Balea, Alverde, Catrice, Essence - 10 (Козметика от ДМ и Лили)

• 99 307
  • 753
  •   1
Отговори
# 585
HAPPY_QUEEN, ползвала съм млякото, но беше отдавна и нямам много пресни спомени, но мисля, че беше хубаво - лека консистенция, не е тежко и мазно, приятен аромат, почиства добре. Няма да сгрешиш, ако си го купиш, а и цената му не е висока.
А дразни ли очите или не си го ползвала за очи?

# 586
  • Бургас
Честно казано нямам спомен дали люти на очите. Според мен е много възможно да люти. Млеката обикновено на мен ми лютят и спрях да ги използвам. Почиствам грима от очите само с мицеларна вода. За очен грим Алверде имат едно лосионче с невен. Може да пробваш него.

# 587
  • най-шареното място
Лосиона с невен е малко по-евтин от мицеларната вода на Биодерма примерно /7 и 10лв./, но тя е по-икономична и щадяща /и по-евтина в по-големи разфасовки макар да си е само вода/.
Иначе лосиона е хубав, мирише на билки, но не е тежка миризма. Може да се ползва за дегримьор на лице. Попива бързо и хидратира.

# 588
Честно казано нямам спомен дали люти на очите. Според мен е много възможно да люти. Млеката обикновено на мен ми лютят и спрях да ги използвам. Почиствам грима от очите само с мицеларна вода. За очен грим Алверде имат едно лосионче с невен. Може да пробваш него.

С коя мицеларна вода го почистваш? Аз имам на Микса една бебешка, но не може хубаво да го махне - само го размазва. Сега ползвам бебешкото мляко на МИкса за махане на грим - не люти на очите, но не ми е достатъчно мазно.
Аз имам чувството, че тия мицеларни води не могат да почистят така добре като мляко.  Rolling Eyes

# 589
  • най-шареното място
Водата няма нужда от масла за да разтвори. Хубавото е че няма търкане с нея. Накисваш и избърсваш. С лосион има търкане по клепача. Ако не е водоустойчива спиралата можеш лесно да провериш дали е свалена изцяло - наклискваш си лицето и ако има веднага се издава - още веднъж мицеларна и ОК. Ако не водоустойчива твърдят, че пак всичко пада, макар да нямаш такава лесна проверка. Не съм пробвала.

# 590
Аз имам чувството, че тия мицеларни води не могат да почистят така добре като мляко.  Rolling Eyes
Има разлика от вода до вода явно. Thinking Аз ползвах на Буржоа и ми хареса, после си взех от ДМ на Lirene и тя не ми хареса! Лепне... Rolling Eyes Купих си пак на Буржоа и пак съм доволна. Grinning

# 591
  • Бургас

С коя мицеларна вода го почистваш? Аз имам на Микса една бебешка, но не може хубаво да го махне - само го размазва. Сега ползвам бебешкото мляко на МИкса за махане на грим - не люти на очите, но не ми е достатъчно мазно.

Или със зелената на Биодерма, или тази на Авен. За по-упорит грим използвам двуфазен дегримьор на Клиник.
Преди за почистване на очите си правех домашен лосион от 10мл. масло от жожоба + 200 мл. розова вода.

# 592
препоръчайте ми някакво  krem олио за тяло

# 593
# 594
  • Сливен
аз използвам мицералната на Микса и съм много доволна,почиства добре,не ми щипе дори да попадне в окото.

# 595
  • Варна
Аз съм с мицеларната вода на Евелин

# 596
Харесах на тестер един продукт на Алверде - флуид за лице с блестящ ефект. Но го нямаха наличен. Консултантката не знаеше дали за момента е свършил, но ще го има или е напълно изчерпан. Нещо някой да знае?

# 597
  • София
И аз скоро го открих този продукт, купих последните 2 опаковки - за мен и за подарък. След това не съм го виждала да го зареждат отново, но не съм и питала.

# 598
  • най-шареното място
Крем или грим е това?
Дайте името или линк за да може да се провери.

# 599
  • София
Ето го тук, петата картинка - розово шишенце с помпичка, олио за тяло с блясък.

Общи условия

Активация на акаунт