жокер според мен, който продукцията ни даде с този тест, е, че можем да елиминираме участници, които могат да се свържат с повече от един жокер от всяка една от двете групи. В противен случай тестът би бил некоректно зададен Wink

# 437
То при повече въображение всеки жокер може да бъде навързан към всекиго, така че това не е критерий.

# 438
Потресена съм, че Валя е на 29. Мислех че е на финала на 40-те , имайки предвид и факта, че често циганките се състаряват преждевременно.
Баба ми изглежда по-млада.

Циганската драма беше безумна, но типична за този етнос.
Това, което не ми се понрави беше факта, че изощо се коментираше вероятността Марина да е дала някакъв повод на Валя да ревнува. Че и акъл получи от мангасето, пък даже и виновна се оказа накрая. Класика. Confused

Стратегически са се разпределили всички, особено Любо и Рут. Любо така си гласи нещата, че вече го виждам победител на групата.

Кирил от първата седмица е моят избор за Къртица, само от наблюдение на поведението му, без да взимам предвид жокерите и тестовете. Да видим.

Деян Неделчев е изключително талантлив. Въпросните уж пошли песни са пълни с толкова ирония, че няма накъде повече. А това че някой не ги разбира така, предполагам е проблем с умението да се чете /слуша с разбиране. Другите му песни пък са фантастични.

# 439
То е ясно, че къртицата е Киро. Обаче Тони като му би копието каза следното, бият ти го да си избера опонент и да се види, кой е къртицата, демек ще играе с него. Обаче изгоря, като Марина има с повече от 1 верен отговор. Явно Тони, ако е играл с Киро е объркал някой въпрос. Марина пък не каза, с кой е играла, но най-вероятно с Киро и просто е отговорила на повече въпроси. Интересно ще е Киро да е на тест, но аз имам голямо съмнение, че вота с гласувалите от публиката е манипулиран и няма да е Киро никога.
Киро е 100% къртицата, няма спорт това.
Ще ми е интересен епизода, в който навързват жокерите и също така има тайни знаци във всяка една мисия, ще ми е интересно и това много.

# 440
Аз искам да дойде момент, но да е преди финала все пак, в който да са длъжни да играят на теста с този, но когото са забили копие.  Mr. Green

А, и да си кажа - Валислава има точно толкова богат речник и превилен изказ, колкото и Кирил и Деян Донков. Еднакво добре успяват да си структурират мисълта и да се аргументират убедително.
Което си е трагично.

Последна редакция: пт, 31 май 2013, 01:18 от Бианkа

# 441
Незнам дали се осещат, обаче ако разкрият къртицата и взимаха колко от парите 50%?
Би трябвало доста да се напънат да изгонат къртицата. Да речем сега мислат, че Марина е къртица, следователно Тони се готви много добре за Марина, обаче това другите го знаят, както и Марина, всички. Тони изгаря, значи не е Марина Къртицата. Другият път бият копието на друг, който подозират Киро, ма няма той е приятел на тоя на оня..., нали целта е да хванат къртицата.
Сега са 9 души останали.
не разбрах кога точно е финала, но май на 17-18-19 нещо такова чух.
Та колко хора ще изгорат дотогава. На 6 и 13 изгарят 2ма и това е. Остават за финала 7 души.....доста тъпо така.

# 442
Финала наближава и всеки си гледа своето не виждам за какво се тръшкате толкова. Проблема е че едни хора го отричат и се изкарват едва ли не светци и просто по стечение на обстоятелствата вота им съвпада с на определени други хора. Абе изобщо се нагледах на лицемерие доволно и в това риалити.
Любо не е къртица почти съм сигурен дори наскоро гледах един негов разговор с Рут при който се затвърди това ми впечатление, когато й каза, че вече играе сам и няма да й споделя - не така би постъпила една къртица, за която едно от най важните неща е да има съюзници в базата и да ги контролира с прозренията си и ги насочва по грешен път. Просто му личи, че наистина търси въпросното лице и поне аз не виждам в него това, което се наблюдава поголовно при останалите - фалш. Изобщо тоя човек ми направи много добро впечатление въпреки, че беше в конфликт с моята любимка Жени, но на бялото не мога да кажа черно. Много добър поглед върху нещата, отлична мисъл и анализ на човешкото поведение. За мен от всички останали до момента Любака заслужава най много парите (а ако се окаже къртица по някакви неведуми за мен пътища тогава му давам евала, че ме е метнал, но ме съмнява много xD )

# 443
На мен ми се струва, че за нас като българи, като нация, е много по-добре да започнем да подкрепяме хора като Икебаната (не говоря за творчество, а за човешки качества) Пред обидите и пиянските изблици на Жени, предопочитам да слушам монолозите на Икебаната, дори и според някои да са поза и театър. Харесвам го, защото живее според простичкото правило да не прекрачва границите, да зачита достойнството и личното пространство на другия.  Такива хора са дефицит в България и форматът много добре го показва.

+1   newsm10
Най-трудно е да бъдеш Човек с човека.....Изисква голяма доза интелект,съчетан с позитивен поглед към бъдещето и куп други качества,все така красиви newsm03
Поне две трети от мизерията в света е плод на човешката глупост и безумното поведение,пропито със злоба към ближният,в чиято основа е неуспеха на индивида да превъзмогне собствените си комплекси Weary
Има много начини да покажеш неодобрение към някой или към дадена ситуация,без да накърниш достойнството и личността му...и пак да си искрен,и без да бъдеш лицемер smile3503 Но както писах по-горе,нужни са качества за това..и то не посредствени такива smile3503

# 444
На мен ми се струва, че за нас като българи, като нация, е много по-добре да започнем да подкрепяме хора като Икебаната (не говоря за творчество, а за човешки качества) Пред обидите и пиянските изблици на Жени, предопочитам да слушам монолозите на Икебаната, дори и според някои да са поза и театър. Харесвам го, защото живее според простичкото правило да не прекрачва границите, да зачита достойнството и личното пространство на другия.  Такива хора са дефицит в България и форматът много добре го показва.

+1   newsm10
Най-трудно е да бъдеш Човек с човека.....Изисква голяма доза интелект,съчетан с позитивен поглед към бъдещето и куп други качества,все така красиви newsm03
Поне две трети от мизерията в света е плод на човешката глупост и безумното поведение,пропито със злоба към ближният,в чиято основа е неуспеха на индивида да превъзмогне собствените си комплекси Weary
Има много начини да покажеш неодобрение към някой или към дадена ситуация,без да накърниш достойнството и личността му...и пак да си искрен,и без да бъдеш лицемер smile3503 Но както писах по-горе,нужни са качества за това..и то не посредствени такива smile3503

newsm10.     smile3501

# 445
  • España

А, и да си кажа - Валислава има точно толкова богат речник и превилен изказ, колкото и Кирил и Деян Донков. Еднакво добре успяват да си структурират мисълта и да се аргументират убедително.
Което си е трагично.
Именно,именно!

# 446
  • софия
От първата седмица имам подозрения,че Киро е къртицата и то не толкова от жокерите,колкото от поведението му в играта и по време на мисиите.Тия болки в кръстта вече цял месец и тия излизания уж за инжекции са толкова съмнителни.Преди никой като не му забиваше копия си седеше трайкаше си,сега като висна прав на 4 копия стана много ербап,чак не го били поздравили.Любо и Рут бяха хората,които най- много се съмняваха в него,особено Любо,сега се правят на ударени.Рут от сто кладенци вода донесе,като обясняваше за жокерите свързващи с Марина,то толкова и личи,че забива на личностна основа.Велислава или Марина са аут следващия път,а нищо чудни и Икебаната да го подпукат.А Деян Донков откакто излезе Радина е все едно друг човек,ако не беше влезнала щеше да е положителен герой,ама нейсе видяха се някои тъмни черти от характера му.

# 447
Искам само да ви кажа, че съм много приятно изненадана от всички коментари напоследък - много умно и обосновано се изказвате и честно да си призная, вече не изпитвам нужда да гледам предаването. Стига ми да чета тук. Ако в тази тема няма дрязги и ако delinquent се опита да ограничи изобилието от грубости към той си знае кого  Wink, тази тема ще е наистина едно приятно местенце, където да си сърбам кафето.  Peace

# 448
Добро утро  Simple Smile

Момичета сега ще споделя една моя теория която може да ви се строи абсурдна но от 2-3 ми ес върти в главата .
Поведението на Кирчо си е съмнително това си е е факт и всичик улики сочат към него . Ама замисля ли сте се , че може да го играе като фейк къртица за да прикрие истинската ?
За мен Къртицата трябва да е доста прикрит а Кирчо поведението му е подозрително не само за нас ами и за участниците в базата не е ли твърде лесно и явно да е той ?
В началото на шоута казах че Донков е къртицата сега също съм на това мнение на мен лично той ми е много по прикрит от Киро . Не ми е направило впечатление даил саботира мисиите но той винаги седи в странни от общите дръзки и драми .

# 449
  • IT

Което си е трагично.
Именно,именно!
+1
Ако бях вътре може да ме дразни и мен постоянното мрънкане на Велислава, но неколкократно казаха, включително и опосумите, че и Гибона мрънкал много и постоянно. Тодор ми е антипатичен. Това, което беше за мен най-гадно е, че се мери с двойна мярка-Любо хем падна два пъти от въжето , хем не се справи добре, после обаче дава съвети. Киро и той е по съветите, не знам каква е тази дископатия-не съм лекар, но си спомням майка ми като имаше и мина с 3 инжекции. 

Общи условия

Активация на акаунт