Balea, Alverde, Catrice, Essence - 10 (Козметика от ДМ и Лили)

• 99 276
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Pupa се продава и в Арена. Кино Арена.

# 661

четох ги /хубаво ревю  Hug/, за мен е прекрасен продукт, изхабила съм поне 2-3 опаковки и е маст-хев за мен

# 662
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

четох ги /хубаво ревю  Hug/, за мен е прекрасен продукт, изхабила съм поне 2-3 опаковки и е маст-хев за мен

Мерси  Hug
Аз реших просто с пример да споделя как едно за някой е маст-хев, а за друг глезотия... Това е и идеята на всички блогове - информация, пък всеки сам си преценява  Peace

# 663
Аз съм много доволна от това мляко за коса, преди да почна да си изсветлявам косата. Сега не съм го пробвала, но тогава доста ми харесваше - приглаждаше ми косата, изправяше я без преса. Е, не идеално, но по-добре от без нищо.  Laughing

# 664
ted., страхотен маникюр  Wink
Аз също използвам мицералната вода на Биодерма и съм много доволна  Peace
pantera666 , добра публикация. Аз също не видях кой знае какво действие от това мляко.

# 665
  • Бургас
И аз ползвах до скоро розовата мицеларна вода на Биодерма, бях доволна, но реших да пробвам така хвалената на  Авен. Не ми хареса, лепне на кожата, на очите също леко дразни  ooooh!

# 666
Аз не съм впечатлена от млякото за коса на Balea с кайсия (предполагам, че и с манго е подобно), след 1 месец употреба го изхвърлих,  дори връхчетата на косата ми изтъняха, косата ми изглеждаше по-зле от това мляко и трябваше да скъся дължината с около 6-7 см. За моята коса балсамите с отмиване явно са по-подходящи.

# 667
Много съм доволна от млякото за коса на Балеа с манго, вече трети флакон ползвам.
Днес си купих и маслото за коса на Алверде, но още не съм го пробвала. Пуснали са и някакви нови капсули на Балеа, тъмносини и от тях купих да ги пробвам.

# 668
Пуснали са и някакви нови капсули на Балеа, тъмносини и от тях купих да ги пробвам.
За какво са тези капсули? За коса ли?

Ако става въпрос за маслото в кръглата кутия - аз не бях особено доволна от него - то вече наистина ми сплъстяваше косата. Може би, ако се ползва за стилизиране като вакса, ще има по-добро приложение.  Rolling Eyes На мен точно така ми стоеше на косата - като стилизираща вакса.
Скрит текст:

# 669
# 670
Е, тя точно това масло хвалеше Хепи КУин.  Grinning

# 671
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
ted., страхотен маникюр  Wink
Аз също използвам мицералната вода на Биодерма и съм много доволна  Peace
pantera666 , добра публикация. Аз също не видях кой знае какво действие от това мляко.

Мерси  Hug
Така...отново реших да се пробвам с маски на Балея...този път не ми щипеше и съм доволна
 Crazy

# 672
Е, тя точно това масло хвалеше Хепи КУин.  Grinning
Да, да, така е. За различаване ще му казвам олио, щото имат и масло, а имат и двуфазен спрей. Той също е хубав, но пак трябва да се пръска по малко, за да не става косата на клечки. Спреят е за суха коса, но не за кой знае колко суха. Сега повече ми харесва олиото - повече ми заглажда и омекотява косата. Но ако човек няма кой знае каква нужда от заглаждане и омекотяване, може да пробва спрея - добавя и страхотен блясък. Но не пръскайте по много, за да не става косата на клечки. По-лек вариант е от олиото.

Скрит текст:

Изобщо аз съм много доволна от продуктите за коса на Алверде, като изключим маслото в кръглата кутия. Мисля да пробвам и техни шампоани. Някой пробвал ли е?

# 673
  • най-шареното място
Салвията беше разкошна. Позлвах я като ходех на басейн. Но трябв аи да харесваш аромата. Според мен разкошен. Сенситив е. Да не търся картинка.

# 674
Изобщо аз съм много доволна от продуктите за коса на Алверде, като изключим маслото в кръглата кутия. Мисля да пробвам и техни шампоани. Някой пробвал ли е?
Да, ползвам този http://greenopinions.wordpress.com/2010/11/29/alverde-sensitive- … ampoo-birch-sage/
мисля, че е точно със салвия.

Общи условия

Активация на акаунт