Боя за коса - Вlond 33 - Клуб на блондинките

• 144 824
  • 786
  •   1
Отговори
# 45
  • Sunshine state
Влизам да се похваля,че си намерих виолетово русия тониращ балсам!  Party Много съм щастлива. Интересното е,че го открих съвсем случайно в малкото  магазинче за козметика точно до нас. Crazy
Взех 3 опаковки,че знае ли се. Laughing

Ето го и него:
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 29 май 2013, 15:57 от Pupitka

# 46
  • В полите на Пирин планина
hedgehog, радвам се, че съм ти помогнала  Hug

Аз се боядисах с 60мл боя+75мл оксидант, но моята боя е 9-ка. Доколкото знам суперизсветляващите серии са 1:2 / боя: оксидант /. Можеш да попиташ в сайта за подробности.

# 47
Момичетата, които са ползвали перления балсам на престиж, какъв ефект получават от него сивкав или? За балсамите на лореал и аз не съм доволна никакъв ефект не видях, бях си взела бежово(сега си стои в шкафа...)

# 48
Момичетата, които са ползвали перления балсам на престиж, какъв ефект получават от него сивкав или? За балсамите на лореал и аз не съм доволна никакъв ефект не видях, бях си взела бежово(сега си стои в шкафа...)

Върху изсветлена, жълтееща коса получавам приятен бежов цвят с този балсам, но го държа повечко време.

# 49
  • Sunshine state
Моята коса е много светла и получавам пепеляв оттенък,който е и моята цел.Ползвам го главно за да матирам. Peace
Извинявам се,но бежовият цвят не е ли пак в жълтата гама?

# 50
Lady Brinne, вярно е така. Аз от много скоро съм руса и забравям разни важни подробности  Grinning, но 11 е суперизсветляващ, значи на 60 мл боя трябва да сложа целия оксидант. Благодаря. Забавно е, че съм отскоро и с дълга коса (нови вселени откривам аз  Laughing) и все се стресирам от двете бои, които трябва да взимам, така с двойния оксидант ми се вижда много лесно и рентабилно, ще се справя само с една. Супер!  Simple Smile

г-жа Стихийно бедствие, ако харесваш Bes, там има много красиви медни тонове и са доста, има голям избор. Пробвала съм 2-3 от тях и бях много доволна.

# 51
Аз продължавам да се изрусявам при фризьорката ми, цвета се получава м/у 8-9, като се поизмие не е върха, но се харесвам GrinningПрави ме с Мажирел и това май е моята боя, не ми щипе, не ми се лющи скалпа, а цвета ме задоволява.

г-жа Стихийно бедствие , разгледай каталога на Мажирел, но на живо, че на снимки не е точен, аз лично съм доволна от резултатите.

за щипенето и лющенето ми се получава след всяко боядисване с матрикс/най-светлите цветове/преди с вела колестон нямах такъв проблем,това е вече трето боядисване и седмица след него имам ужасно лющене,дали да се откажа онт тази боя?
Как процедирате вие,и на всичкото отгоре фризьорката ми използва оксидант 9%,за сведение преди с вела се правех с 12%,имало е леко пощипване,но никога такова силно парене и лющене след това...

# 52
Креми, лично аз, ако се получава такъв силен дискомфорт след боядисване бих се отказала от боята тотално. Впрочем не бих ползвала боя, която ми щипе, дори след това да няма лющене.

# 53
Здравейте и от мен! Не съм видяла, че има нова тема!  Rolling Eyes Изравних цвета. Изглежда така тъмна отдолу, защото светлината е отгоре. Уф, че се изразих и аз...

# 54
sise7o, косата и цвета са страхотни  Peace

# 55
Благодаря, Lady Brinne! А това моето какво русо се води?  Heart Eyes

# 56
Да попитам за този златист коректор B & C,на коя фирма е?
На Koleston

sise7o , много красива коса имаш и цветът е страхотен!  Heart Eyes
С каква боя се боядисваш?

# 57
  • София
sise7o страхотен цвят и коса, останаха ми очите  Heart Eyes разкажи повече за боя, оксидант, колко стоя  Hug

# 58
sise7o, и аз се влюбих в цвета, и в косата като цяло Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Ти ли беше момичето с Лондесата? Колко боядисвана бяха нужни за да направите и изравните цвета? Сега последно с какво те боядисват?

# 59
Благодаря, Lady Brinne! А това моето какво русо се води?  Heart Eyes

Като степен на изсветляване - мисля 10-ка, а цветът е студен, но не сив, а перлен и/или бежов  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт