Бургаски майчета - 15 тема

• 43 660
  • 730
  •   1
Отговори
# 345
Мен ме устройва и времето и мястото Simple Smile Само да се организираме и да излезем Wink

# 346
Момичета аз имам слинг шал 5 метров ( и моя е от нета, няма такива в Бургас) и първия път го сложих пред огледалото, бебчо беше на 15 дни. Сега ми е лесно и навън. Не се притеснявайте няма да нараните бебето - аз го слагам високо на дясно рамо и пъхам едното краче и после телцето му слиза надолу. Освен на срещата да демонстрирам Wink Кенгуруто ни е Бертони и е лесно за слагане, нашия поплака първите пъти като го слагах по-скоро от уплахата докато пъхна крачетата - сега свикна и си чака търпеливо докато го наместя.

# 347
Мами препоръчайте ми нещо за зъбки. Моята дъщеричка няма още 5месеца, но от 3дена е жесток рев по половин час, при положение, че е супер спокойно бебе. Не намирам друга причина освен зъбките, няма температура меря постоянно, ръба пръстите с яд....Пие много вода, но с мляко или пюре трудно я нахранвам, иначе пред ноща спи спокойно и през деня също след като приключи с реването. Проверих ушичките да не би да е влязло вода при къпането и това не е. В чудо се видях  ooooh!

# 348
  • Бургас
Момичета, мерси много за насоките Simple Smile

Всъщност и аз съм малко като Онази, джаста праста, но все пак понеже доста пъти напомняхме, а те щяха да правят ремонт и не беше удобно, защото им се отложи ремонта. Както и да е де, видяхме се онзи ден с тях и се уговорихме и в неделя взехме 2те кошари и дървената, и туристическата. Сега остава да вземем коритото със тойката и обиколниците, понеже казаха че ще дадат...ама не знам и за тях ли да им звъним или вече да отидем да си купим....ще видим Simple Smile

# 349
Момичета , ще правим ли среща в сряда ?

# 350

Аз не мога да дойда. Болна съм Sad

# 351
  • Бургас

Аз съм ангаже. Сори!

# 352
Може за четвъртък да я направим пак в 13.30 искате ли?

# 353
Когато е най-удобно за всички. Аз в четвъртък съм free, мога и тогава Simple Smile

# 354
И аз съм "за"  , пък може и в петък ...

# 355
  • Бургас
Утре може и да не успея. Имам уговорка, но е с плаващ час "по обяд, когато ми се обадят". В четвъртък и петък съм свободна. После от понеделник до петък пак съм на линия Simple Smile

# 356
Аз за днес съм пас.. Сори..

# 357
  • Бургас
За четвъртъка ли остава последно? Аз съм на запис на тонове, после на преглед, но ако успея да мина да видя поне за бързо ще дойда Simple Smile За колко часа?

# 358
  • Бургас
13:30ч много топло по това време. А и моя дребен яде тогава и после спи, а той в количката не спи.. така че ние ще пропуснем... ако и за в бъдеще са по това време скоро няма да дойдем ...

# 359
  • където мечтите се сбъдват
И на мен 13.30 ми е много топло,да не кажа жежко  Simple SmileВ този час мога да дойда чак наесен.

Общи условия

Активация на акаунт