КЪРТИЦАТА по ТВ7: седмица 27.05-02.06

• 33 319
  • 666
  •   1
Отговори
# 570
Имаше гаф с таймера, абсолютно подкрепям. Даже се изненадах, като казаха, че мисията е успешна.

Да имаше проблем. И аз понеже се изненадах, че я обявиха за успешна (но се зарадвах, че я) и си играх да засека. До момента на отварянето станаха около 7:06 (не помня точно, че още в сряда го засичах). Или заради гафа с обърквацията или просто решиха да станат по меки, за да ги стимулират. И на другата мисия с въжето, вместо 2-ма да минат по още веднъж - им дадоха 2-ма да вземат по 2 елемента.
Не ми харесва двойния стандарт. На мъжете може да им е много трудно, но на жените не може. Изкарват ги, че нарочно се бавят.

# 571
Не знам дали Велислава е къртицата,но всички в базата казват,че има данни за НАТФИЗ.Мноооого притеснително момиче няма да си изтъпани закачливи снимки във ФБ.Когато ги показаха на другите в базата и се втрещиха,даде много нефелен отговор,че трябвало да има такива снимки от младините да ги показва след години.....Каква гордост!За мнооооого притеснително момиче има много разтропано гадже.Много противоречия има около нея.Играе някаква игра,дори да не е къртича. Mr. GreenОт самото начало ми е антипатична.Сега,когато се фокусираха върху нея,ми нетърпимо противна.Представям си такова чудо да ми хленчи три месеца. Stop

# 572
2-рия въпрос, който мисля по-горе бе споменат:

Кой от последните три жокера сочи КЪМ къртицата?- баскетболен кош
- тенис маса
- футболна врата

и какво се оказва..че къртицата е Гибона, Марина или Любо (водейки се по последните жокери)
Още повече, че май Любо вече е разкарал Рут, казвайки и че не може да и има доверие вече...

http://www.kliuki.net/otritna-ya-lyubo-sloji-finalna-tochka-na-a … a-si-s-rut-video/

ха, можем ли да съдим само по това наистина, какви бяха възможните отговори? значи Гибона остава да е, май си е той, съмнява ме от известно време

Не знам дали Велислава е къртицата,но всички в базата казват,че има данни за НАТФИЗ.Мноооого притеснително момиче няма да си изтъпани закачливи снимки във ФБ.Когато ги показаха на другите в базата и се втрещиха,даде много нефелен отговор,че трябвало да има такива снимки от младините да ги показва след години.....

може ли някой да ми каже в кой епизод се случи това - да видя реакцията й като са й ги показали?

# 573
Аз съм на мнение, че както другите имат право да казват на Велислава, че ги дразни, така и тя има право да не направи нищо по този въпрос. Mr. Green Всеки се съобразява с всеки до някаква степен, но "ако тя си е такава", не е длъжна да се променя заради Любо, Тодор или който и да било. Това си е нейният живот и тя има право да го живее както си поиска, мен това не ме интересува. Проблемът на Тодор, а може би и на Любо отчасти е, че Велислава е жертва в очите на публиката, а те се страхуват, че ще бъдат представени като агресори към нея. А това не е никак добре за тях на този етап от играта. Тодор сам го каза. И според мен този факт ги дразни много повече отколкото самото поведение на Велислава.  Whistling

Аз също не обичам поведението на жертва и хленчещите хора, но досега Велислава не ме е подразнила чак до такава степен, но все пак е дразнеща. На този етап по-скоро бих я игнорирала. Но например в ББ Къци ме дразнеше безумно и ако трябваше да живея 2 месеца с него, сигурно щях да му крещя на всеки половин час, а аз съм ужасно спокоен и некрещящ човек. Crazy Rolling Eyes

# 574
трохи в сласт"

Кой от последните три жокера сочи КЪМ къртицата?
- баскетболен кош
- тенис маса
- футболна врата

и какво се оказва..че къртицата е Гибона, Марина или Любо (водейки се по последните жокери)
Още повече, че май Любо вече е разкарал Рут, казвайки и че не може да и има доверие вече...

http://www.kliuki.net/otritna-ya-lyubo-sloji-finalna-tochka-na-a … a-si-s-rut-video/

Защо гледате толкова повърхностно на жокерите? Още в предните коментари някоя от съфорумките беше споменала , че сина на Киро тренира футбол, порових в чичо гугъл и се оказа , че момченцето тренира в детския отбор на „Славия” Peace По същата логика може детската мечта на Тошко да е била да е футболист, знае ли човек, всякаква логика може да се вкара в тези жокери! Затова трябва да гледаме тестовете, те са много по - точни и конкретни и тъй като от продукцията спряха да ни дават информация за отговорите след 3тия тест , аз съдя само по първите 3 теста. В първият тест още Мишо игра с Гибона и имаше само 6 верни отговора, а теста беше лесен и с конкретни въпроси. Любо пък в началото на играта като имаше някаква стратегия да се прави на къртица каза , че иската да е честен със зрителите и каза, че не е той къртицата - вярвам му , както повярвах на Меги като се закле , че не е тя....Още след третия тест съм убедена, че Киро е къртицата и всяка следваща серия го доказва...уж е много подозиран сред нас , а по вота на зрителите все не е ...едвали ще събере 50 процента на финалния епизод и ще си гушне паричките и ще ми се хили от телевизора с тази мазна усмивка Sick

# 575
Някой може ли да ми каже на Тест 3, кои участваха в последното предверие и кои не?
Кои ходиха в импровизираната тоалетна и кои не?

В предаването не показаха цялата мисия, само някакви откъси , единственото , което се разбра е, че Рут отиде сто пъти до тази тоалетна и нищо не направи  Grinning

# 576
Аз нещо не мога да разбера и разгадая последния ход на Любо, а съм сигурна, че при него няма нищо случайно и всичко е добре обмислено. Това срещу Велислава си е твърде тенденциозно и съвсем преднамерено . Въобще ми се струва, че към края на играта всички се опитват да говорят със зрителя, уж говорейки на другите участници вътре.

Целта на Любо явно е да премахне факторът "жертва, съжаление" при гласуването на зрителите, защото на тоя терен той няма как да се бори, а вече като останат само другите, би могъл да изпъква и т.н. И все пак не рискува ли така да събере още повече негативи, ако има много хора, които съжалят Велислава.

Направи ми впечатление Тони с думите си, че Велислава не трябва да се подценява по никакъв начин като играч...Снимките и във фейсбук също ама никак не се връзват с държанието и. От друга страна, не ми се вярва тя да е къртицата и да е способна да изиграе такава роля....Но признавам, че шоуто ще е велико, ако е точно тя.  Има даже нещо в лицето и с което прилича...Ама едва ли...

# 577
Nestle93, не мисля, че трябва да си "някой", за да казваш на друг какво мислиш за него, но не мисля, че който и да е (освен най-близките) има право да ти казва какво трябва да променяш в себе си. Sunglasses
Голяма мисъл каза.. Mr. Green Значи ако аз примерно да речем дойда у вас или на друго място живеейки по неволя под един покрив и ти се кача на главата изнервяйки те всеки ден с всевъзможни глупости ти няма да ми кажеш нищо щото не сме роднини ли?  Laughing Никой не й е длъжен на Величка тя е дошла по свой собствен избор за пари търчейки в два града на кастинги, лющейки шамар на продуцента само и само да влезе в Къртицата и да живее с непознати и никой не я е карал насила. Тея непознати или се съобразяваш с тях и се променяш ако ги дразниш или си оставаш на същото положение и си носиш последствията. Не говорим за изолиран случай с един Любо тя изнервя всички без Икебаната и Марина. Такова съжителство е двустранен процес и те трябва да се съобразяват с теб, но и ти с тях не да казваш, че ти си си такава и вината е в другите, че ти правят забележки, но никога в теб.

За теб думи, които не се припокриват с твоето мнение, са "голяма мисъл"! Crazy И не, не бих ти казала какво да променяш в себе си, не бих ти давала "наклон на оная работа". Ако дойдеш у нас ще те изгоня, а ако е на друго място ще те игнорирам или ще си тръгна аз. Peace Трябва да има толерантност между хората, не виждам какво ще му стане на който и било, ако я изтърпи 3 месеца. Любо, а и другите знаят, че вътре неизменно ще има сблъсък на характери. Добре, че психолозите са вкарали един психически лабилен човек, защото големците щяха да се изядат един друг. Peace

# 578
  • Ямбол
Лиляна, а не е ли права като казва, че това е тя, че тя е такава и т.н.? Ами, ако тръгне да угажда на всички къде отива нейната идентичност?  А и повечето от нас знаят, че за да си намериш работа е нужна и немалка доза късмет. Не оправдавам Велислава, ако наистина не го знае, но мисля, че Любо много я спича, ако друг й беше задала въпроса щеше да отговори.  ...
Нека да е права, не отричам да е така, но тя го хвърля винаги и във всякакви разговори, във всякакви ситуации. Достатъчно е само веднъж, другите, които я слушат не са малоумни, разбрали са вече.
И никой не я кара да угажда някому, те просто ѝ показват с какво е неприятна, когато тя има някакви претенции срещу тях. В конкретния случай Любо ѝ каза защо я подценява. И Рут се включи и каза, че Велислава постоянно мрънка за нещо, че все нещо на нея ѝ има. Представям си едно вечно мрънкало. Даже Марина се отдръпна от нея. А на Икебаната успокоителните думи са вече граничещи с поза.

# 579
Помните ли, когато в един биг брадър вкараха един дето се правеше на малоумен, и никой не го заподозря ВЪПРЕКИ че е повече от ясно, че няма как по обективни причини да вкарат някой, който не е добре във формата.. Успешно си играеше ролята поне една-две седмици.. не помня, може и повече.. Дали тук не се случва същото..
Снимките във фейсбук, нахаканото гадже.. малко много ми идва драматизацията около трудното й минало.. но от друга страна пък такава игра..
и на мен ми прави впечатление, че напоследък повечето от диалозите вътре все едно са насочени към зрителите.. и аз си мисля, че вчера Любо се опита да я изкара извън нерви целенасочено.. но очаквах по-голямо развитие и затова сега съм малко раздвоена дали нейното наистина е игра или "си е такава"..

# 580
  • София
Аз съм на мнение, че както другите имат право да казват на Велислава, че ги дразни, така и тя има право да не направи нищо по този въпрос. Mr. Green Всеки се съобразява с всеки до някаква степен, но "ако тя си е такава", не е длъжна да се променя заради Любо, Тодор или който и да било. Това си е нейният живот и тя има право да го живее както си поиска, мен това не ме интересува. Проблемът на Тодор, а може би и на Любо отчасти е, че Велислава е жертва в очите на публиката, а те се страхуват, че ще бъдат представени като агресори към нея. А това не е никак добре за тях на този етап от играта. Тодор сам го каза. И според мен този факт ги дразни много повече отколкото самото поведение на Велислава.  Whistling

Аз също не обичам поведението на жертва и хленчещите хора, но досега Велислава не ме е подразнила чак до такава степен, но все пак е дразнеща. На този етап по-скоро бих я игнорирала. Но например в ББ Къци ме дразнеше безумно и ако трябваше да живея 2 месеца с него, сигурно щях да му крещя на всеки половин час, а аз съм ужасно спокоен и некрещящ човек. Crazy Rolling Eyes

Абсолютно подкрепям. Много се дразня от хора, които се мислят за най-добрите и т.н. Светът е шарен и всеки има право да бъде такъв, какъвто е и иска да бъде. Кой си т, че да казваш на някой да се промени. Ето, Велислава това, Велислава онова, ама Велислава е намерила стабилен човек до себе си. Рядко ми е харесвала нечия половинка като са давали до такава степен - уверен застана на 110% зад нея. Проблемът на Велислава, според мен, е, че иска да я харесват всички, опитва се всеки път да се оправдава и т.н. И защо позволява да я наричат Величка, много е дразнещо и пренебрежително.

Любо или целенасочено действа така, или се е изнервил вече много и той. Принципно ми харесва, разсъждава, но подобно мачовско поведение дразни.

Мен, като цяло най-много ме дразни Гибона (уж най-възрастния, а действа доста егоистично и пренебрежително спрямо младите момичета).

Иначе дори и за Къци от ББ - да не забравяме, че ние виждаме само това, което ни показват, не сме с тях 24/7, за даможе сами да си изградим мнение. И понеже имам познат, приличащ на Къци в голяма част, който много уважавам и смятам, че от всеки може да научиш по нещо.

# 581
  • Berlin
Ее, може ли накратко да разкажете историята на Рут и Любо, че не я знам? Преди 1-2 теми пак питах, ама май бях объркала седмицата. Simple Smile Кога са се гаджосали, защо Grinning и заради него ли е скъсала с приятеля си? Той  май беше от групата, с която тя свири.

# 582
Забелязвам , как мнозинството си  казва : " не ми се вярва в крайна сметка тя да е"- за Велислава  . Гледам лицата на останалите в играта участници и  се опитвам да си представя - кой от тях би се съгласил да ИЗИГРАЕ РОЛЯТА НА КЪРТИЦА . Според мен това трябва да е преди всичко човек , който пред нищо не би се спрял да спечели едни пари . Общо взето те всички са готови на всичко за пари , но си мисля ,че не всички са готови да бъдат КЪРТИЦА , т.е предатели и саботьори . Тошко се цели за победител в играта , не зная защо но смятам ,че и Киро не е къртицата и на него по скоро цел  е победата в играта  , Гибона - съмняваме ,че ще приеме да бъде Къртица - по скоро и той се цели към победата , Любо определено  смята ,че може да победи и това му е целта . Деян Донков не мисля ,че е къртица ( по -скоро алкохолните пари му бяха в повече ).Рут не би изиграла ролята на къртица - смятам че не е присъщо на характера и . За Марина съм сигурна ,че не е къртицата . Икебаната - не знам имам по някога съмнение и за него , но по - скоро смятам че не е склонен на такава роля . За Велислава смятам ,че на няколко пъти от предаването се опитаха да насочат вниманието ни ,че  тя не е това за което се представя , но е толкова добра  Mr. Green , че вижте как винаги минава между капките , Марина обира негативите - нея я но минират за къртица . На мен лично изключително неприятен ми беше монолога на Велислава с  камерата снощи , когато Гибона се чудеше кво и става  Mr. Green. За мен тя е страхотен манипулатор . Извънредно комплексиран човек , а такъв човек е готов на невиждани подвизи . Аз лично си имам работа в личен план  с такъв човек - подтискан в живота си и извънредно комплексиран - чудеса може да  направи , ти си приказвай , говори му , няма да се разбереш никога - мозъка полиран , винаги е прав и си знае неговото и всъщото време е абсолютно без задръжки да мине през теб щом се налага .  И това блудство кога е било преди или след снимките във Фейсбуе ?

# 583
Здравейте, за пръв път пиша във форума, но редовно следя вашите разсъждения. Тъй като Любо и Рут са ми любимци, ще се опитам да пресъздам в кратък вариант тяхната история, както горния потребител поиска. Значи те още от началото на предаването много се закачаха, но май след нейния рожден ден стана по-сериозно! Когато приятелят й е видял как Любо я ухажва, е поискал Рут да излезе. Рут се чудеше, но не и се нравеше този ултиматум, а междувременно прекарваше все повече време с Любо и се сближиха. В крайна сметка когато стана един скандал и приятелят й не можа да дойде в студието, защото си беше на моренце, а Рут му беше казала, че иска да дойде, тя май взе окончателното решение. В съботата когато отидоха на църква за Великден, Любо и Рут се бяха отделили от групата и се целуваха. После стана така че трябваше да бъдат завързани седмица заедно. После се разбра, че тя уж е бременна от Калоян и сега се чуди какво да прави с бебето, въпреки че според мен ще го махне, което е и правилното решение на този етап. Приятно изненадана съм от Любо, който продължава да я подкрепя, както видяхме в снощния епизод. На сайта на Къртицата често качват техни клипчета със закачки, как си спят заедно прегърнати, въобще адски много ме кефят и мисля, че са големи сладури!  Hug

# 584
  • София
zlobi, какво значение има кога е било блудството? Или смяташ, че видиш ли тя преди е била предизвикателна и си го е изпросила? Един такъв акт съм сигурна, че може много да промени човек, това е гнусно и гадно действие спрямо физическото и психическо състояние на човека.

Общи условия

Активация на акаунт