Balea, Alverde, Catrice, Essence - 10 (Козметика от ДМ и Лили)

• 99 452
  • 753
  •   1
Отговори
# 330
Може ли някой да ми препоръча ФДТ от DM на essence или друг.Гледах муса на есенс,но незнам дали е хубав... newsm78.С много светла кожа съм.  bouquet

# 331
  • София/Горна Оряховица
Може ли някой да ми препоръча ФДТ от DM на essence или друг.Гледах муса на есенс,но незнам дали е хубав... newsm78.С много светла кожа съм.  bouquet

Ако въпроса не е в цената, много съм доволна от Rimmel match perfection 100 ivory.

Изглежда доооста по-жълт, отколкото реално е. Покривен, но според мен не е много тежък, сатинен завършек има.

Иначе за муса на есенс момичетата споделяха добри отзиви, аз не харесвам фдт-ните на Есенс.

# 332
Благодаря   bouquet

# 333
*Pippi*, аз съм много доволна от този ФДТ на Есенс. Купих си 20 и 30, и ги смесвам - 2 капки от 20 и 1 от 30 и цвета ми става идеален. Със светла кожа съм, но само 20 ми е светъл, а само 30 - тъмен. Има и 10, което е още по-светло от 20.

# 334
  • София/Горна Оряховица
*Pippi*, аз съм много доволна от този ФДТ на Есенс. Купих си 20 и 30, и ги смесвам - 2 капки от 20 и 1 от 30 и цвета ми става идеален. Със светла кожа съм, но само 20 ми е светъл, а само 30 - тъмен. Има и 10, което е още по-светло от 20.

Или нещо са го променяли, или аз съм бъгава  Crossing Arms .
Миналата година си го бях взела, 10 ми беше оранжев  ooooh! .

Аз съм с питане за прозрачна или полупрозрачна пудра за лице. От около 2 седмици не ползвам дори фдт, само слънцезащитен крем и върху него руж, блясъци и т.н. и искам отгоре да ги минавам с някаква пудра -хем за матиране, хем за "преливане".

# 335
  • Варна
Аз да питам лаишки въпрос: прозрачните и полупрозрачните пудри какъв ефект дават, прикриват ли несъвършенствата, изравняват ли тена?  newsm78

# 336
  • София/Горна Оряховица
Според мен си е до пудра. Имала съм пудра на Avon, която беше покривна, но всъщност подсилваше недостатъците.

Възможно е да правят лицето да изглежда по-гладко. Аз го отдавам на миниатюрните блестящи частици (не блясък като от хайлайт, просто мънички блестящи частички), които отразяват светлината и правят лицето да изглежда по-добре.
Освен това аз я ползвам и с предназначението да се прелее границата между ружа и хайлайта, също така леко да отнеме от яркостта на ружа.

А и както казах - не слагам в момента нито бб, нито фдт, само със слънцезащита (50+). И от крема+жегите и потенето - изглеждам "лъснала". И тук ми идва на помощ пудрата - просто ми трябва да матира, а не да покрие, прикрие и т.н.

# 337
  • Варна
Горе-долу ми стана ясно, благодаря!  Peace

# 338
Аз да питам лаишки въпрос: прозрачните и полупрозрачните пудри какъв ефект дават, прикриват ли несъвършенствата, изравняват ли тена?  newsm78

фиксират фдт
някои и матират
ако имат частички - и озаряват
аз ги предпочитам пред покривните

# 339
  • София/Горна Оряховица
И аз ги предпочитам пред по-покривните.

Въобще, от по-покривните работи ставам ... плоска. Както и от по-покривния ми фдт (ревлон) - приятеля ми ме бъзика, че след него ми се налага да слагам руж и бронзър, за да стана отново 3D  hahaha .

# 340
фиксират фдт
някои и матират
ако имат частички - и озаряват
аз ги предпочитам пред покривните
Май и аз, защото от покривните все едно съм паднала с главата надолу в брашнян чувал. Sick И уцелване на цвета просто няма... Вече три такива пудри ми се подмятат из нас.
Бубс, в този контекст, на Балеа пудрата полупрозрачна ли е? Ей, няма тестери в нашето ДМ и оня номер, дето го нямаше, все още го няма, вече забравих кой беше, но май 2.

# 341
полупрозрачна, т. е. има цвят, но на практика няма покривност
ако я няма при вас, да я потърся при нас  Wink

# 342
Ми то лесно да вземеш от при вас, но аз не знам кой номер! Тук няма тестер на нито един от трите и не знам коя. newsm78

# 343
те изобщо нямат тестери  Laughing

# 344
те изобщо нямат тестери  Laughing
Shocked

И ко праим? Питах те и преди, но считай че на мига забравих... Ти кой номер ползваш, щото си достатъчно бяла за сравнение с моята кожа. Laughing Hug
И въобще, дай идея за друга пудра (даже не знам как се казва - компактна или минерална, имам предвид да не е прахообразна), която е прозрачна, полупрозрачна... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт