Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 185

• 53 442
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте, момичета на 1 юни и от мен!

Да сме живи и здрави всички бивши порастнали (кой повече, кой по-малко) и настоящи деца  Hug И винаги да запазим в душите си детското

Понеже Линка  Hug днес е дала тон за песен да ви предложа една от тези, за които винаги се сещам, когато стане въпрос за детството ми

Цвети,Надин,Кирилова Hug

Относно децата участвали  в сериалите на Туба Баги  Hug ги е сметмала  Wink  Ето от мен малко сборен формат  newsm03

А събитията в Турция наистина са доста тревожни .  spam2
Скрит текст:
Но пък от друга страна  показват, че имат гражданско общество, което не си оставя "магарето в калта". Явно Екоогранизациите им са на ниво Peace Решили да им застроят в парка МОЛ и хората се надигат и реагират Peace. Че и други градове се включват. Е, вече протестите не са само за екопроблема Peace В България ни изпозастроиха цялото Черноморие, на дневен ред са планините ни, а ние не реагираме кой знае колко компактно Crossing Arms Има на какво да се поучим от тях   smile3521

Относно стълбищата и ПС -на Линка предложението  Heart Eyes/ ето го стълбището от Св.Ирина  

Peace

Ето още сцени на стълбището

Хайде стига толкова за сега Sunglasses Да ви оставя нещо и за вас Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 01 юни 2013, 16:18 от kanti

# 121
поздрав за всички горди баби

с пожелание за много здраве, щастие и радост сред техните сладури

# 122
                                 Здравейте малки,големи и още по-големи момичета!

Честит празник на детето !

# 123

Малей Rolling Eyes, познахте ли картинката... ooooh!

Кирилова, Таня  Hug

# 124
Скрит текст:
събитията в турция са тревожни но им се възхищавам че отстяват позициите си
Канти, ако не ви затруднява ми опишете как се правят стоп кадри, скайпа ми е rositza_radeva, предварително благодаря

# 125
Скрит текст:
надин, изглежда страховито

# 126

Наистина е страховито и обхваща цялата страна. Повечето актьори го подкрепят. Нашите - Туба, Онур, МЙ, Джансел. Дано нещата се оправят, но новините не са добри

http://www.dnevnik.bg/sviat/2013/06/01/2072791_vupreki_protestit … an_shte_produlji/

# 127
  • Русе
Здравейте, момичета!  Hug

Днес по технически причини  Sad едва сега смогвам да се появя, та... първо, макар и вече  Wink късен следобед, от закъснели, като мен - Честит празник на всички деца, даже и на порасналите!   bouquet

И моята бг. любима детска песен е най вече ''Зайченцето бяло'' в по ранна възраст, а в по-късна филмовата ''Къде остана детството''

... и освен това много руски песнички, помня и обичам все още!  Simple Smile

A като става дума за празнуващи деца у нас, то... веднага се сещам и за тези при съседите  ooooh! - много страшно е положението там, дано всичко бързо се нареди по най-добрият начин. Все пак щом и известните личности застават до обикновените хора в такъв момент, то и надежда има по-голяма.  Peace

# 128
                   Една детска песничка и от моето детство.Е,нямаше такова

онагледяване тогава,но песничката е харесвана и днес.

w.youtube.com/watch?v=3G9DjmkePpg&list=PL330929D12A49DF31                

# 129

Тази снимка не е нова. тя е от протеста свързан с работното време на актьорите. Туба винаги е показвала гражданска позиция Peace

А това е от днес:
from esra akkaya/mirel by 20 Dakika
"Today we walked around the tree for the trees"

http://instagram.com/p/aBaBP-ELY0/#

Последна редакция: сб, 01 юни 2013, 19:51 от nadine1111

# 130

# 131
Танче   Hug

# 132
  • Русе

Танче  Hug

На тази снимка виждам още две познати физиономии на актьори, освен Халит. Вярно, не съм ги гледала сериозно и не знам имената им, но... този зад Халит играеше в ''Кузей, Гюней'', а този в другият край с черната фанелка - в ''Пламъкът на сърцето'' за по-големият брат на героят на '' гласът на Мурат оджа'' Кая Аккая.

# 133
            Линка,цялата турска интелигенция,във всеки град  предвожда протеста.

Дано успеят и да няма жертви.

В Измир гори сградата на партията на Ердоган . ПСР

# 134
Танче,Линка,Цвети  Peace дано протестите да не излезнат от контрол и да няма човешки жертви  Praynig(въпреки, че май вече имало 4 ooooh!)
Нормално е интелигенцията винаги да е на предни позиции и да предвожда справедливите искания на хората yes А и Туба, и Онур, и Джансел досега винаги са показвали ясна гражданска позиция по определени въпроси Peace
 Открих този проект за промяната на площад Тексим, заради който започна всичко. Това е повода, а причината е много по-дълбока. Peace Но този проект бетонира целия площад ooooh! И на мен не ми харесва  Peace А дървета - йок. А бетон - в изобилие. И едни постройки- като казарми  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт