Balea, Alverde, Catrice, Essence - 10 (Козметика от ДМ и Лили)

• 99 366
  • 753
  •   1
Отговори
# 465
  • София
И къде точно бяха заредени? В кой магазин? Simple Smile
Голяма завера е... никой не казва. Mr. Green

Сигурно е голяма тайна! ?   newsm78  Или може би информацията се разпростарнява на лични????

Е, тогава, защо съществува тази тема????   newsm78
Ако аз имам информация, с удоволствие я бих споделила с всеки. Simple Smile

# 466
И къде точно бяха заредени? В кой магазин? Simple Smile
Голяма завера е... никой не казва. Mr. Green

Сигурно е голяма тайна! ?   newsm78  Или може би информацията се разпростарнява на лични????

Е, тогава, защо съществува тази тема????   newsm78
Ако аз имам информация, с удоволствие я бих споделила с всеки. Simple Smile

Имаше ги тук https://www.facebook.com/pages/Beauty-cosmetic/213874690933, обаче перлите вече са изкупени.

# 467
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Оф голяма тайна, при положение, че вече ги няма налични.
Имаше ги само в он-лайн магазин и там явно са били малко бройки, защото още преди да ги качат в сайта писаха, че са свършили.Това е сайта:
http://beautycosmetic.biz/

И определено ме дразни, че вече не зареждат нови серии по магазините... ще наблягам на други марки.Особено щом трябва да купувам от един определен интернет магазин и нямам право на избор.

# 468
най-големият тъпизъм /ш'мъ извините за думата  Mr. Green/ е, че се зарежда цялата серия колко пъти я поиска магазина, т. е. 2 пудри, 2 лака от един кой си цвят и т. н., а не например 50 пудри и 2 лака ..., т. е. магазинът няма къде да пласира другата стока, която не се продава - така ми обясниха - но това идва от централата на Есенс, не от магазина и за това магазина си прави сметка колко ще продаде като цяло и какво ще му залежи ...

# 469
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
най-големият тъпизъм /ш'мъ извините за думата  Mr. Green/ е, че се зарежда цялата серия колко пъти я поиска магазина, т. е. 2 пудри, 2 лака от един кой си цвят и т. н., а не например 50 пудри и 2 лака ..., т. е. магазинът няма къде да пласира другата стока, която не се продава - така ми обясниха - но това идва от централата на Есенс, не от магазина и за това магазина си прави сметка колко ще продаде като цяло и какво ще му залежи ...

Напълно съм съгласна, но все пак във Варна още гледам серията Здрач и дотам.Особено за такива марки, които не са с трицифрени цени на продукт може да си позволят да заредят по 2 серии в магазин.Искам да видя на живо и това е...  Mr. Green

# 470
  • Sofia
Преди време се коментираха матиращи листчета ... някой помни ли цена и бройка?

50 бр. са, някъде около 5 и нещо бяха..

# 471
И аз днес гледах в Лили на Лъвов мост всичко от серията Здрач, а като се сетя каква треска беше зимата за нея....

# 472

Напълно съм съгласна, но все пак във Варна още гледам серията Здрач и дотам.Особено за такива марки, които не са с трицифрени цени на продукт може да си позволят да заредят по 2 серии в магазин.Искам да видя на живо и това е...  Mr. Green

предполагам, че Здрач се котира/ше/ добре заради филма и за това беше много и навсякъде; но пак аз харесвам най-много пудрата - имам три  Mr. Green, и общо три продукта от другите в серията /и то защото два от тях ме мързи да ги изхвърля, защото не ми харесват  Crazy/
специално тези перлички не ги искам, но ситуацията ми е обидна, защото съм ако не голям потребител, то достатъчно голям купувач и щях да взема нещо от ей-така дет' се вика  Mr. Green

# 473
но ситуацията ми е обидна
И аз мен е така, тези от Бютикозметик се излагат, май и друг път съм стигала до това заключение.

# 474
за мен не толкова от тях - те си правят сметката на продажбите, колкото от вносителя и производителя  Rolling Eyes

# 475
за мен не толкова от тях - те си правят сметката на продажбите, колкото от вносителя и производителя  Rolling Eyes
Според мен продажбите им не са малко. Rolling Eyes
А и такава реклама им направиха на новите продукти, ако е за по 2 бройки от всичко........егати.

# 476
  • Ст Загора
то и аз се ядосвам , но какво общо има производителя тук

# 477
ако си продава стоката само в пакет - лимитираните серии, магазинът според мен не е виновен, а този който му налага условията

# 478
  • Варна
Привет!Сега намирам темата и имам въпрос само на мен ли не ми харесва този крем?Дали сте го коментирали-нито на мирис ми хареса,нито ефект видях Rolling Eyes

# 479
Преди време се коментираха матиращи листчета ... някой помни ли цена и бройка?

50 бр. са, някъде около 5 и нещо бяха..
Тези листчета на коя марка са (предполагам са от Дм/Лили) и дали са прозрачни или тонирани?  Hug
 Аз имам едни на Palladio, които обожавам но не знам къде се продават и ги ползвам пестеливо  Blush
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт