Туба Бюйюкюстюн,"Запленяваща сърцето" и проектите и преди и след това - Тема 185

• 53 443
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте  Hug

Намирам ви в добро лятно настроение. И как няма да сте, като Туба си прави ПР-кампания по морето. Laughing Къде точно - в Бодрум, Кушадъсъ или на гръцки остров, няма значение. Дано скритата реклама  не остане скрита, че снимки на госпожиците - йок.
Ами така е, когато Аси е номиниран в на някакъв си световен фестивал ooooh! Трябва му и скрита реклама smile3511
Галя,  Hug

Нямаме снимки, но затова пък имаме музикален поздрав от Туба Laughing

Надин, Р.Крол в "Добра година" (романтична комедия) е по-скоро американският вариант на Оджата Peace До срещата с американската Хасрет, за него всичко е пари  (в нашия случай бе по-поетично - всичко бе музика) След съдбовната среща изплуват дребните и прости, но даващи радост  неща от живота и естествено всичко стана любов.
Скрит текст:
Ридли Скот и Ръсел Кроу са отново заедно, но не като гладиатори на арената. Този път са по-скоро романтични натури, които се ровят в екзистенциалните истини за живота и търсят простичкия смисъл. Сценарият на "Добра година" е по едноименната книга на Питър Мейл, който е дългогодишен приятел на Ридли Скот. Така че, до голяма степен заслуга за естетическите и житейски внушения на лентата има той. Но пък не може да се отрече майсторлъкът на режисьора в претворяването на наистина впечатляващи откъм визия сцени. А в случая главният герой е френският Прованс, лозята и живописната природа. Така че, ще се нагледате на пасторални пейзажи, които няма как да не ви размечтаят за един по-спокоен живот в някое красиво кътче на света.

Що се отнася до сценария, той цели да ни обясни, как неминуемо хората достигат до онзи етап в живота, когато преоценяват житейската си философия и амбициите, кариерата, суетата минават на заден план.

Ръсел Кроу е в ролята на Макс Скинър - самоуверен и доста добър в занаята лондонски брокер, който специализира търговски облигации. Той няма никакви морални скруполи при поглъщането на конкурентни компании, особено, когато резултатът се измерва в седемцифрена нетна печалба. Все пак, житейското му мото е: "Да побеждаваш не е всичко, то е единственият начин да оцелееш".

Преломният момент в живота му настъпва, когато чичо му Хенри (Албърт Фини) от Франция умира.  Оказва се, че той е единственият му кръвен роднина и става наследник на имението му, което включва и обширни лозя. Макс отива до шатото, но животът в Южна Франция определено не е по вкуса му. Постепенно обаче, ценностите му се пренареждат и той осъзнава смисъла на друго житейско мото: "Няма друго кътче в света, където може да си твърде зает, правейки толкова малко неща, на които толкова много се радваш."

Междувременно успява да се влюби в съдържателка на ресторант, а за да има интрига в историята - на сцената се появява и извънбрачна дъщеря на чичо му. Мистерия има и с вината. Докато произвежданите от покойния Хенри се оказват едни от най-лошите, в избата намира и други бутилки с името "Загубеният край", които вървят по няколко хилядарки на парче на черния пазар

А авторът на песента е Хари Нилсън(1941-1994) песец и композитор. За две свои песни е носител на Грами. Един от любимите певци на Дж. Ленън и П. Маккарти. Не знаех, че той е авторът на "Without you" Embarassed

Без теб

Не,не мога да забравя  вечерта
Или лицето ти отпаднало,
Но нека позная, това е пътя по който започва историята
Усмихваш се често,но в очите ти има тъга
Да,има

Не,не мога да забравя утрешния ден
Когато мисля,за цялата си тъга,
Когато те имам,тогава трябва да вървя
И сега е справедливо ,че би искал да знаеш
Какво искаш да знаеш

Не мога да живея
Ако съм сам
Не мога да живея
Не мога да давам повече
Не мога да живея
Ако съм сам
Не мога да живея
Не мога да давам повече

Не,не мога да забравя  вечерта
Или лицето ти отпаднало,
Но нека позная това е пътя по който започва историята
Ти често се усмихваш но в очите ти има тъга
Да има

Не мога да живея
Ако съм  сам
Не мога да живея
Не мога да давам повече
Не мога да живея
Ако съм сам
Не мога да живея
Не мога да давам повече

Последна редакция: вт, 02 юли 2013, 22:19 от Bagi

# 676
Ето "Без теб" и т.е. Оджата без Хасрет Wink

Канти, за резюмето с картинки smile3525
Тези епизоди са ми малко скърпени. Трудно ме убеждават, че една безумна любов  си отива и на нейно място идва друга, на езика на минутките "до смърт". Как така заради желанието за по-добра работа въжето се скъса, а заради зарязване пред олтара, то се затегна още повече Rolling Eyes  Йелмаз много влюбен в Елиф, ама защо и дали е влюбен или наранен и изоставен newsm78 Любовта ли му е по-голяма или егото newsm78  От друга страна - заинтригуван от Филиз. И с много силното желание тя да го разбере, толкова силно, та чак не вижда Елиф... Губи ми се нещо. ooooh!
 Ама добре че е станало така. Нали с тази роля Туба се сдобива с партизанското име Ламис. А покрай Ламис  "Аси" пробива много по-лесно. Това по думите на М.Й. от миналата година.  Peace За разпространението на ПС след ПЛ и Аси, вече няма никакви проблеми. Ще почакаме пак някоя и друга година, за да чуем подобно признание и от Джансел Peace

Последна редакция: ср, 03 юли 2013, 20:28 от Bagi

# 677
И още една песен на Х. Нилсън - вечерно-ваканционна и екзотична. Само питието й липсва.

Чакам си следващия туит. Hug

# 678
Баги  Hug като чуя песента Without You винаги се сещам за едно култово изпълнение и не мога да се въздържа да не го чуя отново!  Joy Joy

Тая имитаторка ми напомня на една друга имитаторка!   hahaha hahaha.
Признавам, който може го може!  И излагането също е особен вид талант!  Joy Joy

# 679
  • Русе
Баги  Hug много си права за някои неща.  Peace

Някои хора имат ''удобна'' памет, ама...  Wink то си е за тях / и може би за феновете им, нали се съобразяват с мнението им/.  Peace

Скрит текст:

Линка  Joy Joy Joy

Имаше и клип, в който самата Марая Кери гледа това изпълнение, за срам на ''имитаторката''.  ooooh!

# 680
Линка,   Joy Joy Joy
И на мене ми напомня, ама на не твоята имитаторка, а на една от епистоларния жанр.  Peace Макар че може да се окаже същата Wink

А ето и Демир без Аси:

Цвети Wink

# 681
# 682
Здравейте, момичета и от мен  Hug
Много хубава музика и днес звучи в темата . Забелязах и добавените гръцки клипчета. На мен ми харесва съчетанието на кадри от Пленителката на фона на гръцката музика - Надин Peace А те ще се увеличат доста след като започне излъчването на сериала в Гърция

Цитат
А авторът на песента е Хари Нилсън(1941-1994) песец и композитор. За две свои песни е носител на Грами. Един от любимите певци на Дж. Ленън и П. Маккарти. Не знаех, че той е авторът на "Without you"
Баги  Peace споко, не си единствената. И аз не знаех, че той е авторът на тази култова песен. Покрай нашата "изпълнителка" на мен в съзнанието ми винаги изплува заглавието "Кен-ли" Joy hahaha Линка мерси, че ни го припомни
Колкото до Йелмаз и линията в сюжета- може би в този момент сценаристите са решили да променят основната линия. Rolling Eyes Е, няма винаги логика в поведението на Йелмаз, ама к'во да се прави. Нали трябва да се освободи от сянката на Елиф рано или късно. И да се влюби вече в нашето момиче  Heart Eyes
Цитат
Мисля, че до този момент Йелмаз бей ми показва голяма любов към Елиф, и известно угризение на съвестта към Филиз. Дори не си представя, че може да се влюби в нея. Уважава духа и смелостта й, възхищава се на интелигентността и ума й, но не е влюбен.  
Линка  Peace радвам се, че не се отказа да ги изгледаш и "липсващите ти серии" Flutter
Така е, Йелмаз още не е осъзнато влюбен, но е силно впечатлен от Филиз. И вече  е  заинтригуван от нея yes
Цвети,Кирилова Hug

Скрит текст:

Скрит текст:

Joy

Лека нощ!

Последна редакция: вт, 02 юли 2013, 23:49 от kanti

# 683
  • Русе
Добро утро!  Hug

Спокойна съм и тази сутрин  Wink няма да останем без материали - щом още преди старта на ЗС в Гърция почнаха клиповете, а и да не забравяме повода, който ни очаква вдругиден.  Peace
Затова - хубав ден!  Hug

# 684

Хубав ден и от мен! Grinning Лято е, кой как го нареди...аз така засега Wink
Скрит текст:

Затова да си погледам едни мерки 90-60-90 в бикини от времето на "Аси"  Rolling Eyes Мечти... Joy Joy

Последна редакция: ср, 03 юли 2013, 08:19 от nadine1111

# 685
Добро утро!  Hug

Дано управлявате деня си!  Wink Ако ли не, разчитайте на добро управление от страна на срядата!  Laughing

Днес Гуги ни напомня, че преди 130 г. се е родил Франц Кафка.

И накрая - дано сте така:

а не така:

Приятен ден!  Hug

# 686

Привет и от мен, появяващата се от време, на време Рали. Hug wavey Hug
Това не значи, че не посещавам темите. Peace
Баги, Канти, Лина, Надин, Цвети,  hug: Hug Hug

Това означавало в превод приятелства...
"Добра година" съм го гледала поне 2 пъти и с удоволствие. Много приятни пасторални моменти, излъчващи наистина провинциално спокойствие.
Имах неблагоразумието да се доограмотя относно Кафка късно снощи и направо се сбърках от странния, но дълбок ум на този човек. Прочетох набързо разказът му "Наказателната колония".  ooooh! newsm78
Не е лошо и това да се чете, но сякаш по-добре е да си гледаш "Добра година", че то и без това ни обсипват все тежки новини.
Хубав и спорен ден, а защо не и почивка.

# 687

Да си дойдем на темата..."Огнено сърце"  Joy Joy

Току що изгледах един турски филм с познати актьори. Ако съдя по разликата в бройката виждания между 1и 4 част, не се е харесал много Wink Но аз си го изгледах с удоволствие, и затова реших да ви го покажа. Може и на друг да се хареса Grinning

Черно и бяло Siyah beyaz 2010 Турция Бг.суб

http://www.vbox7.com/play:1207d3a00c  1 част
http://www.vbox7.com/play:10dbb9f3f7    2 "
http://www.vbox7.com/play:26bc241a2a   3 "
http://www.vbox7.com/play:8ccf35bdc5     4 "

Любимият дядо Джемал на Аси, и тук ръси бисери... а и не само той Wink

Рали Hug И аз се включвам с някой и друг плод и зеленчук Laughing

# 688
# 689

Леле!!  newsm09
А във вътрешността на списанието какво ли има?  newsm03

Дано скоро и него откриеш, Надин  Hug!