Balea, Alverde, Catrice, Essence - 10 (Козметика от ДМ и Лили)

• 99 325
  • 753
  •   1
Отговори
# 570
В ДМ днес имаше намалени комплекти на Алверде, от онези коледните с чай - на 4 лева, помирисах ги, никак не ми допадна миризмата им, въпреки доброто желание, което имах да си купя някой от тях. За тези говоря:
http://4.bp.blogspot.com/-2UUTMvhsU6g/TrKF289xohI/AAAAAAAAAaY/ye … s320/DSC02839.JPG
Ако имаше този веднага щях да си го взема без да се замисля, божествен е.
Накрая си взех комплекта с бебешкия шампоан, които хвалехте за измиване на лице (Kleine Elfe) + крем от същата серия + малко масло с макадамия + лигавник (от това нямам нужда засега Laughing ) за 5 лева (намалено от 10).
Като цяло имаше доста промоции, много продукти на She, Max Factor, Maybelline, Alverde, но ми направи лошо впечатление, че доста от тях са били отваряни и не си взех нищо от тях.

# 571
А бихте ли ми казали някой ББ крем от ДМ, от който да не сте просто "доволни", а да отговаря горе долу на критерий нежно гладко лице с уеднаквен тен,без ефект на маска,т.е. съвсем незабележимо да стои на лицето,но същевременно да изравнява тена и да има UVA/ UVB защита. А има ли в ДМ СС крем ?
Аз ползвам на Каротен , има го и в ДМ и съм доволна,с 25 фактор е. Пуснали са нова серия за чувствителна кожа Mixa,видях че имат СС крем  Peace
Този ли ББ крем ползваш http://www.marvi.bg/ochakvajte-carroten-bb-divine-care-bb-krem-z … 5-50-ml-5694.html

# 572
Кой цвят си купи? Червените са най-мазни и са за зряла кожа, другите не са чак пък толкова мазни и попиват бързо.
Жълтите си купих.Q10+жожоба.Другия път ще купя зелените.
По-рано ще трябва да си намажа лицето,че докато дойде време за лягане да е попило.....Обаче,на вечеря на масата да седна с такова мазно лице..... Mr. GreenМоя ще ме гледа доста странно..... Joy

# 573
Лосион за тяло с кокос и тиаре - ароматът е много лек и не е натрапчив.

# 574
  • София/Горна Оряховица
От 4-5 дена забравям да напиша за един продукт от ДМ, от който съм извънредно доволна  Laughing .

Продукта е ... чадър.
Купих си един от дм в Констанц преди 3-4 години. Издържа 10 дневни бури из цяла Европа и от тогава сме неразделни с него.
Купих и на майка си, която също е всепризнат унищожител на чадъри - и нейния си е още жив  Laughing .

Страшен продукт ви хваля в разгара на ляотот  hahaha . Говоря за автоматични чадъри, мисля, че са на около 10лв.

# 575
  • гр. София
Това е много ценна информация. Laughing
Благодаря ,че я сподели.  bouquet

# 576
препоръчайте ми някакво олио за тяло на балеа

# 577
  • Пловдив
Момичета, някоя от вас да е ползвала това масло за коса? Нека сподели впечатления! Peace Понеже хич не съм на "ти" с немския - трябва ли маслото да се отмива или не? newsm78

# 578
  • София
Аз не му намерих приложение на това масло.
Идеята ми беше да го ползвам на краищата на косата, без измиване. Косата ми след измиване ставаше на клечки и стоеше като мръсна Close. На скалпа не съм си и помисляла да го слагам.
Виждам приложението му само за домашно приготвени маски за коса, като трябва след това нещо добре измиващо да се ползва, че да се отмие тоз' мазньоч.

# 579
  • Пловдив
Аз не му намерих приложение на това масло.
Идеята ми беше да го ползвам на краищата на косата, без измиване. Косата ми след измиване ставаше на клечки и стоеше като мръсна Close. На скалпа не съм си и помисляла да го слагам.
Виждам приложението му само за домашно приготвени маски за коса, като трябва след това нещо добре измиващо да се ползва, че да се отмие тоз' мазньоч.

И аз си го взех с идеята за връхчетата и леко по дължините на косата, ама май няма да ми се получи... Измих си косата и още влажна нанесох от маслото, почнах да суша със сушоар - няма изсъхване ooooh!... Как да е, след упорито издухване най-накрая косата ми имаше вид на немита от 1 седмица ooooh! Crazy Sunglasses Реших, че съм объркала с приложението и е масло с отмиване - хайде обратно в банята, отново сушоар и в крайна сметка закъснях за работа, а косата ми буквално се опече от двойната доза горещ въздух Crossing Arms

Ще пробвам с много по-малка доза и само по връхчетата този път и ако пак ефектът е "клошарска прическа", това масло ще влезе в употреба само за плаж - ще мажа влажната коса, така или иначе съм 90% от времето във водата Mr. Green

# 580
И за мен беше разочарование - подарих го на сестрата, защото не ми се занимава с домашни маски. Дори и малко количество да слагах, пак ставаха ужасни крайчетата, все едно само тях не съм измила Sad

# 581
Bоryana, информацията ти за чадъра е много полезна за мен. Изпочупиха ни се всички чадъри и съм в търсене на нещо свястно. Непременно ще се възползвам от ДМ-ските.

# 582
  • Бургас
Може и да е по-добър от всички останали, но ме съмнява да издържи на морските ветрове  newsm78

# 583
Записвам се да следя, че повечето продукти, от които съм доволна, са точно на тези марки. Извинявам се, ако сте обсъждали, но някой ползвал ли е тоалетното мляко за суха кожа на Алверде да даде отзиви за него?

Скрит текст:

Последното ми похождение  е олио за коса на Алверде с бадем и арган - много съм доволна.  bowuu Прави косата мека и нежна, с приятен цитрусов аромат - мажа го на суха коса по 1-2 капки за цялата дължина (при мен е до средата на гърба), върви по съвсем малко.

Скрит текст:
Гледам, че точно това олио сте обсъждали по-нагоре. Моята коса е суха и изсветлена и ми идва идеално, предпочитам го пред кристали. И го мажа по съвсем малко - 1-2 капки.

И от много други продукти на тази марка съм доволна, както и от някои Балеа, но няма да ги изписвам всички.

# 584
  • Бургас
HAPPY_QUEEN, ползвала съм млякото, но беше отдавна и нямам много пресни спомени, но мисля, че беше хубаво - лека консистенция, не е тежко и мазно, приятен аромат, почиства добре. Няма да сгрешиш, ако си го купиш, а и цената му не е висока.

Общи условия

Активация на акаунт