Намирам ви в добро лятно настроение. И как няма да сте, като Туба си прави ПР-кампания по морето.

Ами така е, когато Аси е номиниран в на някакъв си световен фестивал

Галя,

Нямаме снимки, но затова пък имаме музикален поздрав от Туба

Надин, Р.Крол в "Добра година" (романтична комедия) е по-скоро американският вариант на Оджата

Що се отнася до сценария, той цели да ни обясни, как неминуемо хората достигат до онзи етап в живота, когато преоценяват житейската си философия и амбициите, кариерата, суетата минават на заден план.
Ръсел Кроу е в ролята на Макс Скинър - самоуверен и доста добър в занаята лондонски брокер, който специализира търговски облигации. Той няма никакви морални скруполи при поглъщането на конкурентни компании, особено, когато резултатът се измерва в седемцифрена нетна печалба. Все пак, житейското му мото е: "Да побеждаваш не е всичко, то е единственият начин да оцелееш".
Преломният момент в живота му настъпва, когато чичо му Хенри (Албърт Фини) от Франция умира. Оказва се, че той е единственият му кръвен роднина и става наследник на имението му, което включва и обширни лозя. Макс отива до шатото, но животът в Южна Франция определено не е по вкуса му. Постепенно обаче, ценностите му се пренареждат и той осъзнава смисъла на друго житейско мото: "Няма друго кътче в света, където може да си твърде зает, правейки толкова малко неща, на които толкова много се радваш."
Междувременно успява да се влюби в съдържателка на ресторант, а за да има интрига в историята - на сцената се появява и извънбрачна дъщеря на чичо му. Мистерия има и с вината. Докато произвежданите от покойния Хенри се оказват едни от най-лошите, в избата намира и други бутилки с името "Загубеният край", които вървят по няколко хилядарки на парче на черния пазар
А авторът на песента е Хари Нилсън(1941-1994) песец и композитор. За две свои песни е носител на Грами. Един от любимите певци на Дж. Ленън и П. Маккарти. Не знаех, че той е авторът на "Without you"

Без теб
Не,не мога да забравя вечерта
Или лицето ти отпаднало,
Но нека позная, това е пътя по който започва историята
Усмихваш се често,но в очите ти има тъга
Да,има
Не,не мога да забравя утрешния ден
Когато мисля,за цялата си тъга,
Когато те имам,тогава трябва да вървя
И сега е справедливо ,че би искал да знаеш
Какво искаш да знаеш
Не мога да живея