СЕПТЕМВРИйчето още "мама" не казва, но за 1-ви юни от нея подарък не отказва!

• 32 084
  • 723
  •   1
Отговори
# 285
Ехоооооо, къде сте?
Вчера не можах да отделя време за компа,викам си ще имам много да чета,но няма.
Stefiss честит ти рожденик на патерици, Ън и на теб! Много да ви слушат  Simple Smile
Пловдивски мами много сте хубави и много добре се изказахте  smile3501
Чики благодаря за отговора. Кризата при нас взе да намалява,но зъбче все още нямаме.
Отивам да я къпя,че днес много се изморихме всички вкъщи. Да не изнервям още повече обстановката  Close

# 286
как сте момичета?аз се чувствам доста изморена напоследък,а не правя нещо кой знае какво,но явно неспането си казва думата.даже сега милото е с малката навън 1 час и аз си почивам а в къщата ми е бомба.имаме 7 стаи и 3 коридора и навсякъде играчки,дрехи,лигавници,но нямам сили да стана да чистя
има ли и други уморени или съм само аз глезлата? Grinning

# 287
Брей ... не мога да се дотътря до вас значи newsm27 Mr. Green

Първо да си похваля детето ... вчера след като ме изуми, че яде рибешката манджа  Mr. Green вечерта му стоплих и второто с телешкото и изяде почти всичко  Shocked остана му 1 пръст от купичката, а тя беше пълна до горе. Или много му е харесало или е бил гладен и съм улучила момента  Mr. Green Ще видим в понеделник как ще продължи сагата Mr. Green

За ушите да кажа, че от както е роден с нищо не съм ги пазила. Просто в банята внимавам да не мокря, а след това задължително почиствам  с клечка за уши. Чистя почти след всяко къпане.
Няколко пъти м/у другото вече го къпем прав на слушалката и много му харесва. Нещо в коритото не ще да стои много и банята става за секунди. Все се надига да става  ooooh! та дано мине този период.

За спането ... той от малък също спи на всички страни, както и по-гръб, но по-рядко. Основно е на страни и не ми е правило впечатление дали е проблем  Mr. Green да си спинка както иска, само да спи  Mr. Green

Силви .. то къде си сигурна, че не предаваш нищо през кърмата. Според мен няма нужда да даваш витамини, а и скоро почват пресни и български плодове и зеленчуци на пазара, така че давай от тях. Аз вече съм давала банан, ябълки, диня и череши.

Мози ... попарата и у нас не е  на почит. Не съм пробвала само да я пасирам, но и така ще пробвам и ако пак не яде ... вдигам ръце  Mr. Green Може да пробвам и с чай ... евентуално, а не с вода  Thinking

Облаче ... как я гониш малката в тези коридори  Joy няма стигане сигурно  Mr. Green
Иначе за умората ... мен не ме е напуснала от раждането още  Laughing

# 288
 Joy Joy Joyаа има праг и й е трудно да мине с проходилката,а сама не ходи още
спи на една страна или по гръб
за ушите,не я пазя,но и аз после ги почиствам като Феѝт

# 289
Joy Joy Joyаа има праг и й е трудно да мине с проходилката,а сама не ходи още

Тя все някога ще проходи  Mr. Green тогава му мисли  hahaha

# 290
  • shumen
И аз не пазя ушите още от началото и почиствам както Фейт.
Ние заспахме,но преди малко се събуди с рев.

# 291

Аааа лъжеш  Naughty Дени може още да спи, ама  ти си тук   tooth

# 292
  • shumen
Оопс,Фейти по точно Дени заспа.Аз отивам да лягам,че след малко може да се събуди с рев пак.

# 293
Сега  котого видях това беззъбото дето се смее горе се сетих да ви  се оплаче ... вчера ми падна пломбата на зъб, дето е правена преди две години  ooooh! ... може ли такова нещо значи  Crossing Arms
Имам пломби от преди 10 ш не са мръднали ... какви боклуци вече правят  #Cussing out
та сега ще трябва и на зъбар да ходя  Tired

# 294
  • Варна
Фейт, попарата я пробвай с чай от шипки и я пасирай. Симона така я прояде.
А за къщата с многото стаи, и ние сме така - няма изчистване. Ама аз Силве ви бях видяла двора на снимки -  перфектен е, а на моя му трябват поне още две години. Така, че споко. На мен пък все не ми се спи. Станала съм като облъчена с това не спящо бебе. Чета книги до към 1, а тя после плчва да реве. За три месеца съм прочела 8 романа. Абе, май се сбърках...

# 295
  • Пловдив
Няма да казвам за умората когато имаш две деца и всяко си иска неговото.А как ли се чувства Стефи с 3 деца,дано има кой да и помага и да са и послушни децата.Времето все не стига за къщната работа и затова днес ММ ми купи мини съдомиялна машина,че чиниите,тиганите и тенджерите все се трупаха на мивката. 1dishes

# 296
Добро утро  Crazy

Днес ще съм ето така ....  Mr. Green
Облаче ... взимай парцала и ти Naughty цяла къща тебе чака Mr. Green

Снощи Пламен пак не щя да си спи в кревата ... вече е сраснал с нашия  ooooh! Mr. Green
Не знам как ще се отучваме после ... вашите деца къде спинкат  Thinking

# 297
  • shumen
Добро утро!
Фейт,Дени от новороден си спи в леглото.Не съм го взимала при нас на спалнята почти.Да не те плаша,но на позната детето е на почти 5 години и не иска да спи в леглото си.Няма отучване после.Дори се събуждала през нощта и се прехвърляла при тях.

# 298
  • Бургас
Добро утро! И Цвети спи в кошарата.Да е спала в нашето легло  максимум 5 пъти,от както е родена.

# 299
аа Фейти,ние сме станали в 6 сутринта и досега чистих,но събрах един гардероб с дрехи за гладене и се чудя от кои да почна хаха.снимах басейна с пеперудата.по-късно ще покажа снимка

Общи условия

Активация на акаунт