Beren Saat и Intikam - Никой няма да бъде забравен в тази история! - тема 7

• 94 843
  • 738
  •   1
Отговори
# 90
  • AMS

Момичета,  Благодаря ви!!!
Дъги, всичко е много точно и хубаво, което си написала!!!
Чики, благодаря за всички снимки!
Ето и от мен!

# 91
  • AMS
Цитат
Всъщност ние за целия първи сезон разбрахме много малко за миналото на Хакан. Освен това,че е бил доста млад ,когато е започнал да работи с Адил Челик,който му е гласувал доверие и благодарение на неговата подкрепа и доверие ,той е успял да създаде мощна финансова империя ,за което му е благодарен. Открехнаха ни малко вратата с появяването на лелята и връзката й с историята на Адил,с това че тя е запознала и племенника си с Адил,но нищо повече. Това ме кара да си задавам много въпроси,което засега няма да споделям,че ще ми се смеете. Много съжалявам ,че не съм си запазила подсказките на Тони на едно място ,за да мога когато имам нужда да ги ползвам. Сега в главата ми е някаква компилация между тях и това което сме гледали и направо се чувствам тъпа.А като се вземе предвид факта,че половината неща от 9 епизод нататък въобще не съм ги схванала,кашата става голяма. Тук наистина всеки детайл има значение. Но пък интересът ми става още по-голям.
Дъгичка,  Hug Няма тъпи в нашата тема!!! Те са на друго място!!! И понеже Тони сигурно е заета, а аз го раздавам разбирач / вече преполових втори сезон на Revenge  Rolling Eyes  #Crazy  Shocked/ искам да ти помогна. За Хакан в американската версия е наблегнато, според мен, на обратната му сексуална ориентация. И въобще този момент там е повече засегнат. Та до където съм стигнала, / има такава серия, в която показват назад във времето за него/  разбрах, че той е бил едно компютърно генийче и идеята му за бизнес е харесала на бащата на Ямур. Адил е дал първоначалния капитал за откриване на фирмата. Той основава и развива бизнеса и става много богат. Стига до това да е в топ 10 на най-богатите.  За това е навсякъде и може да поиска Сечкин да му пише биографията. След излизането на Ямур от затвора, той ѝ предоставя нейния дял, като наследница на Адил. Ямур на по-късен етап, преди да я видим в първи епизод, изтегля всичко и го преобразува в други фирми и вложения. Но в Хакан остава най-важното - документа за първоначалния капитал. Той ще го открие в старите вещи, когато счетоводителката му съобщи, че баща му е починал, а той понеже не си отваря пощата, не е разбрал. Ще разберем с кого, като екип, е основал фирмата.  Този документ за първоначалния капитал, в един момент ще се появи и дори ще попадне в ръцете на Емре.  За майката на Хакан нищо още не съм видяла. За него е много важно добре да управлява фирмата си и да има добър счетоводител!!! За любов, мисля, че и Енгин Епилери казва в това, дето го постнах снощи от интервюто му в пресата и "чичо" го преведе - че ще има, "но той ще бъде с гаджето си близък, но там не е любовна история."
Надявам се да съм ти помогнала малко, или да съм те объркала повече.  Joy Joy Joy
И още нещо да вметна  - Не може да се разкаже всичко последователно и логически, защото нямаме завършен сериала, а създателите на филма ни хвърлят непрекъснато, ту напред, ту назад във времето.
Ето и нашата сладурана!!!

Последна редакция: ср, 05 юни 2013, 01:25 от di...va

# 92
Здравейте! Hug
Много ми беше мъчно за вас,но не ми оставаше време да пиша,а само ви прочитах набързо!
Дъгичка,Дива много хубаво ти е казала,че при нас,в тази тема няма тъпи субекти! Peace Може да сме малко,но при нас е весело! Peace

Колкото до подсказките,сега ще дам една и за Дива,която следи втори сезон на Ревендж:
Скрит текст:
Ейдън ще се изправи срещу Такеда! Нолан ще бъде предаден от Падма,защото Инициативата ще я накара да запише едно лъжливо признание срещу Нолан! Той ще бъде отведен на разпит,малко след смъртта на Деклан! Искам да знаеш,че последните 2 епизода,които са събрани в едно ще те оставят без дъх така,както оставиха мен! Вторият сезон е сякаш като отмъщение,насочено срещу нашето момиче и всички,които са свързани по някакъв начин с нея!
Дъгичка,не си сбъркала нищо от превода на резюметата! Сега ще допълня и аз нещо-Лейля също решава да свидетелства срещу Халдун и се качва на самолета,това ще е нейният край!
Всички научават за случилото се със самолета от телевизията и всеки усеща различно случващото се-Джемре посяга към хапчетата,Халдун сякаш е доволен до момента в който намира дъщеря си в ужасно състояние,Ямур се ядосва,че доказателствата са загубени,но Хакан й казва,че е направил копие на информацията! Емре дави мъката си по Ямур в алкохола и в последствие в обятията на Аслъ,това е началото на тяхната връзка!
Неочакваната изненада за Ямур ще е появата на бременната Дерин,но няма само тя да е изненадана! И на Рюзгар няма да му е лесно,но все пак не е лесно да ставаш баща,нали?

# 93
ПРИВЕТ,МОМИЧЕТА!  Hug

Хубава сряда на всички!

Дива  Hug  
Много ти благодаря за поясненията за Хакан. Всяка информация внася ред в обърканата ми главица , а и ти много си задобряла в подсказките…  Naughty

Тони,привет! Hug

Липсваш ми напоследък,но явно руските туристи са ти се качили на главата вече. По празниците около 24 май отскочих до морето /Созопол и Несебър/ и се уверих,че вече сезонът е започнал,така че те разбирам. Сега като се активираме и ние българите, направо не ми се мисли как ще ви се стъжни,ама няма начин… Дано поне бизнесът ви върви.

Тази седмица явно няма да имаме втори трейлър,освен ако не ни изненадат с един точно преди епизода утре,както направиха наскоро. Но колкото-толкова. На мен вече ми става тъжно,че сезонът свършва. Канал Д вече си рекламира два нови сериала и животът продължава.

Момичета,понеже всички ние харесваме Берен, ще споделя с вас една информация за предстоящо излъчване на неин сериал. От  12-ти юни (сряда) по Диема Фемили започва сериала „Щастливи заедно” („Aşka Sürgün”) - всяка делнична вечер от 23:00 ч.
На мен часът ми е удобен и мисля да го гледам. Когато го излъчваха предишния път го започнах, но не ми достигаше времето тогава и не го продължих,но определено ме заинтригува.

И още нещо: В понеделник, 10 юни, от 21:00 часа Нова Телевизия ще се излъчи обобщаващ за първия сезон на „Отмъщението” („Revenge”) епизод - „Отмъщението: Глава Първа”. Ще му хвърля есно око ако имам възможност.
От следващия ден – 11 юни пък започва втори сезон, от който аз засега мисля да се въздържа. Затова пък съм си „заплюла”  един нов сериал,който започна преди два дни по „Диема фемили”- „Памуковата принцеса”, в който участва един от тримата турски актьори ,които много харесвам - Еркан Петеккая. Лятото е сезонът на отпуските и се надявам да имам повече свободно време.

Едно момиче днес е написало в руския форум колко й е мъчно че сезонът свършва,а също колко се надява преди да започне новия сезон /след цели три месеца/ да имаме вече преведен целия първи. И на мен в рускините ми е надеждата, ама ще видим...

Къде ли се губят другите момичета?! Очаквам скоро да се появят,защото четвъртъкът чука на вратата...

# 94
Дъгичка
Скрит текст:
,ще се карам с теб,да знаеш! Не стига,че си била при мен,че даже не си споменала досега,а? Какво сега,да не взе пример от Ямур и да си мълчиш къде отиваш!  Joy Joy Joy
Не,мила,не са ми взели още акъла,понеже засега при нас няма чак толкова руснаци,но скоро и това ще стане! Whistling
Сега ви оставям и отлитам по задачи! Hug Лек ден! Peace

# 95
Тони   Hug
Скрит текст:
Споко, твоят град е любимото ми място на морето и често го посещавам,макар че е доста далеч от мен.Този път бях там съвсем за малко,само за няколко часа,които прекарах в разходки из уличките на любимия ми стар град. Ще се върна отново много скоро, още в края на месеца . Даже вчера си направих резервация.Ще бъда там цяла седмица,така че ще те разконспирирам....

Announcement ;
Golden Butterfly Award Ceremony was postponed to September.

Ако правилно ми е превел гугъл от арабския фейс, церемонията за наградите "Златна пеперуда" се отлага за м. септември.
Вероятно заради събитията в Турция.

# 96
  • AMS
Привет, момичета!!!  newsm18 newsm18 newsm18
Дъги, Hug благодарая ти за интересните информации!!!
Не съм още съвсем задобряла в подсказките, но се старая!!!
На мен не ми е тъжно, че свършва първи сезон. Тъкмо ще продължим да се изясняваме с преговора следвайки Маги!!! След като свършат преведените, ще продължим да си сравняваме "преводите" на непреведените. Аз ще имам време да си направя сравненията за двата варианта. Ще споделим кой какво друго е гледал и така ще дойде  новия сезон.
Тони, Hug благодаря ти за подсказките. Част от тях вече видях. Още не съм намерила 21 и 22 еп. на бг., но се надявам, докато стигна до там, да се повят.
Приятна вечер ви желая!

# 97
Цитат
На мен не ми е тъжно, че свършва първи сезон. Тъкмо ще продължим да се изясняваме с преговора следвайки Маги!!! След като свършат преведените, ще продължим да си сравняваме "преводите" на непреведените. Аз ще имам време да си направя сравненията за двата варианта. Ще споделим кой какво друго е гледал и така ще дойде  новия сезон.

Дива,думите ти за това как ще ни мине времето до новия сезон ми вдъхват успокоение. А твоите мажоретки са ми истинска радост за окото,много са симпатични и ме карат да се усмихвам... Hug

А сега , споделям нещо ,за да не се смея самичка...

