Пазаруване от Aliexpress.com 2

• 80 063
  • 755
  •   1
Отговори
# 645
Това да не би някой да го има?
http://www.aliexpress.com/store/product/2013-New-Women-s-Charact … 16_956907972.html
И дали си отговарят на размерите?

# 646
  • Бургас
Тази туника получи ли я някой вече да даде отзиви, че тук е на много изкусителна цена:
http://www.aliexpress.com/store/product/2013-Women-s-New-Short-s … 16_956908034.html

Продавачът няма никакъв фийтбек и всичко му е на - 60%, малко ми е подозрително, но някой по-врял и кипял да се изкаже по въпроса
Малко по-горе писах, че вече ми е шипната поръчката от този продавач, като получа нещата ще дам отзиви.

# 647
Благодаря за отзивите   bouquet. Знаех си, че е съмнителна на тази цена - отказвам се.

# 648
Водя кореспонденция с една продавачка, от която получих тениска с размазана щампа. Предлага да ми върне парите, но да не отварям диспут, защото било пагубно за рейтинга и.
Чудя се как ще ми върне парите, при положение, че те са в Али-то, не съм потвърдила получаването.
При предишен такъв проблем продавача ме посъветва да отворя диспут и да напиша, че искам възстановяване на част от сумата.
Какво следва да направя, след като тя не иска диспут?

# 649
  • Sofia

rivalka не се връзвай на подобни думи,ИЗМАМА,ти си му отвори диспут,пък нека го е страх  Grinning

Много съм изненадана... Днес ми влезнаха парите в Пейпал, и то цялата сума. Аз настоявах или да ми пратят и другите 4 бройки, или да ми възстановят сумата за тях. А, те: Не, та не. Цялата сума ще ви възстановим. Еми, хубаво, щом толкова настоявате...И сега, банския ми остава подарък от китайците Laughing

Последна редакция: чт, 13 юни 2013, 14:15 от rivalka

# 650
Получих този бански  - http://www.aliexpress.com/snapshot/235333175.html
Качеството е супер, рокличката е от много хубав плат като бански, изглежда страхотно!!
С етикети е всичко (картонени) и долнището е с хигиенна лепенка.
НО  #Cussing out #Cussing out това долнище е за деца направо.. не е изобщо еластично.. мерих го най-разтегнато е за ханш 67 см..... не знам какво ще го правя..
Знаех, че е умален затова поръчах М. Горнището е ХС, но тези гащи.. просто нямам думи  #Crazy #Crazy #Crazy

# 651
Viki, пише че продавачът изпраща до 3 дни след поръчка и после има още около 15-20 дни да го получиш, ако пътува нормално, тракинг кода явно не е точен, но и е малко рано за получаване, по срока за диспут ми се струва, че е изпратено преди 12 дни.
Все пак питай го дали има грешка в кода.

Нека и някой по-запознат с алито се изкаже по въпроса.
Благодаря за отделеното време  Hug ще питам продавача

# 652
Anik@
Ами нека тя ти предложи метод по който да върне парите. Как - неин си проблем. МОЖЕ и с пейпал даже (ето, rivalka си е получила рефънда така).
Диспутите не са хубави за търговците на платформата на Али, затова и гледат да ги избягват.

# 653
Anik@
Ами нека тя ти предложи метод по който да върне парите. Как - неин си проблем. МОЖЕ и с пейпал даже (ето, rivalka си е получила рефънда така).
Диспутите не са хубави за търговците на платформата на Али, затова и гледат да ги избягват.

Изпратих и акаунта си в paypal, но ми пише на пощата, не в сайта  Grinning
Няма да потвърждавам получаването, докато не видя парите. В интерес на истината, тя самата предложи пълно възстановяване, никакви въртели не ми прави, то няма и как- пуснах снимки на безобразието  Confused

# 654
Да, естествено - потвърждение чак като си ги вземеш паричките.
Аз тамън сега се разправям с една чантичка Sunglasses, пристигна вместо нея портфейл - много хубав, но не ми трябва... бях го похвалила някъде по предишната тема май. Сега цената му е чувствително по-висока, та на някой ако му трябва ето този модел: http://www.aliexpress.com/item/Free-shipping-2012-fashion-Men-ge … se/729453093.html, имам един излишен. Струваше ми 7 долара, което си е едно голямо нищо. Изработката е много добра, отвън е кожен, джобчетата за картите са отделни с хастар, не са просто прорези. Абе, кукла. МъжО много си го хареса първия, който беше за подарък за него.
Просто поръчките ми са веднага една след друга и явно са пъхнали две от едно и също... Спогодихме се с търговеца за отстъпка за друга чантичка, че този модел, който исках го нямат вече в наличност. Дай боже този път да не се обърка човекът. Laughing
Жалко, разбира се, исках точно онзи модел, ама... Търговецът все пак заслужава похвала - като изключим че сбърка поръчката  Rolling Eyes, реагира много бързо, изключително любезен е, знае английски - което е плюс - и цените му са поносимо добри (има и по-добри, не че няма). Особено ми хареса как продължи да се извинява и да е любезен дори след като съм платила новата чантичка с отстъпката и вече няма нужда да любезничи.

Последна редакция: чт, 13 юни 2013, 16:45 от Камиче

# 655
  • Ямбол
ДейзиГ след като се постави оценка,не може да се промени.
PrincessP да възможно е,но в БГ сайт ще се покажат чак,когато вече са в тук.
mari_6 с обикновена поща за 15-25 дни,С другите е по-бързо,но по-скъпо от там,както и тук се плаща ри доставка.
mari_6добре е сумата да е под 15$,а за отварянето си е късмет дали ще решат да пратят на митница.
Мама на Илия Simple Smile не им се чуди,намирай най-евтината и поръчвай,със сигурност ще е по-евтина от бг,каквито и тук предлагат.

да споделя и аз от тези 2 продавача с ниски цени ,новорегистрирани и без рейтинг са,но са ми шипнати поръчките ,ще поръчвам и още
http://www.aliexpress.com/store/727416

http://www.aliexpress.com/store/333476

# 656
Тези размери, които са написани на дрехите, реални ли са?

# 657
Отворих диспут миналата седмица, за поръчката която стои така
15.04.2013   Отправлено из транзитного пункта (南京国际 21004700)
14.04.2013 14:37   Поступило на почту Китая   22502500 22502500   
15.04.2013 10:21   Поступило в транзитный пункт   南京国际 21004700   
15.04.2013 17:14   Отправлено из транзитного пункта   南京国际 21004700   

и нищо не се случва, продавачът си е на линия, но не реагира, какво да правя  newsm78

# 658
Ами ескалирай диспута и да видим...

# 659
От два дена се ровя да разбера как да проследявам пратката и нищо не разбирам. Влизам в сайтовете на първа страница излиза ми някаква информация, но там където пише   Location   има само цифри. как да разбера къде е пратката

Общи условия

Активация на акаунт