Пазаруване от Aliexpress.com 2

• 80 274
  • 755
  •   1
Отговори
# 120
  • DE
Тъкмо си помислих, че тази прилича на наша фолкаджийка  Joy . Няма представа как изглежда Николета, но съм чувала за нея  Mr. Green

# 121
dodi

банския които показа отговаря ли си на номера вуждам размер S си поръчала за каква чашка отгоравя,аз нося чашка Б и се чудя дали M или L да си поръчам,Има ли подплънка ? Simple Smile

# 122
  • на морето
dodi

банския които показа отговаря ли си на номера вуждам размер S си поръчала за каква чашка отгоравя,аз нося чашка Б и се чудя дали M или L да си поръчам,Има ли подплънка ? Simple Smile
това май не се отнася за мен-на съм поръчвала бански Laughing

# 123
Става въпрос за тези пижамки отново ги е намалил. Обаче е сложил голяма доставка а аз ги взех с безплатна доставка. ЕЕЕе тизи китайчета много са хитри. Ще видим какво ми е пратил.
http://www.aliexpress.com/item/2012-women-s-short-sleeve-summer- … ge/898285530.html

Цял ден се разправям с въпросният  Tired
Платих ги с цена 7.50 и безплатна доставка, след час ми пише, че е нов, пък объркал обявата, пък цената станала не знам колко си... Малко остро му отговорих и го репортнах съм сайта, че това е подвеждащо и измама. Изпратих и скрийншот на плащането. Накрая ми писа, че ще ми изпрати на 7.50, защото негова била грешката, а преди малко ново писмо- нямал от този модел женска и мъжка пижама Outta Joint
Утре ще канселирам плащането и няма да се разправям повече, нерви не ми останаха ooooh!

Аник на мен ми се видя доста разбран китаеца само дето трудно се разбирахме на моменти ама упорито продължаваме да си пишем докато накрая се изяснихме. Аз като си пуснах поръчката той ми писа че няма от този модел дамско ХЛ и аз му казах че искам ХХЛ от мъжките две да ми прати и че по малък номер няма да ми стане и той пак ми писа. Да разбирам че искате два броя ХХЛ от мъжките и аз му писах да и се разбрахме. Не знам защо си се изнервила ама той полага у силия да се разбере и ако е сбъркал се реваншира. Но да видим дали наистина ще си получа обещаните два  броя ХХЛ пижамки. Иначе много мил е с мене много любезен е то и аз с него така си говорех ама не съм бързала за покупката та добре си поговорихме да е ясно вичко преди да поръчам и ми я намали преди да платя.

# 124
  • DE
Някой търсеше нещо такова  Simple Smile
или беше в другата тема  newsm78

# 125

Аник на мен ми се видя доста разбран китаеца само дето трудно се разбирахме на моменти ама упорито продължаваме да си пишем докато накрая се изяснихме. Аз като си пуснах поръчката той ми писа че няма от този модел дамско ХЛ и аз му казах че искам ХХЛ от мъжките две да ми прати и че по малък номер няма да ми стане и той пак ми писа. Да разбирам че искате два броя ХХЛ от мъжките и аз му писах да и се разбрахме. Не знам защо си се изнервила ама той полага у силия да се разбере и ако е сбъркал се реваншира. Но да видим дали наистина ще си получа обещаните два  броя ХХЛ пижамки. Иначе много мил е с мене много любезен е то и аз с него така си говорех ама не съм бързала за покупката та добре си поговорихме да е ясно вичко преди да поръчам и ми я намали преди да платя.

О, днес продължихме кореспонденцията  Grinning В крайна сметка се разбрахме да изпрати две женски пижами, то и без това мъжка не ми трябваше.
Изнервих се, защото аз основно от Ebay пазарувам и там нещата са прости- виждаш, харесваш, плащаш и знаеш, че ще получиш това, което си платил. Такива дълги обяснения за цени, за размери, пък нямало го точно това, ми то аз толкова не съм писала никога за нищо, което съм купувала  Crazy
В крайна сметка не знам ще получа ли пижами изобщо, но пък днес си направих 2-3 други поръчки и съм доволна  Money

# 126
  • Ямбол
попаднах на мъжки чехли Адидас http://www.aliexpress.com/store/product/2012-male-personality-fl … 18_718914068.html
 както и на красиа и удобна джаджа за телефон,ноо доста скъпа http://www.aliexpress.com/item/Toffy-tms-001-flower-mobile-phone … er/788756764.html

# 127
Anik@ продавача е нов няма продажми аз като почнах да говоря имаше само 3 продажби търси си клиенти не варвам да сбърка защото това ще окаже влияние на рейтинга му. Аз му писах че като дойдат пижмите ще дам оценка във нашия форум освен и на него така че ще гледа да не се изложи за да има и други клиенти. Много се надявам да дойдат хубавото е че се разбираш точно с него какво искаш аз пък исках две мъжки заради размера. и сега ще чакаме. Поне парите ни са защитени.

# 128
Anik@ продавача е нов няма продажми аз като почнах да говоря имаше само 3 продажби търси си клиенти не варвам да сбърка защото това ще окаже влияние на рейтинга му. Аз му писах че като дойдат пижмите ще дам оценка във нашия форум освен и на него така че ще гледа да не се изложи за да има и други клиенти. Много се надявам да дойдат хубавото е че се разбираш точно с него какво искаш аз пък исках две мъжки заради размера. и сега ще чакаме. Поне парите ни са защитени.

Да, разбрах, че е нов, също и с много лош английски  Laughing Превежда през транслатор, той едно иска да каже, аз друго разбирам  Laughing
Ще се похваля тук, ако пристигнат пижамите.
Видяхте ли намалението, което е само за 5 юни? Има хубави и изгодни неща!

# 129
Здравейте , искам да попитам като плащате с дебитна карта взема ли ви някаква допълнителна такса? Аз платих с английска карта виза и като видях разпечатката веднага след транзакцията със сумата за поръчката имам още една транзакция от 1 паунд и като коментар отстрани пише че е за превод в чужбина. Не че са много просто ми стана интересно дали всеки път ще е така като поръчвам.

# 130
аз съм с дебитна виза електрон на ПИБ не ми взема такси точно колкото си струва по цената на курса на банката продава ми го хваща в някой сайтове на малко по висок курс ми блокира сумата като потвърдя че съм ги получила нещата и ми се връщат някакви стотинки в картата.

# 131
  • на морето
Мога ли да помоля някой с добър английски да даде примерно писмо към продавач за евентуален процент отстъпка.Гугъл преводачът не се справя и си мисля,че няма да ме разберат.Благодаря предварително Hug

# 132
Поръчах това http://www.aliexpress.com/snapshot/236591784.html , някой има ли го да каже как е?

Аз поръчах момчешкия вариант, но след първото пране синия цвят изсветля:(((

# 133
http://www.aliexpress.com/item/Shampooers-2013-spring-male-femal … en/845064077.html

Това обаче си го бива, само където са изпратили грешен номер:((

# 134
http://www.aliexpress.com/item/Shampooers-2013-spring-male-femal … en/845064077.html

Това обаче си го бива, само където са изпратили грешен номер:((
Можели да, споделиш каква е материята и дали си отговаря на годините ?
Благодаря    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт