Balea, Alverde, Catrice, Essence - 10 (Козметика от ДМ и Лили)

• 99 355
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Листчетата са на Катрис. Аз ги взех веднъж, но наскоро погледнах да видя има ли ги още и не ги видях. Прозрачни са?
Но май тези с цвят са по-добри или на мен така ми се струва?

# 481
Листчетата са на Катрис. Аз ги взех веднъж, но наскоро погледнах да видя има ли ги още и не ги видях. Прозрачни са?
Но май тези с цвят са по-добри или на мен така ми се струва?
Ами не мога да кажа, защото съм ползвала само тези на Паладио. Те не са супер пигментирани, по-скоро е тънък слой, който идеално матира. Много ми харесва, че не утежняват грима и нямат брашнян ефект. Надявам се да се продават някъде в София, сега ще потърся информация в нета.
Иначе само да кажа, че в нюзлетъра на ДМ пишат това:
"Също така точно това лято за първи път dm България организира гореща лятна разпродажба в избрани филиали! В периода 11.07 - 10.08.2013г. може да се възползвате от разпродажбата в следните шест dm магазина в София, Пловдив, Хасково и Добрич: бул. Цар Освободител 22, София; ул. Тодорини кукли 6 А, кв. Хаджи Димитър, София; ул. Менделеев 2, Ритейл Парк Пловдив; ул. Георги Икономов 2 (до Пазара), Пловдив; пл. Общински 3, Хасково и пл. Свобода 6, Central Mall, Добрич."  Peace

# 482
това чудо някой да го е ползвал Simple Smile

# 483
Привет!Сега намирам темата и имам въпрос само на мен ли не ми харесва този крем?Дали сте го коментирали-нито на мирис ми хареса,нито ефект видях Rolling Eyes
Не само на теб...хихихи...и аз ефект на виждам...Мирише приятно де, но определено не го мажа, за вечер си имам Арома, а за през деня с блестящи частици на Балея. Този е "уволнен".
А за перлите, като са толкова ограничени, защо изобщо се пуска мухата тук, пък после млъквате, като започнат питанките...Пак казвам, че не ме вълнуват мен, обаче ми стана дразнещо, заради хората, които са ги харесали и ги искат.

# 484
# 485
  • Варна
Привет!Сега намирам темата и имам въпрос само на мен ли не ми харесва този крем?Дали сте го коментирали-нито на мирис ми хареса,нито ефект видях Rolling Eyes
Не само на теб...хихихи...и аз ефект на виждам...Мирише приятно де, но определено не го мажа, за вечер си имам Арома, а за през деня с блестящи частици на Балея. Този е "уволнен".
А за перлите, като са толкова ограничени, защо изобщо се пуска мухата тук, пък после млъквате, като започнат питанките...Пак казвам, че не ме вълнуват мен, обаче ми стана дразнещо, заради хората, които са ги харесали и ги искат.
Какъв е тоя с блестящи частици? Може ли снимка?

# 486
Ето го:
Скрит текст:

# 487
  • София
Много съм доволна от този лосион за тяло, лек приятен аромат,хидратира много добре и дълго време го усещам върху кожата си.

# 488
Цъфс, за да не спамя темата
Скрит текст:
би ли споделила какъв крем на Арома ползваш

# 489
Хммм, днес видях в ДМ, че това, което princess _des е показала е за лице... ooooh! А аз споделих впечатление за лосиона за тяло Magic Summer. Та, аз писах за лосиона/крем за тяло, а не за лице. Лосиона на Арома е с боровинки, много ми харесва, но...примерно този със смокиня от същата серия не ми допадна- подарих го. Той е с ванилия и смокиня, започва хубаво сладко, после докато го мажа започва да мирише кофти, след като попие и на др. ден дрехите ми миришат хубаво- сладко. Обаче тази "средна миризма" не мога да я изтрая  Cry
Ясно е вече, че серията Magic Summer не става!

# 490
Аха, ок, не съм разбрала Simple Smile

# 491
  • Варна
От днес
Скрит текст:
:

# 492
Да похваля и другия лосион на Балеа с урея:

http://maquilab.blogspot.com/2013/07/balea-med-15-urea-body-milk-150-more.html

Направо се чудя защо продължавам да експериментирам с други, при положение, че двата лосиона на Балеа ме оправят за през цялата година... Ама пусто любопитство и кифларщина  Laughing Laughing Laughing

# 493
  • Варна
Това някой да го е ползвал,чудих му се днес newsm78

# 494
да, не съм във възторг
но може просто не харесвам този тип продукти  Peace

Общи условия

Активация на акаунт