Огледален свят/Нарекох те Фериха/ по БТВ ~ тема 99~

• 35 726
  • 723
  •   1
Отговори
# 660
 Hug Hug Hug

Добре де дори и да е имал нещо с Хазал, що пък да не я забрави, защо да не е с друга
независимо Нурана ли е Фатма ли е Айше ли е има ли значение.
Та той е на 22 живота е пред него, колко Нурани ще минат през ръцете му, колко сериали ще изиграе и дали ще
Скрит текст:
ебне
или не партньорката си все тая.
Това че на нас Хазал ни харесва не означава, че и на него ще се хареса, несходство в характери, нямат общи цели, тя може да не го харесва в кревата или той нея.
Не мога да проумея защо трябва неговия вкус към жените и отношението му към живота да съвпада с нашето, дори Нурана да ме у гадже аз уважавам избора му и го подкрепям, с която иска с тази ще е ,независимо дали аз или вие или останалите фенове одобряваме  Peace

newsm10 newsm10

# 661
Добре де дори и да е имал нещо с Хазал, що пък да не я забрави, защо да не е с друга ...
Да, абсолютно си права. Затова и написах, че връзката им е утопия.
Имах предвид друго - че над сто теми си тропаме устата: "има ли нещо между тях", то един такъв пример като този с Нурана доказва, че няма.

# 662
Ча като се залюби ся с Серенайката ще ви видя аз  Mr. Green

# 663
Здравейте, момичета.  Hug

Благодаря за всички интересни новини, прекрасни снимки и колажи, клипове и т.н.   bouquet

Мартин, Профи,  welcome  добре дошли при нас.

Хазалчето явно вече е в Америка.. пожелавам й да намери това, което търси и да се завърне по-добра от всякога.  Heart Eyes Дано сега да няма пълно затъмнение около нея, защото ще ми липсва.  Rolling Eyes

А тези от БТВ вчера направо си се подиграха със зрителите.  ooooh! Какъв е тоз техен финал на сезона.. ужас.  Rolling Eyes То няма такъв друг финал просто, много интересно стана точно в последната секунда и то взе, че свърши. Как ще дочакаме септември месец не знам.  Mr. Green

Ча като се залюби ся с Серенайката ще ви видя аз  Mr. Green
Мале, не искам да си представям какво ще стане тогава.  Mr. Green Обаче аз тайничко ще си се кефя. Party Joy

# 664
Ренка да не замисляш нещо за тема 100  Rolling Eyes
Офф да ама ме нерви #Cussing outсложа колаж той не излиза #Cussing outпосле излезе друг не излезе Mr. Green

Рая Hug

# 665
Скрит текст:
Добре де дори и да е имал нещо с Хазал, що пък да не я забрави, защо да не е с друга
независимо Нурана ли е Фатма ли е Айше ли е има ли значение.
Та той е на 22 живота е пред него, колко Нурани ще минат през ръцете му, колко сериали ще изиграе и дали ще
Скрит текст:
ебне
или не партньорката си все тая.
Скрит текст:
Това че на нас Хазал ни харесва не означава, че и на него ще се хареса, несходство в характери, нямат общи цели, тя може да не го харесва в кревата или той нея.
Не мога да проумея защо трябва неговия вкус към жените и отношението му към живота да съвпада с нашето, дори Нурана да ме у гадже аз уважавам избора му и го подкрепям, с която иска с тази ще е ,независимо дали аз или вие или останалите фенове одобряваме  Peace
Ани на абсолютно същото мнение съм. Въобще не е нужно или пък задължително да е единствено и само с нея, или пък тя с него, ако са били заедно, добре, но е приключило и всеки е поел по пътя си, всичко си е останало в миналото, а и няма незаменими хора, нито Хазал, нито пък той.
И защо да не погледне друга......да не е грозен, сакат, глух или кьорав........сега му е времето да сравнява за да избере най-добрата за себе си, същото важи и за нея.
Пепи,
Скрит текст:
мааааалко по-голям е синът ми от твоя син, както и предполжих.

# 666
Някой каза май май 38 и 39......А  БТВ направо се подиграват с зрителите.

# 667
Ренка да не замисляш нещо за тема 100  Rolling Eyes
Офф да ама ме нерви #Cussing outсложа колаж той не излиза #Cussing outпосле излезе друг не излезе Mr. Green

Рая Hug
Не се нерви както и да го направиш ще е прекрасно Hug
А ако и 38 и 39 епизод ги видим на първа страница,ще е чудно newsm18

# 668
Някой каза май май 38 и 39......А  БТВ направо се подиграват с зрителите.
newsm18 newsm18 newsm18

# 669
  • Под Сините камъни
Ади къзлар до по- късно.Съпружето се прибира след малко и трябва да му обълна малко фнимание и на него,да не вземе пак да мърмори  Mr. Green,че вися постоянно в мамата.Ако знае само колко е близо до истината като ми вика" сигурно все за пичове си говорите"

# 670
какво стана ся с Емко тенисиста  newsm78

# 671
Вали дъжд Mr. Green

# 672
Вали дъжд Mr. Green

да спира,че ми се изчака чаканката  Mr. Green  правилно къде е манджата  newsm78

# 673
здравейте  Hug
малко ни в клин ни в ръкав се включвам, ама ето я Нурана с Исмаил, вижте снимките, които Jesse е качила преди няколко страници, от които се вижда, че са близки:

[/quote]

та затова не разбрах какъв е този коментар:

Да, абсолютно си права. Затова и написах, че връзката им е утопия.
Имах предвид друго - че над сто теми си тропаме устата: "има ли нещо между тях", то един такъв пример като този с Нурана доказва, че няма. ..........

Тогава каква ще е тръпката на Ча към Хазал ( ако е имало такава) щом една Нурана може да му завърти главата. Не я знам каква е Убавица (още не съм гледала тези епизоди), но при положение, че Хазал е още около него и чувства "нещо"!? към нея, взима, че се хвърля на Нурана. Или "любовта" му не е достатъчно силна и сериозна, или е женкарче със слаби ангели.
Добре, какъвто и да е вариантът, как една такава "връзка" би издържала във времето?
Доста думички наслагах в кавички, но нали говорим (поне досега) за утопията Хазатай 

Последна редакция: чт, 30 май 2013, 16:49 от DimiMeVi

# 674
Исмайл с тая голяма брада мяза на върколак  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт