Balea, Alverde, Catrice, Essence - 10 (Козметика от ДМ и Лили)

• 100 778
  • 753
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Еее,кажете в Пловдив къде има от тези четки   bouquet  А за яйцето-бях си поръчала преди време от китайския сайт,но съм го ползвала 1-2 пъти,не набъбва (ако има значение) и отнема много продукт .Освен пак да го пробвам  Blush

В ДМ на "Капитан Райчо" четките са на крайния стелаж
до изкуствените нокти,нокторезачки и продуктите за крака.

# 61
  • София
Ползвали ли сте този преймър, защото всеки път го заглеждам, но все не се решавам. Много малък ми изглежда нещо, но въпроса е дали върши някаква работа?

Скрит текст:

# 62
  • Стара Загора
Тази година мисля да си взема слънцезаитни продукти на Sundance. Чела съм добри отзиви за лосионите. Използвали ли сте някое слънцезащитно олио?

# 63
Бижy, ще споделиш ли впечатленията си от серията на Балеа за къдрава коса, след като я ползваш? Отдавна я заглеждам, но не съм взимала.

# 64
dudhen,благодаря   bouquet

# 65
Бижy, ще споделиш ли впечатленията си от серията на Балеа за къдрава коса, след като я ползваш? Отдавна я заглеждам, но не съм взимала.
Да, разбира се! Довечера смятам да ги употребя. Grinning

Пробвах дълготрайния ФДТ на Essence. Цвета, който взех ми е тъмен и го смесих с по-светъл на друга марка(който пък ми е светъл). Макар хич да не обичам така да смесвам ФДТ или червила, се получи чуден цвят! Мнооого добре изглежда на кожата. Само сега смесен не знам дали ще издържи 16 часа Laughing , но пък и не ми е нужно чак толкова.

# 66
Новите колекции на essence и catrice изглеждат яки. passifier
И аз да похваля някои неща:
*Този хийтпротектор за преса и сешоар е чудесен,може да се конкурира с професионалните и е под формата на крем,което смятам за по-голям +

*душ кремовете на balea са чудесни за лятото,не изсушават кожата:

*днес взех деоспрея Nasch Katze,страхотен аромат! Heart EyesНе забелязах,обаче,душ гела и лосиона за тяло от серията,ще ги очаквам Laughing
Скрит текст:

# 67
Бижу, каква е цената на 2в1 Алверде, заинтригува ме.
7,99 лв.  Grinning
Два вида са обаче, единия май е по-евтин. Ще ги различиш по това, че единия има избор между две разцветки, а другия три. И този, който е с три цвята е 30 мл вероятно, защото флакончето е по-голямо от това, което купих аз.

ПП. Щото сега се връщам пак от ДМ, та да допълня. Този, който аз купих и е в прозрачен флакон и е двуцветен вътре, а другия е непрозрачен и е 6 лв. и нещо.

Благодаря  Hug ще ги разгледам Simple Smile

# 68
  • София
А защо е важно за вас да увеличават обема си  newsm78? Подобрява се качеството на гъбата ли  newsm78? Моето не си увеличава обема, пък си е чудесно. Цената му от два лева пък още повече  Joy.
Кралице, в предната тема пуснах линк от където съм го поръчвала аз. БайИнКойнс - китайски сайт с безплатна доставка до тук. Цената е под долар и половина. Виж също и линковете, които е дала inagsv .

Миш, и моето яйце е от същия сайт и набъбва. И понеже съм му измислила една кутийка, играчка на детето, да не ми се праши, утре ще го снимам. В кутийката най-добре се вижда колко е голямо като е сухо и колко става като се намокри и изстиска.
И като го изстискам наистина остават следи от пръстите ми, но като го оставя и се намества само.

А идеята с набъбването е, че като набъбне вече не е толкова поресто и не поема от продукта който се нанася.

И отново ще се повторя, и ще се заформи сигурно отново спора от предишната тема, но моето е като ново. Но аз не нанасям с него ФДТ, а след като нанеса с пръсти или четка минавам с намокреното и изтискано яйце. Така не ми поема от продукта, не се цапа толкова и не ми сваля грима от лицето  Peace

Но, на който както му е удобно и му харесва  Peace

Иначе днес с купих душ крема с гуава.

Четките на Ебелин ги гледах днес, ама съм се заринала с четки. Тази дето Бубс, я е купила и аз я загледах, сигурно добре нанася ФДТ и ще стане с нея номера за скриване на порите май  newsm78

# 69
И аз не мисля да нанaсям фдт с яйцето, а само да дооформям.....аз както писах го пробвах навлажненео, но не видях wow ефект......и голяма разлика между разнасянето с пръсти и с него.... PeaceЩе пробвам пак.

Последна редакция: пт, 31 май 2013, 23:21 от LOSHKA

# 70
Да се присъединя към новата тема. Днес ще ходя до ДМ. Дано не си харесам много неща  Crazy

# 71
  • София
ОТ днес в ДМ:

1.
Скрит текст:
- 3 лв.

2.
Скрит текст:
- 6.40 лв.

3.
Скрит текст:
- 6.10 Лв.

# 72
  • Варна
Нещата, които виждам тук и после отида да ги видя в ДМ, не винаги ги намирам  Rolling Eyes

На Бижу пудрата на Алверде 050 Terra днес нямаше тестер, имаше само 1 пудра, и то беше отваряна и пипана с пръсти.  Confused

Това третото, което показва topsi91 въобще го няма - обстойно гледах щанда на Есенс, тъй като си търся пудра или нещо като хайлайтър.

В ДМ няма щандове на Катрис и са само в Лили?

# 73
  • На изток от Ада
Киса , да Катрис има само в Лили

# 74
  • София
Нещата, които виждам тук и после отида да ги видя в ДМ, не винаги ги намирам  Rolling Eyes

На Бижу пудрата на Алверде 050 Terra днес нямаше тестер, имаше само 1 пудра, и то беше отваряна и пипана с пръсти.  Confused

Това третото, което показва topsi91 въобще го няма - обстойно гледах щанда на Есенс, тъй като си търся пудра или нещо като хайлайтър.

В ДМ няма щандове на Катрис и са само в Лили?

Катрис има само в Лили, да.
А относно третото нещо, което съм си взела - това са сенки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт