Лято слънчево дойде, ЯНУАРЧЕ в мама на топличко расте - ТЕМА 2

• 26 040
  • 730
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, моля ви погледнете на 1стр най-долу в списъка, където пише "ОЧАКВАЩИ ОПРЕДЕЛЯНЕ НА ТЕРМИН". Ако си видите ника, моля пишете ми термин и другото инфо да ви добавя, че да не стоите така извън списъка. А ми се струва, че от никовете почти никой не пише. Съответно, ако по някаква причина не искате да сте в списъка с януарски мами, пак пишете.

Hug

# 571
  • Севлиево
Панди, няма нищо сложно в отглеждането на момче, така че споко, ще помагаме ако бебето е мъжко. Аз си мечтая за момиче и у дома ме дразнят, че ще е момче. Малко в повече ще ми дойдат мъжете, но пък съм свикнала и ще ритаме топка, какво да се прави.
Ние правихме скромна сватба и също беше хубаво. Рокля и костюм си купихме ние седмица преди сватбата. Пръстени също, всичко беше много екстремно и бързо. Останахме доволни, което беше най важното.

# 572
# 573
Мен ме записаха на консултация днес, че лекарката била много заета другата седмица. Аз продължавам да бямам НИКАКВИ симптоми, но детенцето си е здраво  newsm78 направо съм в потрес от себе си. Утре ще дам кръв и урина и така....

# 574
Мен ме записаха на консултация днес, че лекарката била много заета другата седмица. Аз продължавам да бямам НИКАКВИ симптоми, но детенцето си е здраво  newsm78 направо съм в потрес от себе си. Утре ще дам кръв и урина и така....
И аз бях така с първото  Heart Eyes Не се притеснявай  Hug
Сега годините ли, килограмите ли... уж бях само поспалива, пък започна все нещо да ми опъва, боцка, дърпа  newsm78

# 575

Аз съм за втори път така и честно казано го намирам за нормално.Има време за киселини, подути крака, липса на сън и т.н, не е нужно бременността да е кошмарна, за да имаш здраво бебче Heart Eyes

# 576
  • софия
Благородно ви завиждам, че нямате симптоми. На мен ми е лошо по цял ден. Само няколко пъти връщах , но тогава даже ми олекна.  Но вече някак почнах да свиквам  Sick

# 577
Пандичка: честит рожден ден на патерица:)
Мен може да ме запишете за термин-29.01, въпреки,че когато отида на 11.06 на лекар, той ще ми каже най-добре. Това ми е втора бременност!
За сватбите-ние с моя съпруг сме женени от почти 4 години, а преди това бяхме 6 години гаджета. Сватбата ни беше с много хора,много традиции и се получи страхотен купон-радвам се,че съм я имала!

п.с. Момичета искам да ви кажа,че за първи път пиша във форум, до сега все не намирах време, но смятам този път да съм постоянна и да се подкрепяме взаимно:)

# 578
Благородно ви завиждам, че нямате симптоми. На мен ми е лошо по цял ден. Само няколко пъти връщах , но тогава даже ми олекна.  Но вече някак почнах да свиквам  Sick

Вики: надявам се скоро да не ти е лошо и да се чувстваш добре. Аз си спомням каква непоносимост към миризми имах с първата си бременност,побърквах се. За сега, обаче, няма такова нещо, но пък за сметка на това съм адски изнервена,рева за най-малкото и ме е яд на себе си, защото си го изкарвам на околните:(

# 579
А това и при мен го има. Малката онзи ден я уплаших и се скри у баща си, така изкрещях. А одеве ми вика "Няма караш мене, плаша се". newsm45
Тъпото е, че сега е болна, вкъщи се гледаме, претенции бол, крива е и в съчетание с моите хормони...

# 580
@Вики: спокойно, още малко трябва да издържиш и при мен беше така и от един ден само вечер ми е зле.. Чак странно, но супер приятно   Simple Smile
За сватбите… август се женим, но предвид, че не искам да се стресирам точно сега, се събираме в тесен семеен кръг, ще подпишем в общината, а и най-накрая да запознаем родителите (в различни страни са и затова все не е оставало време) и след това ще отидем да хапнем в една разкошна градина под дебела сянка  Sunglasses А после мислим да направим едно парти за всички приятели, но това след година някъде..живот и здраве. За август, т.к. нямам представа как ще изглеждам, ще си купя седмица преди това някаква семпла рокличка и готово.

Zolka: търпение ти пожелавам, ако можеш да отделиш 15мин на ден само за себе си, да се усамотиш, би било може би полезно. Ти си се познаваш.  bouquet

Аз да се похваля, тъкмо се връщам от преглед. Бебчо е добре, бактериите в урината намаляват и за сега никакъв антибиотик. Следим положението и другата седмица пак #2gunfire Явно водата, боровинката, лимона и всякакви други гадории, които поглъщам тези дни помагат!!!!  Praynig

# 581
Здравейте! Приемате ли новодошли?  Rolling Eyes
Току-що се връщам от преглед и си имаме даже и сърчице.  Peace
Термин - 29 януари, живот и здраве. Simple Smile
Леко бременеене на всички!

# 582
Момичета здравейте отдавна не съм ви писала, но понякога ви следя и заедно с вас се радвам и плача.

Мен ме отпишете от списъка. Всичко приключи онзи ден, до последно си чаках и имах надежда, жив ембрион се видя, но плодния сак не растеше.  Въпроса беше как да го убия и така чаках до последно. Почнах обилно да кървя, ужасни болки и накрая в болницата. Спирам до тук останалото не ви трябва да знаете. Сега съм добре и се радвам на дъщеря си и силно се надявам, че другия път всичко ще е наред.

Пожелавам ви лека бременност и за финал здрави бебета.

# 583
  • UK
Момичета здравейте отдавна не съм ви писала, но понякога ви следя и заедно с вас се радвам и плача.

Мен ме отпишете от списъка. Всичко приключи онзи ден, до последно си чаках и имах надежда, жив ембрион се видя, но плодния сак не растеше.  Въпроса беше как да го убия и така чаках до последно. Почнах обилно да кървя, ужасни болки и накрая в болницата. Спирам до тук останалото не ви трябва да знаете. Сега съм добре и се радвам на дъщеря си и силно се надявам, че другия път всичко ще е наред.

Пожелавам ви лека бременност и за финал здрави бебета.

ооо милата  Hug Hug Hug Hug
Момичета, а за повръщане нещо пиете ли? Аз днес се скъсах
Sick а пия хапове и те, не могат да се усвоят така Whistling

# 584
Здравейте, сладурки  Hug
Мен ме нямаше известно време, понеже ми е много зле по 24 часа  Sick И още продължава  ooooh! Не съм ви чела, но се надявам всички да сте добре и бебитата да се развиват нормално  Hug  Като се пооправя ще съм по-редовна  Hug
Много ви гушкам всичките  Hug

Общи условия

Активация на акаунт