Фигурно пързаляне - тема не първа

• 59 062
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
  • MJF
Сега 21,45 ч БНТ запис
Гледах по BBC онлайн директно.
При танците обаче имам пропуски и сега чакам записа.
При дамите Каро и Юлия  Hug Hug, разбивката на оценките разгледах и съм съгласна с тези на първите 5. Но на Озмонд също имах прекъсване на картината и чакам записа.
При спортните 5 волни  Laughing не ни зарадваха с безгрешна но Муур-Тауърс- Москович и Столбова-Климов като изключим грешките , бяха доста убедитени в останалата част от прогамата. На Стефания-Ондрей също ми прекъсна картината.
Утре ни чакат 5 волни мъже, дами и танца  Laughing. И свършва таз пародия/ тренировка. ooooh!

За мен Япония няма място сред първите 5 за сметка на Франция/Китай но кой ме пита и така гледам волна от спортен дует, който е на доста по-ниско ниво от останалите  ooooh!, същото и при танците. ooooh!

Venyan , без руснаците, италианците, британци останалите европейци май гледахме онлайн  Mr. Green и като вкл. и останаите бая прекъсване се насъбра. Тез сървъри не могат явно да издържат шепата зрители, както казват някои.
Чакам Абрашева, подготвила съм се психологически  Crossing Arms. Такива глупости изръси в четвъртък , чеееее още не ми е минало  ooooh!. Сега нова доза.
Интервюто с Анна-Лука утре ще го прочета.

Последна редакция: сб, 08 фев 2014, 21:47 от Шошулчо

# 481
Ох, влюбена съм в Юлия!!! Разби ме това дете, честно!!! Няма такива изящни движения, довършени, съвършени, нежни, изпипани.  Shocked ОХ, а какви бяха тези пируети - от клек до горе!!!! Страхотна, страхотна!!!  Crazy

Костнър висока, изящна, безгрешна!!! БРАВО!!!

На финала отборно отиват - Русия, Канада, САЩ, Япония и Италия. Ще гледаме техните волни програми. 

# 482
  • MJF
Прегледах програмите БНТ и БНТ2. Вчера вярно че не дадоха директно но идната седмица и днес дават директно фигурното. То по принцип не мога въобще да се оплача как е позиционирано цялото фигурно на тази олимпиада като часове. Идеално се пада за нас. Все късния следобед и вечер.
Днес началото е 17,45 ч БНТ2.
Има и интервю с Морозов за четене междувременно. Сега "ще им видя сметката".
До тук горе долу от съдийството съм доволна.Снощи видях повторението по БНТ но за жалост не всички танци бяха в записа и така си останаха невидяни Coomes-Buckland  и Нели -Алекс.

# 483
  • MJF
Сега прегледах таблиците за днес и признавам че съм изненадана че Теса-Скот, Мерил-Чарли и Юлия са и на волните  Thinking, не одобрявам. Mr. Green но кой ме пита?!

# 484
  • Юпитер- Сатурн
Шошулчо, все се чудех защо се оплакваш от коментара на БНТ. Вече те разбирам. Странно ми е бивш състезател по фиг. пързаляне да се чуди какъв скок е направен и колко оборота са завъртени , си е странно от където и да го погледне човек.

# 485
  • MJF
Тя дори не е прегледала поне от кумова срама резултати и участия на фигуристите от първата половина на сезона, гледала е само европйското. Толкоз неточно инфо чух в четвъртък за дадени състезатели че ... и не е за първи път.
Короткий танец 08 02 2014 наваксах тук с ТАТ

# 486
Ох, току що изгледах Плюшченко!!! Велик е, велик!!! Обожавам как прави нещата!!!

# 487
Юлия пак уби змея с лопатата!!! Нямам думи. Не мога да спра сълзите си!!! Страхотно дете, страхотно...

# 488
  • MJF
Гледам тук http://www.sportlemon.tv/20140209/vv52f78ffa430512.51675621-745332.html
В 19,10 почват танците.
Коментар за волните мъже тепърва  Mr. Green. Мазало не липсваше от съдиите но честно казано не е новина а и размера дори е по-малко от това което очаквах
Плющенко
Липницкая
Изненада: Савченко и Шолкови с нова кратка програма в Сочи

Последна редакция: нд, 09 фев 2014, 21:46 от Шошулчо

# 489
  • Юпитер- Сатурн
Какво толкова видяха съдиите, че дадоха на американската танцова двойка 7 точки повече от канадската?
За пореден път пързалянето извън ринга си казва тежката дума, меко казано съм разочарована.

# 490
  • София
Зуева

И все пак Теса/Скот ми харесват повече от Мерил и Чарли. От руските двойки определено предпочитам Елена и Никита.

# 491
Шоши-сан, konichiwa. O-genki desu ka?

Знаеш, че не съм много по фигурното пързаляне (аз си чакам хокеят на лед след три дни), но в почивните дни гледах почти всичко от Олимпиадата и се случи, че гледах състезанието при отборите, та, си казах, че трябва да намина да те "видя" тук. Накратко - Мерил Дейвис ме плаши, дълго ще я помня, нищо лошо, но разбираш ме и сама, хехе, Ашли Уагнър ще я запомня с учудената й физиономия като си видя оценките, а Юлия е невероятна, това дете заслужава титлата и при жените, трябва да отнесе кака си Юна Ким.

Относно Абрашева. Нищо ново при нея, много, много зле, но и не е само тя, за съжаление.

# 492
  • MJF
Азарея , напълно в шеговит дух  Hug- ето какво видяха съдиите. Точката наказание на "лебеда" се оказа Costume failure а аз веднага реших че са преносили някоя поддръжка. И при "лебедите" и при Теса- Скот  поддръжките изглеждаха като цяло по-тромаво изпълнени. Обаче това ме подсети да изкритикувам режисьора, защото при  танците до тук много често туизлите не дава под подходящ ъгъл и или ги гледаме фронтално  ooooh! или в профил но един зад друг и гледаме единия се върти а другия го няма  ooooh! ooooh!. При синглите подобно безобразие наблюдавам при стъпките по дължина на пързалката , особено се подразних на волната на Джейсън.
Аз съм съгласна с класирането като ред на първите 3 дуета. Обаче след като ги гледах и то внимателно по 2 пъти, след първото гледане и аз бях силно възмутена. Но 7 точки разлика както и да  Thinking search newsm78  Thinking ми се струват много.
 Mr. Green аз и това  search. И да гледам и да не гледам иди спори с втората оценка на Плюша, както и да  гледам  малко прекалено "подпрян" в нея. Но то съдийското подпиране или ще си продължава както до сега за едни или трябва да спре окончателно и явно само след скандали се случват промени. Ясно че до края на ОИ никой официално няма да каже нещо с/у оценки  Popcorn
Прочетох Зуева. Ето и Рафаэль Арутюнян. И друг път съм си казвала мнението за девойките-----дамите. Да в случая Юлия се справя добре с изпълнения и интерпретация на драма но в същото време Миахара не мога да я гледам със сериозно внимание, то с лупа я търся по леда първо, амплитуда и дължина  на скокове ли да говорим......  33uu. Сложен е този въпрос и аз ту съм по-склонна да си намаля "протива" , ту съм почти твърдо против  Laughing. Във връзка с това се сетих Валентина как сравнително добре си изпълни волната вчера. Малко по обрано откъм емоция но по-съсредоточено в/у техниката. Грейси също заслужава похвала, добре е и тази нова кратка програма. Акико очаквах по-добра тренировка на волната да направи но чакам си индивидуалното състезание.

Ледената симфония си шества из Русия вече , нищо че Авербух е и коментатор. Тук има записи от тук от там, включително Албена-Макс а и с партньорите им от последното издание. Стефан Ламбиел също имаше участия в гастрола до тук, има и негови записи.

Абрашева ме убеждаваше в четвъртък, че Наруми ще я гледам само в отборния турнир, даже май вчера
пак ме убеждаваше в това  Whistling. Интересна ми е като види списъка за утре като първи номер. Наслушах се на нейната неосведоменост още в четвъртък и смятам да гледам алтернативно  Mr. Green, една доза глупости по-малко, или поне да не са на родния ми език  Close Peace. От 20 спортни двойки ясно че е събран елита. Доста палци ще стискам.    PENG Cheng / ZHANG Hao са в първата група, CASTELLI Marissa / SHNAPIR Simon- във втората и т.н. до MOORE-TOWERS K / MOSCOVITCH D. За Альона-Робин и за Пан-Тун някак си ще стискам палци по-силно, заслужили са си го.

rossoneraHug.   Genki desu  bowuu. Mata aete ureshii yo   Hug.. Хокея ще дочакаш. "Моя" кърлинг почнал, но за разлика от фигурното е сутрин. На отборното състезание му "видяхме сметката", време е за фигурното пързаляне Laughing.
Мерил си е Мерил, като визия на дуета Мерил-Чарли не съм била никога фен. Ще ми останат те в съзнанието с индийския танц и май с нищо друго, еле пък гала номера  Tired. Иначе за технически постижения им се  bowuu.
То и аз се изненадах от ниската втора оценка на Ашли  Thinking.
На Юлия и Юна еднакво стискам палци. И двете заслужават. Първата за това което ни показва сезон 2013-2014 до тук нон стоп а Юна за упорството въпреки малшанса с травмата и изоставането в графика за ОИ.

Tessa Virtue and Scott Moir Press Conference sochi 2014

Олег Васильев  Venyan , интересно ми бе казаното за тодеса/ спиралата на смъртта. Нали с теб я "изучаваме" от миналия сезон още  Wink  Hug.
Tessa and Scott 6

# 493
# 494
От много време не бях плакала на изпълнение във фигурното пързаляне, но Юлия Липнитская ме разтърси. Прекрасна програма, изпипана до най-мъничкия детайл!! Просто перфеткно!!!!

Адмирации и към танцовата двойка на Русия и програмата им по Лебедово езеро. Напълниха ми душата!!!!!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт