КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 27.05-02.06

• 33 323
  • 666
  •   1
Отговори
# 420
Според мен Кирето е трудно да е Къртицата, защото Ани Владимирова каза, че той не се е явявал на кастинг лично, попълнил е онлайн формуляр. Не мисля, че биха избрали човек, неприсъствал лично.

Е нали Ани е един от тримата, които знаят кой е Къртицата и един от тези, които трябва да я прикриват и съветват. Това, че не се е явил на кастинг (ако изобщо е вярно), нищо не значи, даже напротив. За мен беше показателна нейната реакция, когато той се спусна по дупе на онази мисия и тя даде всичко от себе си, за да убеди всички, че видиш ли той спонтанно така се хлъзнал, пък като паднал и му дошло просветлението. Самият Кирил обаче неколкократно обясни, че е слушал внимателно правилата и затова така е решил да направи. А сега кое е вярното? Спонтанно ли му се е получило или премислено?

И как пък в онази кал, дето като биволици се влачеха, той с едно движение откри ключ, а в клетката рови в пясъка като лалугер и 10 минути нищо не откри?

Удобно не участва в мисии и се покрива, на него му е ясно, че няма и кой знае каква нужда да ги саботира, достатъчно трудни са, а и е достатъчно тежко да прехвърли товара си на някой друг. Излиза всеки ден за инжекции, удобно се е оградил от коалиция, която да стреля в една посока винаги по някой друг и вниманието да не се фокусира върху него.

Абе Кърт си е отвсякъде. А и щом не всички жокери трябва задължително да се навързват с Къртицата, значи още по-лесно става...

За мен той е Къртицата от ден първи, интуиция някаква, така ми се говори Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 421
  • Ямбол
Според мен Кирето е трудно да е Къртицата, защото Ани Владимирова каза, че той не се е явявал на кастинг лично, попълнил е онлайн формуляр. Не мисля, че биха избрали човек, неприсъствал лично.
Що си мислиш, че после не са се виждали?
А защо пък нарочно да не го подхвърли това точно за такива като теб?

Никой не отхвърлям аз, точно заради такива уловки.

И от въпросите става ясно че в една група жокери, само един ли води до Къртицата?

# 422
Що си мислиш, че после не са се виждали?
А защо пък нарочно да не го подхвърли това точно за такива като теб?

Никой не отхвърлям аз, точно заради такива уловки.

И от въпросите става ясно че в една група жокери, само един ли води до Къртицата?

И аз това си мисля. Тя трябва да прикрива къртицата. Защо пък да не ни метне една лъжа, че да не го подозираме.

За жокерите май така излезе. Само по един води реално към къртицата.
Някой успя ли да запише въпросите от теста?

# 423
Донков, след заминаването на Радина, много не го дават и ми е малко съмнителен...вече  Mr. Green Ставам като Катето Евро и аз  Blush

# 424
Не мисля, че е само един, защото първият въпрос, който Андрей зададе беше "От първата група жокери, кои водеха към Къртицата: ...?", а вторият беше "От последната група жокери кой води към Къртицата?". Или той не може да чете Simple Smile или съвсем резонно са зададени така. Защото според мен от първа група фитнес уреда и количката водят към Киро, а от последните футболния жокер (защото синът му тренира футбол)...

# 425
Тест... някой си:

1. Кой от първите жокери беше свързан с Къртицата?
- количката с дистанционно
- чувала с пръст
- фитнес уредите
- "Вовечни Трохи В Сласт"
2. Кой от последните жокери е свързан с Къртицата?
- масата за тенис
- баскетболния кош
- футболната врата
3. От коя страна на кравата беше Къртицата по време на последното среднощно изпитание?
- от ляво
- от дясно
- не държеше кравата
4. Къртицата има ли домашен любимец?
- да
- не
5. Къртицата беше ли сред последните 3-ма, които хванаха змия по време на последното предверие?
6. Каква беше ролята на Къртицата по време на последната битка?
- беше заровена
- изравяше участник
- не участваше
7. Къртицата страда ли от клаустрофобия?
- да
- не
8. Къртицата попадала ли е като гост в изолация при Валя и Моро?
9. Заради Къртицата ли групата загуби пари по време на последната битка "Пъзела на Къртицата"?
10. Кой е Къртицата?

П.П. Първите 2 въпроса съм ги записала 1 към 1 както ги каза Андрей и използва "кой", а не "кои".

За първи път си позволявам да изказвам лично мнение за участник, но Велислава адски много дразни...

# 426
Тест... някой си:

1. Кой от първите жокери беше свързан с Къртицата?
- количката с дистанционно
- чувала с пръст
- фитнес уредите
- "Вовечни Трохи В Сласт"
- масата за тенис
- баскетболния кош
- футболната врата
................................
   bouquet  Благодаря

Те могат да избират само по един отговор. Значи само по един от всичките жокери води към кърта.

# 427
Опосумите няколко пъти в лайвовете твърдяха, че накрая уж щели да обяснят как всички жокери са свързани по някакъв начин с Къртицата, а сега пък от теста се оказва, че не всички жокери водят към Къртицата... ooooh! Изобщо тия жокери бяха най-интересната фабула, а сега се оказват пълна глупост, залудо си блъскахме главите... Sick

# 428

Е нали Ани е един от тримата, които знаят кой е Къртицата и един от тези, които трябва да я прикриват и съветват. Това, че не се е явил на кастинг (ако изобщо е вярно), нищо не значи, даже напротив. За мен беше показателна нейната реакция, когато той се спусна по дупе на онази мисия и тя даде всичко от себе си, за да убеди всички, че видиш ли той спонтанно така се хлъзнал, пък като паднал и му дошло просветлението. Самият Кирил обаче неколкократно обясни, че е слушал внимателно правилата и затова така е решил да направи. А сега кое е вярното? Спонтанно ли му се е получило или премислено?

И как пък в онази кал, дето като биволици се влачеха, той с едно движение откри ключ, а в клетката рови в пясъка като лалугер и 10 минути нищо не откри?

Удобно не участва в мисии и се покрива, на него му е ясно, че няма и кой знае каква нужда да ги саботира, достатъчно трудни са, а и е достатъчно тежко да прехвърли товара си на някой друг. Излиза всеки ден за инжекции, удобно се е оградил от коалиция, която да стреля в една посока винаги по някой друг и вниманието да не се фокусира върху него.

Абе Кърт си е отвсякъде. А и щом не всички жокери трябва задължително да се навързват с Къртицата, значи още по-лесно става...

За мен той е Къртицата от ден първи, интуиция някаква, така ми се говори Simple Smile Simple Smile Simple Smile
А да не забравяме, че Къртицата получава съвети всеки ден от екипа, а ако някой излиза ей така всеки ден, няма да остане незабелязано.
Кирил си има идеално прикритие за да излиза..инжекции,прегледи..

# 429
На мен ми прави впечатление, че и от двете групи с жокери има такъв, водещ към Любо - баскетболния кош и пръстовия отпечатак (който сякаш се забрави между другото). При това на последните мисии Любо много взе да се проваля изведнъж и то по тъп начин, а имаше до едно време теория (резонна до някъде), че къртицата още не се е активирала  Thinking

# 430
- масата за тенис
- баскетболния кош
- футболната врата

Те могат да избират само по един отговор. Значи само по един от всичките жокери води към кърта.
Май така се оказва.  newsm78 Ако първосигнално свържем масата за тенис с Марина, баскетболния кош с Любо и футболната врата с Гибона, това може да се тълкува, че къртицата е сред тези трима участници. Crazy Но пък няма как да сме сигурни, че тези жокери не могат да се свържат и с някой от другите участници. Rolling Eyes

# 431
Опосумите няколко пъти в лайвовете твърдяха, че накрая уж щели да обяснят как всички жокери са свързани по някакъв начин с Къртицата, а сега пък от теста се оказва, че не всички жокери водят към Къртицата... ooooh! Изобщо тия жокери бяха най-интересната фабула, а сега се оказват пълна глупост, залудо си блъскахме главите... Sick
Те още не знаят правила на собственото си шоу (жокерите) и игрите в него (колко пъти възниква въпрос от учасник и се допитват до "хората в слушалката" по време на мисия на живо)  ... те са къртиците само ни подвеждат.  Crossing Arms

# 432
На мен ми прави впечатление, че и от двете групи с жокери има такъв, водещ към Любо - баскетболния кош и пръстовия отпечатак (който сякаш се забрави между другото). При това на последните мисии Любо много взе да се проваля изведнъж и то по тъп начин, а имаше до едно време теория (резонна до някъде), че къртицата още не се е активирала  Thinking

А пръстовият отпечатък как е свързан с Любо? Thinking Спомням си, че имаше някакви подозрения на Рут, че е негов, защото и пръстът му беше син, но според мен Любо нарочно не отрече, един вид за да гледа сеир. Grinning

Аз го свързвам по-скоро с Киро и "Под прикритие". Flutter

# 433

А пръстовият отпечатък как е свързан с Любо? Thinking Спомням си, че имаше някакви подозрения на Рут, че е негов, защото и пръстът му беше син, но според мен Любо нарочно не отрече, един вид за да гледа сеир. Grinning

Аз го свързвам по-скоро с Киро и "Под прикритие". Flutter

Ами по пръста му имаше синьо мастило, което той изтри и отказваше да си покаже пръста, докато не го изтри. След това призна, че го е имало и каза, че няма идея как е попаднало там. При това се предполага, че в базата нямат химикалки (Жени разправяше как чат-пат успявали да скрият по някоя - предполагам като си пишат дневниците, но после им затегнали контрола и им ги взимали).
Нека не забравяме, че логото на предаването е пръстов отпечатък и някак логично ми е щом само един от жокерите е свързан с къртицата то той да е именно пръстовия отпечатък.

И ако Киро е къртицата как така можем да свържем няколко жокера от първата група с него - количката и фитнес уредите, а явно евентуално и отпечатъка (с "Под прикритие")?

# 434
  • София
Любо много ме изнерви тази вечер. Явно е, че хич не харесва т. нар. коалиция и както и да се обяснява, за мен си е чисто личностно отношение, а не само игра и доводи.

Икебаната днес беше много неуверен нещо. Очаквах точно от него да се защити малко по-твърдо. Явно нещо се пречупи в него... или е къртицата.

Другото видно за мен е личностното отношение на Тошко спрямо Кирил. Ясно е,ч е са приятели и т.н., ама видиш ли Марина не дала всичко от себе си на въжения мост (а доколкото помня се справи за 8 мин. и нещо, колкото повечето мъже), а Кирил се отказа, ама го разбирал.

За Марина ми стана много кофти, егати и сеира тези от продукцията искат да гледат. Дано Валя наистина разбере правилно нещата, че като я гледах как защитава Моро, а обвинява горката Марина, не е истина.

Общи условия

Активация на акаунт