Юлски дечица 2004

• 13 157
  • 268
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Момичета, днес си имаме рожденничка Grinning!
yosarian, честит рожден ден!

Желая ти много здраве и късмет!

# 106
Честит рожден ден, yosarian!
Желая ти много здраве, щастие, късмет и сбъднати мечти!
newsm59 newsm59 newsm59

# 107
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И ОТ МЕН НА yosarian НА ПАТЕРИЦИ!ДА СИ ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА!  bouquet  bouquet  bouquet

# 108
  • София
 newsm59
Честит рожден ден на патерица и от мен   bouquet

# 109
Днес като отивах на работа на едно кръстовище ни отнесоха колата. Караше мъжа ми и ни блъснаха точно от към шофьора. За щастие нито той, нито аз се уплашихме. Но сега колата ще е на ремонт поне 1 седмица. И двамата сме добре, само с натъртвания. Аз съм си ударила крака и леко е подут, но ще мине със синина. Иначе веднага се обадих на шефа ми и той веднага пристигна да ме вземе и да помогне. Ами това е от мен момичета. За първи път ми се случва такова нещо, но с малко се разминахме.

# 110
Днес като отивах на работа на едно кръстовище ни отнесоха колата. Караше мъжа ми и ни блъснаха точно от към шофьора. За щастие нито той, нито аз се уплашихме. Но сега колата ще е на ремонт поне 1 седмица. И двамата сме добре, само с натъртвания. Аз съм си ударила крака и леко е подут, но ще мине със синина. Иначе веднага се обадих на шефа ми и той веднага пристигна да ме вземе и да помогне. Ами това е от мен момичета. За първи път ми се случва такова нещо, но с малко се разминахме.

лелеее добре,че ви се е разминало.А този шофьор ще поеме ли разходите за ремонт?

# 111

Цитат

лелеее добре,че ви се е разминало.А този шофьор ще поеме ли разходите за ремонт?

Цитат

Не, Ани, няма да ги поеме, защото ние сме виновни. Ние присичаме булевард, шофьора излезе иззад друга кола, която завиваше в пресечката, от която ние излизаме и валеше и просто така изскочи, дори нямаше спирачен път. Той не направи никакъв опит да ни избегне, да завие или нещо такова, просто си се блъсна с бясна скорост в нас. На него ще му платят от застраховката разходите, а на нас няма.

# 112
  • София
Слава богу, че вие сте добре. Това е най-важното, както и това, че сте били само ти и мъжа ти, без детенце.  Praynig Колата се оправя.
Кофти е, но няма как - случват се такива работи. Ако имаш нужда от добри майстори пиши ми на лични ще ти дам номер. На мен за нещастие са ми се случвали три катастрофи, та съм понатрупала "горчив опит"  Thinking

# 113
  • София
Ох, Биси извинявай - чак сега съобразих, че си в Пловдив. Просто реагирах спонтанно.  Embarassed

# 114
Слава богу, че вие сте добре. Това е най-важното, както и това, че сте били само ти и мъжа ти, без детенце.  Praynig Колата се оправя.
Кофти е, но няма как - случват се такива работи. Ако имаш нужда от добри майстори пиши ми на лични ще ти дам номер. На мен за нещастие са ми се случвали три катастрофи, та съм понатрупала "горчив опит"  Thinking
Нео, благодаря, аз обаче съм в Пловдив. Шефа ми ми предложи да намери майстор, че той работи с много контакти и мисля, че ще се оправим.
Нео, писали сме заедно съобщенията.

# 115
Честит рожден ден, miaou!
Бъди жива и здрава! Весело празнуване!

# 116
  • София
  bouquet Честит рожден ден miaou
С най-добри пожелания  Grinning

# 117
ЧРД miaou!Да си жива и здрава!  bouquet  bouquet  bouquet

# 118
Мяу, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!!
Бъди много обичана жена и много щастлива майка!

# 119
  • Пловдив
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, МЯУ!
МНОГО ЗДРАВЕ, ЛЮБОВ И УСПЕХИ ТИ ЖЕЛАЯ!
ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт