КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 27.05-02.06

• 33 281
  • 666
  •   1
Отговори
# 495
  • София
След това изказване на Тони, че е играл с Киро, а и това, че Киро почти не участва в мисии на мен ми отива в края на списъка със заподозрени. Така искам Марина да каже с кой е играла, а тя би трябвало да каже поне на Вели. Вие напълно ли изключвате Марина да е къртица?

Сега Тони каза, че е играл с Икебаната и че е убеден, че Марина и два пъти е играла с Гибона.

Последно с кой е играл Тони? Аз днес изпуснах "Къртицата на светло"

Аз го слушах, интересно беше този път. Тони не беше мълчалив, а приятен събеседник. Обясни, че не знаел кой е Къртицата и че се е съмнявал във всички горе-долу. Играл с Икебаната, защото вътре бил най-малко заподозрян, а знаел, че в италиански сезон Къртицата е бил най-малко заподозреният. Каза, че Тошо  все повтарял, че е най-добрият, какъвто типаж е бил Къртицата пък в друг от италианските сезони. Каза още, че след този тест е станало ясно, че Икебаната няма как да е и е помогнал на групата да го изключат напълно от заподозрение.

Интересно беше, че Тони е напълно убеден, че Марина е играла и двата пъти с Гибона. Каза, че няма съмнение.

# 496
Аз вече съм убедена на 100%, че е някой от най-силните играчи, особено след като прочетох от момичетата, които са гледали другите сезони, че винаги къртицата е този, който най-много се раздава. Клоня към Кирил, Тодор, Гибона.

# 497
Здравейте, аз пък отскоро забелязвам, че Рут малко мина встрани от прожекторите, в началото тя ми беше фаворит за къртицата, сега някаква поддържаща роля играе малко встрани, верно бременна ама преди как фучеше устата не може да си затвори така надъхана, сега тиха и само подлива вода... Rolling Eyes

# 498
Рут питаха ли я какво мисли за нападките на мъжете към Икебаната? Не можах да гледам снощи  Sad
Рут го защити като припомни, че е печелил "Златният Орфей" - най-голямата награда за музика през 80-те.

Благодаря  bouquet Евала, исках някой все пак да ги информира и да огласи в ефир, че е печелил и такива награди:))) А колкото до това как се държи и как реагира в тези ситуации в момента, аз все още го харесвам:) може да е драма куин, може да има стратегия и да са се коалирали, не го прави по-лош човек според мен Simple Smile
а сега да видим още малко от истинския характер на Велислава тази вечер.. Незнам ама като се сетя за нея и винаги ми изниква девиза на шоуто "Нищо не е такова, каквото изглежда".. Много ще се изкефя ако ни хвърлят в шок в края на предаването и тя се окаже къртицата и е съвсем различна от това, което представя..
И все пак ако Киро не е къртицата и се скатава от мисиите просто ей така, също съм в шок  #Crazy

# 499
  • IT
И все пак ако Киро не е къртицата и се скатава от мисиите просто ей така, също съм в шок  #Crazy
Simple Smile интересно ми е какъв войник е бил Simple Smile но и Влади Карамфилов каза, че той е много муден по принцип и според мен скатавката си му е в природата.

# 500
Simple Smile интересно ми е какъв войник е бил Simple Smile но и Влади Карамфилов каза, че той е много муден по принцип и според мен скатавката си му е в природата.

ми то язък за тея мускули.. явно ги е помпал само за фасада..  Rolling Eyes

# 501
По повод Любо и Велислава мисля, че той толкова яростно я напада тези дни, защото вярва, че може да я провокира дотолкова, че да я принуди да се издаде, ако всичко това с жертвата е фасада и игра. Затова я дразни непрекъснато и и говори едно и също до влудяване. На мен ми се струва почти невъзможно Велислава да изиграе толкова сложна роля, ама кой знае. Както каза Тони, истинската игра тепърва започва.

# 502
Помните ли как Христо Бонев,който беше гост в студиото беше казал,че е напълно убеден ,че Гибона е къртицата...много ме съмнява.

# 503
Велислава:"Мисиите са с "К" и "П",защото идва от "Кирил Прикрит"-е,тука вече се смях с глас сама като лудите хахаахахахахахахахахахаахахахахахахахаахахах  Joy Joy Joy Joy hahaha

# 504
Велислава:"Мисиите са с "К" и "П",защото идва от "Кирил Прикрит"-е,тука вече се смях с глас сама като лудите хахаахахахахахахахахахаахахахахахахахаахахах  Joy Joy Joy Joy hahaha

Да, това е от ранга на "Ехо, ВЛС ти нарочи" и "пет-петел-пет"

# 505

Да,''Ехо,ВЛС ти нарочи'' и ''Кирил Прикрит'' май водят в класацията  Grinning

# 506
Помните ли как Христо Бонев,който беше гост в студиото беше казал,че е напълно убеден ,че Гибона е къртицата...много ме съмнява.

Аз я изпуснах тая негова реплика,но така или иначе сега Гибона ми е Номер 1,в един момент бях много убедена в Икебаната,но благодаря на Тони,че отся тия съмнения,даже и Киро вече не вярвам ,че е.  Confused Мисля,че е Гибона,ако не е той остава само Любо.  Peace

А снощния епизод ме накара направо да забравя за присъствието на Донков,не знам за вас. Все едно го няма там.  Peace

И ,ако обърнахте внимание на теста,един от въпросите беше кое от трите неща в последния жокер е свързано с Къртицата-Тенис на маса,Футболна топка и врата или Баскетболен кош т.е. само едно от трите неща е свързано с Къртицата!!!

# 507

Да,''Ехо,ВЛС ти нарочи'' и ''Кирил Прикрит'' май водят в класацията  Grinning

В класацията по тъпизми можем да се запишем с тия две реплики в книгата на Гинес!   Joy

# 508
Не забравяйте и "0 - значи не може да готви!"  Rolling Eyes Но така или иначе интелекта не е причина да я сочим с пръст и не това е най дразнещето в нея, а тези безспирни опити да се изкара жертва и че едва ли не са я нарочили. И на мен ми направи впечатление вчера като изцепиха това, че най били заслужавали наградата с Марина..вечните мъченици! Човек ако ги гледа за пръв път в този епизод ще си помисли, че досега останалите участници + хората от продукцията са ги пекли на шиш и са се отнасяли с тях като с катунджийски магарета.   Mr. Green Но Величка как да е тя е патологичен случай не мога да си обясня Марина защо се е лепнала към нея и така се излага?! Явно не може да преценява хората гледам и че когато Любо хока Величка заради изцепките й тя седи острани и мълчи явно разбира, че човека има право. А в началото ми беше направила що годе добро впечатление и ми се струваше дори симпатична като външност..и после дойдоха сплетните, лицемерието и почна да обира негативите.   Shocked

# 509

И ,ако обърнахте внимание на теста,един от въпросите беше кое от трите неща в последния жокер е свързано с Къртицата-Тенис на маса,Футболна топка и врата или Баскетболен кош т.е. само едно от трите неща е свързано с Къртицата!!!

Да. Така излиза, че НЕ ВСИЧКИ жокери водят до къртицата. А Иван и Андрей постоянно повтарят, че накрая ще ги навържат всичките в специално видео.. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт