Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 8

• 61 069
  • 726
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Нови у нас са първите романи на Лорън Сейнт Джоунс, взех ги в комплект за 18 лв.:

Аз ги поръчах от тук
И аз съм хвърлила око, но понеже не съм ги чела, не смея да ги взема на куп. Ще споделиш ли мнение като ги прочетете?

Моята дъщеря много хареса "Съдбата на слона". Не знам защо започнах точно от нея, но преди около година каза, че не и е интересна, а сега я изгълта на един дъх. Първо я четох аз, де, хареса ми. Сега ще попълня с цялата поредица.

# 241
  • у дома

Моята дъщеря много хареса "Съдбата на слона". Не знам защо започнах точно от нея, но преди около година каза, че не и е интересна, а сега я изгълта на един дъх. Първо я четох аз, де, хареса ми. Сега ще попълня с цялата поредица.

По спомени първа е книгата за Белият жираф-там се разказва как Мартина попада в резервата,после вече не помня хронологията на другите,ама за слона май е последната.

# 242
  • София
Точно така е и го знаех като взимах книгата, но не помня защо така съм постъпила.

Светле,  Hug!

# 243
  • у дома
Сканирани и качени
Шахматна азбука - http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=16599
Училището на Татко Барба - http://www.escape-bg.net/torrents-details.php?id=16598

От библиотеката взехме тази - тук я има налична http://www.book.store.bg/p39209/kolko-pravi-dve-po-dve-dimitrina-getova.html ,но ние правим ремонт и още не съм стигнала до нея,за да дам отзиви,а дребния си чете тези за Лили Чудото за първокласници... Вътре в показаната са различни задачки за попълване-в нашата библиотека явно няма любители на математиката,защото си е чисто нова...

Последна редакция: пт, 13 сеп 2013, 22:33 от svetlaem

# 244
Светле, страхотна както винаги!!  Hug Мерси за "Колко прави 2 по две", ще я потърся и ако не я намеря, ще е поръчам. Благодаря много и за труда по сканираните ценни книжки!  bouquet
Между другото, повечето, които ги имам от теб, съм ги качила в MailBooks-а! Peace

Gloxi, браво и от мен на изд. Алекс Принт!
Гале, мерси за споделената "Шапка от Латинка"! Hug
Моренка, аз в карен случай поръчвам от store.bg, но никога не съм имала проблеми, даже звънят, ако някоя книга я няма, за да питат дали ще я изчакам и тогава да пуснат поръчката, бързи са, винаги добре опаковани. Последно поръчвах пъзели и всичко беше наред, с безплатна доставка над 50 лв.
Последното ми открите е booktraffic, те са с напълно безплатна доставка, независимо от сумата, имат и 10% на почти всички книги, а и други намаления, но нямат много богато разнообразие на детски книги, надявам се работят по въпроса.

Последна редакция: пт, 13 сеп 2013, 21:49 от Сиси ♥♥

# 245
Аз съм много доволна от store.bg, защото имат всичко, каквото и да потърси човек, много са разбрани. Веднъж ми трябваше един подарък за рожден ден, но това, което бях избрала, го нямаше в наличност в магазините и момичетата от сайта ме чакаха до след работно време да ида да го взема от склада им. Докато се добера до там им свърши работното време, но те ме изчакаха. Аз много оценявам такива жестове.
Харесва ми и че дават първите няколко страници от книгите. Така когато търсих книги, с които дъщеря ми да се учи да чете, успях да прегледам за един ден безброй книги и да преценя по колко текст има, какви са шрифтовете, каква е големината на буквите и колко точно трудни/лесни думи се използват, за да преценя дали тази книга става за целта или не. Купих десет книжки, степенувани по трудност и четенето потръгна Simple Smile
Случва се на всеки да си сменя сайт или в някакъв конкретен ден да не е на нужното ниво и не е приятно, но за мен те си остават основния избор.

# 246
  • Sofia
Със store.bg и аз за първи път имам проблем, а съм поръчвала не малко и не очаквах такава незаинтересованост. Получих си днес нещата, след седмица и половина. И ако не звънях аз да питам какво се случва с поръчката ми, от тях никакво внимание. Този път.    Поне тетрадките са толкова хубави...  Simple Smile
Всъщност писах само, за да имате предвид, че може да ви се забавят поръчките и да не чакате те да се свържат с вас.  Wink

# 247
И аз последния път чаках много нещата от store.bg и за капак после ги видях всички в друга онлайн книжарница с 10 % - 20% намаление.

# 248
Вчера купихме "Хариша и тайните кръгове". http://lira.bg/?p=51198

А от стор.бг поръчах много неща - последната книга на Роалд Дал, пергели, моливи, флумастери... Може и да имат проблеми в момента, но иначе са бързи и може да се разчита на тях. Но има и доста неща, които не откривам другаде.

Eто вчера много бях доволна, като открих тези моливи и флумастери, преди само от Германия съм ги поръчвала, сега си ги купих от стор.бг: http://www.art.store.bg/p106694/cvetni-ergonomichni-molivi-ergos … ot-12-cviata.html
Скрит текст:
Ergosoft - нормални и Джъмбо (Които са двойно по-дебели) на Staedtler са най-добрите моливи, които съм купувала някога, с тях зареждат несесерите на Scout - най-скъпата немска марка ученически чанти и принадлежности (това от една друга тема - пазаруване от Майтос.де). Просто са страхотни - меки, не се чупят, лесно се острят. Много са скъпи, но си заслужава, защото не се изхабяват бързо като другите. И не изсъхват. По-малкото ми дете още рисува с моливите, които съм купила на кака му преди 4-5 години.

# 249
Честит първи учебен ден на всички дечица и техните вълнуващи се родители! Grinning
Да са живи и здрави малките и големите любознайковци и да запазят винаги силна любовта към книгите!  Hug

Ето и последната ни придобивка (не успях да я опазя за 15.09., така че вече е изчетена. Laughing):

Бих искала да ви покажа и няколко странички от нашата "Ти си скъпоценен" (най-накрая дойде и нейният ред): http://public.fotki.com/ndbndbndb/01/

Скрит текст:
Освен, че се старах да направя рисунките колкото беше възможно по-различни от оригиналните, промених и онова изречение за "красивите" уникси, че откакто Морена обърна внимание, взе и мен да ме притеснява. Синът ми много я хареса и имахме чудесен разговор за това кой би могъл да е Елий. Най-много ме зарадва това, че той сам се досети за различни варианти. Grinning

# 250
В Карфур на 18 и 19.09 намаление на всички книги - 20%!! Peace

# 251
  • Варна

Моя 8 годишен младеж не хареса романите на Лорън Сейнт Джоунс (опита да чете 2 от тях).  Може би не им е времето сега.

# 252
В Карфур на 18 и 19.09 намаление на всички книги - 20%!! Peace
Супер точно имам Карфур под ръка днес Simple Smile.
Дойде ни "Голямото пътешествие на малкото драконче" - Марти много я харесва. Има си и посвещение от автора за нея. Тя беше страшно доволна.
Друга книжка, която искам да споделя е "Истории писани на машина" на Джани Родари, много свежи небивалици, които и на мен са ми много забавни.

# 253
аз преди около месец се разписах в темата за последно Blushно сега друго искам да ви кажа- тези дни гости подариха книга на детето ми, купена от Джъмбо (за втори път имаме такъв подарък)- Е НЯМА такива боклуци. китайски печат, шарени картинки, дето не различаваш куче ли, кон ли е, лош превод и правописни грешки- НЕ  правете тази грешка да купувате книги от там, нито за себе си, нито за подарък; приказките преразказани по някакъв уж лесен начин, абе нямам думи...

# 254
tigger ти ли прави тази книга? Много добре изглежда..

Общи условия

Активация на акаунт