- Скъпи,какво ще ми подариш за рождения ден?

- Виждаш ли през прозореца черния мерцедес отпред?

- Да!

- Точно такъв цвят чорапогащник.

Да не забравяме какво ни чака утре...

# 98
# 99

Последна редакция: ср, 05 юни 2013, 22:59 от * Дъга

# 100
Добро утро в нашия ден  Hug Hug Hug То май вече си е добър ден  Laughing

Днес ще видим най-вълнуващия епизод за този сезон. От една страна ми е много мъчно, че свършва, но от друга се радвам, защото е прелом към втория сезон, който аз чакам с нетърпение. До сега всичко, което гледах тук, ми беше познато, заради оригинала, но следващият сезон няма да е така. Вълнението ще бъде по-голямо, защото се сдържах и не съм гледала втория сезон на Revenge, само до 5-и епизод стигнах. Така че очаквам с голямо нетърпение да мине времето на почивка и да се почне с новите емоции.

Няма да тъжим много докато започне новият сезон, а ще се стремим да мислим позитивно. Think pink!!!

Хубав ден на всички и до довечера  Hug

# 101
Малко снимки от снимачната площадка

# 102
Привет!  Hug

Чики wavey

Малко снимки от снимачната площадка

Ето какво е публикувано във връзка с тази снимка и финала на сезона

http://haber.kanald.com.tr/Haber/TV-42/Intikamda-muhtesem-sezon-finali-46210.aspx#axzz2VRADqs2y[/video]

и в превод на чичкото,
Скрит текст:
Канал D'и с участието на Берен Саат, Неджат Isler и Mert Firat акция, следвани от известната поредица "Revenge" първи сезон тази вечер (6 юни, четвъртък), последвано задъхано noktalıyor с голям финал.
Hakan, който се пожертва за дъжда, да отмъсти за баща си, за да убие брат си? Cemre който се самоубива чрез пиене бутилка спи лекарства спаси? Yağmur разпределените Emre намери утеха Кой? Ако има сближаване между Emre и Asli ще е предвестник на една нова любов? Big Brother и защо hesaplaştıktan се откаже след дъжда Rüzgar'a реши да обясни всичко? Изведнъж появиха живот дълбоко, Wind ще се промени напълно. Какво искаш да се свърже с него, признавайки вятъра Deep Е? Преди много години, за да компенсирате грешката си чакат да Şahika'yı опасност Анкара? Big Brother и компания, основана от жертвата или конспирация Şahika ще си отиде в края на тайната на дъжда, който се съхранява в качеството на самостоятелно научите за историята? Всички тези въпроси и изненадващи развития, "Отмъщението" ще отбележи края на сезона на секцията.

Revenge отбор отпразнува сезона у дома Yağmur'un
След интензивна миналия сезон, стрелба почивка до август, на гласове и екипажа на дадена директория, която е и един от наборите на İntikam'ın Kanlıca Yalida (дъжд у дома) се събраха. Mert Firat турне, което също е бащата на Джон желания katılamazken rahatsızlandığı нощувка за целия актьорски състав и екипажа бяха много приятни. DJ за купонджийска вечер с песни подчертава много играчи, които позира за снимка за спомен. Търси за около 2,5 месеца в края на нощта снимките на серия играчи малко тъжно. Özleyeceklerini помежду си много бързо за кратко време и kaynaştıklarını почивка посочва отбор вече гледа напред към новия сезон показа, че те са били прави.

Прочетете İntikam'da зрелищен финал сезон! / Kanal D News
Тази новина специална новини на Kanald.com.tr. T Kanald.com.tr "се използва като източник показва.Отмяна на редакциитеAlpha

И само текста, който ни интересува!

"Търси за около 2,5 месеца в края на нощта снимките на серия играчи малко тъжно. Özleyeceklerini помежду си много бързо за кратко време и kaynaştıklarını почивка посочва отбор вече гледа напред към новия сезон показа, че те са били прави"

Което е потвърждение на думите на Арзу Гамзе Килинч от интервюто й, преведено от Дъгичка, за сигурен втори сезон на сериала

До довечера, 20.00

# 103
Здравейте!
Влизам много набързо,поне да кажа,че и аз съм тук!
На всички много  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 104
  • AMS

Привет, момичета!!! newsm18 newsm18 newsm18
Чики,  Hug Дъгичка  Hug
Тони,  Hug благодаря за постнатото. Не се знае коя ще играе майката на Ямур, но поне са посочили варианти. И двете са добри актриси, а сигурно има и други! Но Небахат Чехре ме впечатлява, освен с таланта си и с визията, която поддържа за нейната възраст.  Naughty А Вахиде Гюрдюм, освен талант показа, че има силата да се пребори с рака!!!  Peace
Мен ме вълнува още и кой още ще играе мъжката роля на Ейдън, защото този американеца, доста ми харесва  Embarassed
Иначе арабките, както винаги са напред с материала и вече пускат снимки с появяването на л.Дерин

И нали съм по сравненията. Това ми дойде като дюшеш.

Последна редакция: чт, 06 юни 2013, 19:45 от di...va

Общи условия

Активация на акаунт