Пазаруване от Aliexpress.com 2

• 80 067
  • 755
  •   1
Отговори
# 255
Добро утро!
Благодаря,че ми помогнахте и най-вече на Никид! HugА номера на купона от къде  да взема.Пуснах първата си поръчка без купон.
Успешен ден на всички!

# 256
Добро утро и от мен.  Hug
Изпуснала съм офанзивата с отстъпките, но здраве да е.

Кажете ми как да постъпя спрямо една китайка... Купих от нея 2 потника и я питах дали това е окончателната цена. Каза ми, че е bottom price, но ще ми изпратела малък подарък. С подарък или без, все тая, но ме е яд, че ме излъга. Откачам като ме излъжат и искам да я наредя по някакъв начин. Пак казвам- не съм й за подаръка, който вероятно би бил безполезен, а в това, че е обещала нещо и не го е изпълнила. Друг въпрос е, че единия потник е крив, а и двата силно умалени, но като са представени като one size няма какво да се жалвам.
Въпросът е в лъжата. Какво да й пиша, според вас?  Thinking
Най-малкото мога да не натисна, че поръчката е получена, с което да й забавя плащането от страна на Али.  Rolling Eyes

# 257
А, спокойно й се оплачи и искай пари, и отвори диспут, щом има някакви нередности в дрехите. Все някъде пише колко й е сайза на потниците.

# 258
Е, пише, но те се застраховат с този неопределен диапазон- size:bust:about 68-90cm length:63cm
Няма да се разправям по повод размера. И в крайна сметка тия потници се оказа, че ги има и тук на по-ниска цена, а аз бера нерви да ги чакам един месец...
Ето проблемния: http://www.aliexpress.com/snapshot/233102435.html
Ето и другия /който е страхотен между другото- в черно с дантела екрю/: http://www.aliexpress.com/snapshot/233102436.html

# 259
  • видин
Кога според китайците ще стане 5-ти юни?

# 260
Кога според китайците ще стане 5-ти юни?

След 01 час и 29 минути  Mr. Green

P.S. всъщност на всеки продукт си има различно време, в което почва промоцията Crazy

Последна редакция: ср, 05 юни 2013, 09:43 от rendence

# 261
Аз пак с моята поръчка Blush
До вчера ми се появяваха някакви китайски йероглифи и въобще нямам идея какво значат и докъде е стигнала Crazy а днес ми изписа- Not found Thinking
RB166033673CN

# 262
Въпросът предполагам е най-често дискутираният, но не успях да намеря отговора - сигурно ли е да използвам free shiping с China Post Air Mail и за какъв период от време идва до Бг. Вие личен адрес ли давате или? Благодаря предварително!

# 263
Да питам говори ли ви нещо доставчик e-packet, доставката е безплатна, а времето за доставка е доста по-кратко, та се зачудих дали да рискувам

Shipping Company   Shipping    Cost   Estimated    Delivery Time
ePacket   ePacket     $2.24        Free Shipping           5-10 Days
China Post Air Mail    $2.56        Free Shipping           15-26 Days

# 264
rendence,
ePacket  e съвместна услуга на Хонконгските пощи и Американските пощи. Т.е. поща Хонконгска поща да се чете. Явно е все тая коя поща се избира.
--
Въпросът предполагам е най-често дискутираният, но не успях да намеря отговора - сигурно ли е да използвам free shiping с China Post Air Mail и за какъв период от време идва до Бг. Вие личен адрес ли давате или? Благодаря предварително!

Извинявай, но това е ПОЩА. Сигурно... сигурно... колко да е сигурно? В Али нещата се пращат задължително с тракинг номер, дори евтините. На практика не че ползата от него е супер-голяма де, но може да се види и докаже, ако стоката не пристигне. По-сигурно от това: с куриер...
До БГ идва (то си пише навсякъде) за около 20 дни до 2 месеца - зависи.
Всеки си дава какъвто адрес му е удобен, аз лично - на офиса, щото вкъщи и пощенска кутия нямам. Други хора пък не искат до работа, щото да не виждат колегите и така.

# 265
  • Пловдив
Здравейте, бихте ли ки казали какъв размер да избера за моето моченце на 1 г и 7 месеца. От магазините в БГ му взимам за 2 год дрехи, че дори и за 3 г. Харесах си това: http://www.aliexpress.com/item/TZ-063-Free-Shipping-new-spring-b … rt/749125337.html и питанката ми е и за него конкретно.

А относно пощите, последната ми пратка пристигна изключително бързо - за 10 дни с чайна пост.

# 266
Здравейте, бихте ли ки казали какъв размер да избера за моето моченце на 1 г и 7 месеца. От магазините в БГ му взимам за 2 год дрехи, че дори и за 3 г. Харесах си това: http://www.aliexpress.com/item/TZ-063-Free-Shipping-new-spring-b … rt/749125337.html и питанката ми е и за него конкретно.

А относно пощите, последната ми пратка пристигна изключително бързо - за 10 дни с чайна пост.

Аз те съветвам за 3Т Simple Smile

# 267
  • Пловдив

Аз си мислех за 4Т, защото 3Т дават височина 80-90, с той сега е 88 см, пък комплектът е есенен. Какво е мнението ти, Нина?

# 268
Страшно племе са китайците,продавачът на обувките(въпросните обувки,които толкова дълго чаках,а сега ми боядисват краката) надвиши с около 7 дни,времето отредено за изпращане.Аз му писах: "Моля Ви в най-скоро време да пуснете пратката,иначе ще я откажа!" а той ми върна: "Извиняваме се,ще Ви изпратим подарък." И аз се примирих,какво да правя...чакам с нетърпение да видя какъв е подаръка...и като пристигна,какво да видя- някаква гума с дупки...пълен боклук...дори не знам за какво се използва!!!Писах му, да го питам къде ми е подаръка,а той се направи на приятно разсеян....  newsm61

# 269

Аз си мислех за 4Т, защото 3Т дават височина 80-90, с той сега е 88 см, пък комплектът е есенен. Какво е мнението ти, Нина?
Да,най-добре.Дори и да ви е малко голямо,всичко е поправимо.По-добре по-голямо,отколкото по-малко.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт