Balea, Alverde, Catrice, Essence - 10 (Козметика от ДМ и Лили)

• 99 371
  • 753
  •   1
Отговори
# 450
А къде?
Бих искала да ги видя на живо първо.
Който си ги купи, да даде отзиви Simple Smile

Аз ги имам, донесе ми ги приятелка от Германия. Нежни са, аромата им е леко странен (напомня ми на нещо, но не знам на какво).
Трябва си ръчкане, за да се извади сериозно покритие и да се види блясък, иначе е дискретно, незабележимо.
Приятни са, при мен не дават брашнян ефект.
Боби, мерси.  bouquet
Така или иначе съфорумка написа, че вече били изчерпани, още преди да ги качат в сайта.  Confused

Последна редакция: ср, 10 юли 2013, 07:18 от Lemy

# 451
А къде?
Бих искала да ги видя на живо първо.
Който си ги купи, да даде отзиви Simple Smile

Аз ги имам, донесе ми ги приятелка от Германия. Нежни са, аромата им е леко странен (напомня ми на нещо, но не знам на какво).
Трябва си ръчкане, за да се извади сериозно покритие и да се види блясък, иначе е дискретно, незабележимо.
Приятни са, при мен не дават брашнян ефект.
Боби, мерси.  bouquet
Така или иначе съфорумка написа, че вече били изчерпани, още преди да ги качат в сайта.  Confused
не се знае колко броя са имали аз си поръчах -2 бр.........

# 452
А бихте ли ми казали за какви ампули за очи става въпрос те са няколко вида там

# 453
Ами те са няколко вида, моите са сини, за очи. Другите сини май са за лице. Ето ги:
Скрит текст:
А с тези перли на Есенс се зачудих, защо не пускате линкчето, а си пишете на лични?  newsm78 В смисъл, или пишете на ЛС, без да го упоменавате тук, или го пуснете тук направо. Какъв е смисъла да се пуснат после една камара запитвания на ЛС за да разберат всички...Чудя си се просто, аз лично нямам интерес точно към тях, но ми стана любопитно. Защото го срещнах това и в др. тема, вчера...та сега ми направи впечатление пак.

# 454
За около очи са само един вид, тези, които е показала Цъфс. Всички останали капсули са за лице.

# 455
  • София
Капсулите за лице на Балеа са 3 вида. Аз съм ползвала 2 и съм много доволна. Доволна съм и от тези за около очите. Simple Smile

# 456
Капсулите за лице на Балеа са 3 вида. Аз съм ползвала 2 и съм много доволна. Доволна съм и от тези за около очите. Simple Smile
Днес си купих тези с Q10!Дано да ми харесат!
Снощи и днес сутринта ползвах пяната за лице на Алверде-харесва ми и НЕ дразни очите!Това мога да споделя за сега!

# 457
Ето ги и перличките на Есенс Simple Smile Много са готини Simple Smile)

# 458
Ааааа , искам и аз от тези перлички  Crossing Arms  Simple Smile

# 459
Ех,тези перлички.....много хубави ама и много малко бр.Не можах да се "уредя" с тях.....

# 460
  • Бургас
Каква им е цената на перлите?

# 461

6,99 (кажи го 7)

Наистина много бързо се разграбиха. Явно са били заредили с много малко бройки :/

# 462
Преди време се коментираха матиращи листчета ... някой помни ли цена и бройка?

# 463
  • София

6,99 (кажи го 7)

Наистина много бързо се разграбиха. Явно са били заредили с много малко бройки :/

И къде точно бяха заредени? В кой магазин? Simple Smile

# 464
И къде точно бяха заредени? В кой магазин? Simple Smile
Голяма завера е... никой не казва. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт