Коя е последната книга, която подарихте на детето си? - 8

• 60 972
  • 726
  •   1
Отговори
# 525
И моята дъщеря е първи клас, но четенето е в категорията на игрите, а не на ученето и затова намира време всеки ден Simple Smile То не че изчита кой знае колко, но все за 1-2 приказки намира време.
Иначе е на училище до 18:30 и времето вечер е много малко, но пък съм доволна, че откакто тръгна на училище, започна да го цени повече и примерно дейностите вечеря, миене на зъби, баня, тоалетна и обличане на пижамата, ги помества в 15-20 минути. Общо. Преди всичко това отнемаше по два часа с непрекъснати напомняния и подканвания. И когато се озовеше в леглото, задължително обявяваше, че пак е гладна  Crazy
За щастие не се прибира никак уморена от училище, а пълна с енергия (не знам как става) и дори успявам да пробутам някоя страница с упражнения по писане.

# 526
Аз очаквам тази книжка като подарък от издателството за Коледа. През декември ще я има на пазара.

Последна редакция: нд, 24 ное 2013, 20:10 от rozy_rose

# 527
  • Sofia
Не, че се вижда за коя книга става дума, но по останалато се досещам мисля.  Simple Smile

То и аз чакам (всъщност не искам едната сега, пък после другата или другите), но взе нещо несерозно да ми изглежда... беше за късната есен, сега за Коледа (в първите дни на зимата )...  щяха да са трите книжки, за сега е само 1вата и като сложиш и закъснението...  Wink

# 528
Аз също писах, че предпочитам трите на куп, като ги издадат, тогава. Все пак доставката е за наша сметка и няма смисъл да се плаща два пъти, две доставки са си една книга.. Wink

# 529
Съжалявам  Sunglasses не успявам да се науча как става качването на снимки.. аз си поръчах книжката сега. така или иначе съм далеч от магазини. картинките са чудни. ще пиша като я получа

# 530
  • ту тук, ту там
А коя е все пак книжката? 

# 531
Поръчах и аз книгата игра. Дано се хареса.

С това ходене до библиотеката не остава кога да купуваме книжки Simple Smile

Прочетохме една от книжките на Лили Чудото. Доста скучнавата и елементарна ми се стори.

# 532
Лили Чудото и нас не ни заинтригува, но ...може да сме още малки. Ние имаме Малкото Таласъмче още от лятото. Авторът отговори веднага и я изпрати до ден-два на адреса. Хубава книжка

# 533
Книжката, за която писах по-горе се казва "Боб и падащите звезди"-пише, че е книжка с илюстрации за деца над 3 год. Аз следвам страницата от фейсбук https://www.facebook.com/EcoKidsPublishing

# 534
И аз съм се записала за промо-то. Много е похвална инициативата, а книжката изглежда толкова хубава! Синът ми много хареса илюстрациите и ще я очаквам за Коледа.

# 535
Последно купих "Фердо Мравката" - беше ми любима като малка. Дано и сега да се харесва на децата. Купих и  "Мечето Падингтън"  Simple Smile ... още не сме ги чели обаче

# 536
А коя е все пак книжката?  
Става въпрос за едно ново издателство Eco Kids Piblishing и поредицата им "Градът на скейтбордовете". Част от рекламната им стратегия като стартираха, беше да подарят първите 3 книги на всеки, който им пише до определен срок. Бях пуснала линк тук в темата и много от нас заявихме желание. Но се забавиха с издаването, към момента е готова само една от книжки, а тъй като бяха обещали изпращане за Коледа, съответно сега предлагат, който иска да получи първата, а когато са готови и другите. rozy_rose е дала линк.

az-mama2 , и моята дъщеря не ходи на занималня, но пък плува 3 пъти седмично и 2 пъти език + 1 път кръжок по програма Успех, въпреки това всеки ден намира време за четене. Макар вече да е във втори клас, в първи беше същото (а имаше още повече допълнителни занимания), с тази разлика, че тогава повече и четяхме и ние, сега също продължаваме, но вече не ежедневно. Но може би трябва да уточня, че телевизия не гледа, нито пък се пуска за фон, така че в свободното си време или играе/ем (сама, с брат си, настолни игри, твори нещо, или малко на компютър, таблет, телефон), или гледа филми, но избрани от нас, които й пускаме, когато преценим, или чете. Така че и аз като allana, мога да кажа, че четенето е в категория забавления и винаги намира време, има дни, в които през деня няма как, но вечер задължително си чете (ляга рано, но я оставям да чете колкото иска, само при условиие, че чете на хубава светлина и седнала, а не легнала).

Моренка, хубави книжки пак си издирила! Книжката за приказките на котарака ни е на вилата и хубаво ми напомни като отидем тази година на ски да си вземем някои книжки, които съм оставила там. Че понякога забравям разни книжки, а то неусетно ще вземе да им мине времето.. Wink

Жаси, и аз книжката я взех заради това, че е на авторка на "Пук и Чук", която вкъщи много обичаме и е четена десетки пъти, но тази за кардамоновия град Юлиана я започна сама, но нещо май не й потръгна, гледам че е взела нов акнига, ще я прочетем заедно да видя..

KaliKali, честити книжки! Добър избор!

# 537
Благодаря, Сиси! Аз нямам търпение да започнем да ги четем!  Simple Smile дано и детето да е на това мнение. /особено Мечо Падингтън/

Eco Kids - от мен имат приветствия за това, което правят. Ще е хубаво, ако и други издателства имат такъв ентусиазъм и правят такива големи промоции за новите си книги Sunglasses.

Едва сега видях линка към книжката от rozy_rose. Аз съм ги "лайкнала" отдавна /не зная защо във фейсбук не полувам известия в "news feed"../ Но получих писмо издателството. Избрах да изчакам и трите книжки наведнъж. Когато са готови - тогава, все пак са подаръци .. важното е да са хубави и детето да се зарадва. първата книжка - изглежда много хубава!

# 538
ами, аз нямам друг избор момичета ... далеч съм от книжарници и центъра ...и с бебе и повечето ми покупки са с доставка..така че за мен това си е почти традиция... на мен една доставка от София ми излиза доста /а все пак съм в София/ последно платих 8 лв. за доставка на 1 книжка, която си поръчах онлайн и я доставиха от Младост някъде... но да не разводнявам темата с тези доставки  Simple Smile

Препоръчвам с две ръце "Джуджетата" от Тони Улф /така и не разбрах автора или илюстратора е/ - много любима! от моето детство е и сега явно я преиздават. има цяла поредица

# 539
Кали,странно. аз пък получавам известия и от други. ще питам мъжа ми, че той прави някакви настройки..

Общи условия

Активация на акаунт