Пазаруване от Aliexpress.com 2

• 79 897
  • 755
  •   1
Отговори
# 735
http://www.aliexpress.com/item/2013-Hot-sale-kids-suit-369-short … et/867823877.html  - харесах това, но дали да се доверя и е безплатна доставката нали, дали ще може само това за проба или е малко

Последна редакция: сб, 15 юни 2013, 14:48 от opsss

# 736
Не виждам да пише минимум поръчка, така че 1 бр. си е ок, доставката е безплатна да.

# 737
На 01.06 си поръчdх един потник с безплатна доставка и вече имам съобщение от бг пощи да си го взимам  Shocked. Като го взема ще споделя поовемче инфо

Последна редакция: сб, 15 юни 2013, 16:10 от rendence

# 738
Благодаря!  bouquet

# 739
А 95,5 положителна оценка ок ли е?

# 740
Божа работа. Виж отзивите, колко от отрицателните са нови, такива неща.
Специално при този търговец, последните 3 месеца има много малко отрицателни мнения, основното количество е около НГ, когато доставките се бавеха безумно и заради това разни малоумници са наслагали ниски оценки. Има и няколко, в които се казва, че дрехите не съответстват на размера си или са с кофти качество.
Като цяло за мен този търговец е ок.

# 741
Момичета този с коланите ми върна,бях му писала дали цените са реални,а ето какво отговори той:(извинявам се ако нямам право да пиша на англ. език)
Notice
The largest order is 3 pieces for each customer
please do not make too much

New store crazy promotion
New store, crazy sales promotion only three days, the price will change after three days, and only ship to the 1000 customers.

about ship method: usually we only ship by china post air mail, bcs it almost can arrive all of the countries, free shipping, usually we will ship the goods in 3-4 days, you will get the goods in 10-30 days.
about the color: we have the colors like the pics, leave the color here what you need.
about the size: usually we have all the size, you can leave message here, we will check it, you don't need worry about it, pls don't ask us many times, bcs we must be very busy in the three days, sometimes we can't reply everyone, you can order the goods direct, we will check the size, and reply you when we are free.
about the guarantee: yes , you have ali system guarantee, your money is safe , the important is you can application for drawback if you don't get the goods, and the system will return your money in some days, so, don't worry about your money , it is very very safe for you. just order it.

crazy wholesale discount + free shipping only three days,1000 customers.

Как мислите дали ще постъпи коректно?Дали да пускам поръчката?

# 742
Някой срещал ли е такива сандалки днес търсих, но не открих http://craftstew.com/wp-content/uploads/2012/07/Bow-Sandals1-500x367.jpg или http://www.photofromtheworld.com/img/Photo/Beauty/Shoe/Bow%20sandals%20.jpg много ще съм благодарна ако някой помогне  Hug

# 743
И на мен ми писа същото. Не съм сигурна дали вече няма 1000 потребители, защото вчера беше лудото поръчване, доколкото успях да проследя

# 744
И на мен ми писа същото. Не съм сигурна дали вече няма 1000 потребители, защото вчера беше лудото поръчване, доколкото успях да проследя
Ти пусна ли поръчка?И ако е така,колко неща поръча?Защото до колкото видях не разрешават повече от 3 артикула... newsm78

# 745
Аз поръчах много неща още преди да ми отговори, ако беше отговорил по-бързо щях да се огранича до 3, ама.... Сега ще чакам да видя какво ще се случи

# 746
 момичета, не отваряйте писма или снимки когато ви пишат такива продавачи, как мислите стават тези кражби от банковите карти, а китайците са доста напред в тези неща!

# 747
  • при палмите и алигаторите,FL
dgrozdeva, обясни ми моля връзката между писмо и банкова карта Thinking

# 748
момичета, не отваряйте писма или снимки когато ви пишат такива продавачи, как мислите стават тези кражби от банковите карти, а китайците са доста напред в тези неща!

Е, малко е пресилено такова твърдение  Wink

# 749

В случая горното писмо е отговор на запитване от наша страна
А политиката на сайта е, че плащането минава през сайта, като посредник, а продавача няма достъп до данни за картата и не получава парите си, докато клиентът не потвърди, че всичко е ОК

Общи условия

Активация на акаунт