Пазаруване от Aliexpress.com 2

• 80 145
  • 755
  •   1
Отговори
# 360
  • ride my bike...
vanian, имам номер
днес се появи съобщение на китайския сайт "Departure from outward office of exchange"
Стоката е поръчана на 18.05. Времето на доставка беше 4-8, които минаха вече няколко пъти...

# 361
# 362
  • Ямбол
? някоя по-назад беше показала линк на тънко лачено коланче за около 2 $,може ли линка,рових се,до около 1 и нещо $ и все са с мин.на поръчка 10-15$.,мерси

Polincheto_stz ограничение в какво?бройки,поръчки,сума?НЕ-няма

kinoa аз предупреждавах този бански под 10$ да не се взима,защото е с ошо качество,тотално различаващ се от други за 11$,които са 1:1 с оригиналния.
Evа цените постоянно се променят,дори ида е 1 и същи търговец и артикул,в хисторито на артикула,ако има 5-6 стр с поръчаи го,може да срещнеш различни цени.Мисля,че 2 седмици беше срока,но не е важно,получаваш съобщения,известия на мейла и приканвания да платиш,нищо повече.
Сбъдваща мечти аз също в Аито намерих и поръчах късата.
Daniela__ какво толкова го дъбаеш това,нали вече няколко пъти получи отговор,ако отвориш диспут е ясно,че ако е в твоя полза,продавача няма да си получи парите,във всички сайтове е така.
Дават време за разрешаване на дадения проблем,и се взима решение.
July82 за маратонките наскоро канселирах поръчката,но продавача не приема.
pepina709 гледай дадените мерски за ръст и според детето прецени,не по год.
gangnam style а какво преви тази 3?
La Libellule не и се чуди 9$ е,виж в АСОСа колко е,а и отива на профила ти  Laughing
Laluni ,но кога е пратена,ако е имало примерно 10 дни обработка,едва е тръгнало от там,коя е датата на пращане,виж и номера за проследяване,там пише с каква поща е пратено и като се проследи ,ще видиш къде се намира.Подхотви се и да си платиш услугата тук.
pavleta_kolova няма страшно,просто 2 седмици,ще те приканват с мейи да платиш и толкова,ще си остане в ордер листа,но не задъжаващ плащане.

Последна редакция: пт, 07 юни 2013, 02:10 от никид

# 363
никид, благодаря за бързия отговор  Hug ще пусна за отзиви за комарника и в линка, който си ми пратила, че отговорът на bubchen е положителен, та да видим и отрицателен ако има - кой ще надделее, докато се ориентирам как да поръчам.

bubchen, благодаря за отговора. А това чудо на китайската техника в английския ибей на каква цена се подвизаваше? Захващането много не го разбрах, но то това работа на ММ, той да му се чуди. Мен ме вълнува харесва ли ти как стои? Ако можеш да пуснеш снимка, ще съм много благодарна   bouquet

Nina_88, много ми харесва този часовник, даже обмислям да си взема два цвята ... Дай повечко инфо как е като изпълнение на репликата - пише си CK предполагам на циферблата, ама пише ли го и на закопчалката, например... Също моля, прати ми линк на продавача ако си доволна, както и инфо за поръчката - предполагам доставката беше безплатна, за колко време дойде и т.н. Съжалявам, че те тормозя за толкова много информация, ама за пръв път ще поръчвам и гледам да се ориентирам правилно, за да няма после разминати очаквания и  smile3511 Мнооого благодаря  newsm10

# 364
Искам да попитам кога се плаща това ДДС? Когато един артикул ти надвишава 30 лв ли? И в такъв случей ли се наговаряте с продавача да пише по-малка стойност?

# 365
  • Варна
? някоя по-назад беше показала линк на тънко лачено коланче за около 2 $,може ли линка,рових се,до около 1 и нещо $ и все са с мин.на поръчка 10-15$.,мерси

Заповядай, ако това имаш предвид:

http://www.aliexpress.com/item/OMH-wholesale-New-Fashion-Women-s … lt/696616056.html

# 366
  • Бургас
Получих ги вчера, но модела с цветето. Нося 35 и поръчах 4,5 - заспаха ми на крачето. Много удобни, препоръчвам!

# 367
Днес си взех поредната пратка http://www.aliexpress.com/snapshot/230696237.html много съм доволна, якето е точно като в описанието и размера също отговаря. Оставих му положителна оценка и коментар.
От днешните намаления се възползвах с една блуза на 50%, ама ще поръчам още до края на промоцията.  Laughing

Стаси има ли вариант да качиш снимка на якето, че предното, което взех хич не ми хареса, а сега се чудя и за това  bouquet

Мерси много  bouquet

Заповядай  http://stasi76.snimka.bg/travel/sandanski-melnik-rupite-rilski-m … r.234720.30685231

# 368
Моля за помощ да проверим този трейк номер RB438625381CN   baby_neutral

# 369
вчера поръчах обеци,продавача днес е писал,че ги няма,как да анулира плащането или автоматично ще стане?

# 370
  • Sofia
Моля за помощ да проверим този трейк номер RB438625381CN   baby_neutral

Изпратено е на 1 юни, не виждам нищо притеснително, върви си по реда, все още обработките са в Китай, иначе дестинацията е коректна:
2013-06-02, exports total package interoperability seal, sealing Hangzhou International, Bulgaria
     2013-06-02, exports total package interoperability seal to open, Hangzhou International, Bulgaria
     2013-06-01, acceptance office acceptance, Xiaoshan floor tower, Bulgaria

# 371
Моля за помощ да проверим този трейк номер RB438625381CN   baby_neutral

Изпратено е на 1 юни, не виждам нищо притеснително, върви си по реда, все още обработките са в Китай, иначе дестинацията е коректна:
2013-06-02, exports total package interoperability seal, sealing Hangzhou International, Bulgaria
     2013-06-02, exports total package interoperability seal to open, Hangzhou International, Bulgaria
     2013-06-01, acceptance office acceptance, Xiaoshan floor tower, Bulgaria

Благодаря   bouquet В кой сайт проверяваш?

# 372

sparkling eyes на предната стр.обясних за проследяването.Изписва ти,че на 2.6 е била в Китай.

Чак сега виждам това ooooh! Peace
Как на 2-ри е била в Китай,къде го виждаш,че ей сега пак влезнах да видя.То...бреййй много време докато дойдат Tired та,влезнах да проверя и пак ми пише NOT found,  а пък минаха 2 седмица,все трябва някъде да се покаже,нали Thinking

Number   Date-Time   Events   Status   Tracking   Details   Send to
RB166033673CN           Not Found   No information in post site      

# 373
  • ride my bike...
никид,
поръчано и платено е на 18.05 ( с бърза доставка TNT, за която платих 30$)
изпратено на 27.05 с China Post Air Mail
от вчера е на статус "Departure from outward office of exchange" location 10010200 т.е. още си е в Китай  Confused

# 374
sparkling eyes на мен друго ми излиза ще пиша на лични

Общи условия

Активация на акаунт