Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 8

• 61 080
  • 726
  •   1
Отговори
# 255
"Опознай света: Самолети"   А. Кацафа  - http://www.book.store.bg/p29573/opoznaj-sveta-samoleti-a-kacafa.html

" Опознай света: Митични създания " - http://www.book.store.bg/p89511/opoznaj-sveta-mitichni-syzdania.html

# 256
tigger ти ли прави тази книга? Много добре изглежда..

sky*, благодаря ти за милите думи! Hug Много се радвам, че ти е допаднала! Grinning
Да, книжката е "домашно производство". Аз нямам дарба на художник, но гледам да компенсирам с голям ентусиазъм. Laughing

# 257
  • Варна
Тигре, скромничиш! Страхотна си! Ентусиазмът ти е невероятен и заразен, а дарбите видими.   bouquet

# 258
Днес купих страхотни книжки от Карфур. За моя изненада има цял сектор с книги и докато си избирах допълваха. Взех си цялата поредица за малкия Никола. Някои книжки мисля, че доскоро не бяха издадени. Взех и известно количество книжки за подаръци и съм много доволна.

# 259
tsankova, занемях от тази висока оценка...Embarassed  Много ти благодаря за добрите думи! Hug 
А пък да срещна съмишленик ме ощастливява безкрайно! newsm51

# 260
Не знам какви са впечатленията ви от работещите млади хора в книжарниците, но аз съм разочарована - говоря за големи книжарници.
Какви са изискванията, за да постъпят на работа ?!?
Преди дни ми се наложи да търся подарък, обърнах се към момче консултант.
Зададох няколко въпроса, на които отговорите бяха "не знам", "нямам идея", "не разбирам"  ooooh!
Днес реших да позвъня в една от книжарниците, за да проверя за наличност на книги - оказа се, че ги няма.
Спестих си пътуване в трафик, дъжд, отегчени и намръщени хора ....
Седнахме дружно с малката и поръчахме желаните книги.

желаните книги на дъщеря ми Grinning
тази е мое желание, надявам се да и хареса Grinning

# 261
Днес купих страхотни книжки от Карфур. За моя изненада има цял сектор с книги и докато си избирах допълваха. Взех си цялата поредица за малкия Никола. Някои книжки мисля, че доскоро не бяха издадени. Взех и известно количество книжки за подаръци и съм много доволна.

Аз пък да се оплача, че в Карфур в мола на бул. България нямаше вчера 20% намаление на всички книги, както беше обявено за 18-ти и 19-ти!! Награбих цяла кошница доволна от находките, но на касата ми казаха, че намаление имат само някои книги, но кои не е ясно! Ходих и на информация и там същото, не можаха да ми обяснят защо тогава в друг техен магазин намалението важи за всички книги!! В знак на протест върнах и останалите продукти, които бях взела!

mam@, да, аз отдавна съм констатирала същото за обслужващия персонал в книжарниците и никога не разчитам на тяхно мнение, повечето просто подреждат и работата им е да знят кое къде е и до там! Затова предпочитам да пазарувам книжки онлайн. Правя си собствени проучвания, добре че е и Форума, така се ориентирам чудесно и за нови книжки, промоции и за такива предпочитани от децата, за подходящата възраст и т.н.

tigger, много обич виждам творбата ти! Браво!

Последна редакция: пт, 20 сеп 2013, 08:38 от Сиси ♥♥

# 262
При нас има една малка книжарничка и в нея продава страхотна жена.Даже сега сина ми си намира всякакви поводи за да ходим в книжарницата.Тя го посреща с усмивка , често доста време с нея си говорим за книги и изобщо е много приятно.

И ние от доста време , ако не е ми трябва спешно си поръчваме всичко при тях с цел да стимулираме малките книжарнички.

Иначе аз съм доволна от книжарницата в подлеза на СУ.Тя беше Пингвините , сега не знам как се казва ,че маи и смениха името.

# 263
Искам да използвам повода да се оплача от продавачките в Orange! Освен, че не знаят какво имат и какво не, си разговарят по телефона или помежду си, докато хората чакат да ги питат нещо или да си купят книга. На въпроси отговарят с вдигане на рамене и като видят, че не им се махаш от главата, проверяват в компютъра това, за което питаш, дали все пак го нямат.
Книжарницата в подлеза на СУ и аз много я харесвам.

# 264
не се брои за книжка, а е списание - първи брой на "Самолети" (анимация;-). Сега предстоят две на Тони Улф - за животните и великаните (утре;-)

# 265
Аз също предпочитам да влизам в книжарница предварително осведомена,за което форумът много ми помага, разбира се  Hug, но също обичам и сама да разглеждам всичко изложено, така често попадам на ценни находки (и научавам асортимента на книжарницата от първия до последния рафт, поне що се касае до детските книжки Laughing).

А за карфурци... - срам и позор (не че ме изненадват)!
Но спокойно, все пак в обозримото бъдеще се задава панаирът на книгата - там отстъпките са идентични, а и книгите си носят мириса на хартия и мастило, а не на свински врат и яйца. Laughing
Съвсем добре си постъпила, Сиси! Peace
И много благодаря за оценката за Пънчинело! Hug  bouquet

# 266
Но спокойно, все пак в обозримото бъдеще се задава панаирът на книгата
Сега има някаква Алея на книгата, тя не е ли нещо аналогично на Панаира? Нямам представа дали въобще има отстъпки, просто гледам реклами навсякъде. Някой ако е ходил, струва ли си?

# 267
  • ride my bike...
Във Варна имаше отстъпки 20-30% на някои издателства

# 268
Някой може ли да ми препоръча обща енциклопедия за дете 6-7г?

# 269
  • у дома
Някой може ли да ми препоръча обща енциклопедия за дете 6-7г?
- дават я за деца 4-7,но голямото ми дете си я четеше до втори клас...Само не знам ще я намериш ли налична някъде.

Нашите последни книжки
-от тази поредица има още http://www.books.bg/bg/%D1%82%D0%B8%D0%BF-%D0%B0%D0%B2%D1%82%D0% … D1%8E-500024.html и ако ни допаднат ще взема и другите   Peace
- http://detskiknigi.com/fin-v-dzhunglata/ - тази съм я купувала по-рано,но сега я дадох на дребния да си я чете сам...
- от любимите на дребния,които си чете сам-мислех,че няма да му допаднат след като главният герой е момиче,но си му харесват и ги чете...

Последна редакция: сб, 21 сеп 2013, 23:08 от svetlaem

Общи условия

Активация на акаунт