[/quote]
... съм намерила бацили някъде да се продават и съм си купила да се нагълтам с тях...
[/quote]
Всичко ще си кажеш ти
За смукането на пръста не ми се говори 
Не съм писала от сто години
Зъби няма ни един, всичко й е интересно, ако й измъкна нещо из ръцете, почва да се сърди и да прави физиономията за плач. Обаче за секунди се залисва с нещо друго, че то светът е голям и изненади дебнат отвсякъде (Перефразирам една моя любима книга). През деня спи вече по- малко около 2 часа и няма точни часове, а доскоро бяха 3 часа, с точни определени часове за сън. През нощта си спи с може би 2 будения за около 5 минути.
Прочетох, че е болна, да се оправя бързо 
стига с тоя дъжд!!! 

Дано все пак каката ти помага малко от малко
Фейт , тръпки ме побиха с разказа ти. На мен ми се случи преди години подобна ситуация, само че с брат ми. Ужасяващо е. На никого не го пожелавам това.
Нямаме още нито един зъб и се кърмим все още по 2-3 пъти на ден. Иска ми се вече да го отбивам, но май ще изчакам лятото да мине. Но кое лято не уточнявам
Вчера беше много зле толкова отпаднала и безпомощна не е била никога
само спеше и като се събуди половин час по късно пак е унасяше на сън...
Реве,,ставам после като мога пак...съжалявам нямам никакво време
тук вместо да си почина съм още по изморена
Забравих и да кажа, че Емма ходи на ръчички дори се пуска нищо че залита и не е много стабилна.., става сама, сяда сама, пълзи все по добре абе всичко си прави . Кърмата ми намаля и се цедя само три пъти на ден вече, но сега като е болна друго не признава.... а кърмата ми е малко и недостатъчна и е ад.. Ставам че ме викат

, но моят малък мъж е до мен и ме пази и хич и не обръща внимание на гръмотевиците 
.Но вече е минало, пазете се и се гледайте с половинката и бързо възстановяване , че малкият ви сладур е готов за подвизи 
Ма, само за 2 месеца тоя път, че татко иска да си е тук за Коледа и пак ще хваща дългата скоро. Пък и сега драсва сутрин в другия апартамент и чак вечер се прибира, но не е като да го няма. Понякога в тия 4 месеца като нямаше и като ме хванат лудите, съм се сещала за тебе - дето си хем сама, хем с два броя гадинки.... и честно казано, спирах да се вайкам, че ме досрамяваше! 
Мойто като го беше пипнал някакъв вирус преди месеци, такава покъртителна гледка беше. Остави мене, че бях като парцал и носът ми беше чешма, тя милата с едни червени очета, седи и гледа тъжно и от нослето й две вадички се стичат... като цигане беше, а на мен ми се реве само като я погледна. Добре, че за 2 дни с физиологичен разтвор й мина. Не ми се мисли как си ти с тази висока Т и антибиотици... Кураж, милата, ще й мине!
Преди внимавах да не я отбия, сега се чудя как ли ще се отърва от нея някой ден?!

то нали моето си е шило и в торба не стои, та се принудих. Така определено му е по-добре, въпреки, че от време на време пак си примрънква, но се ядва. Сложили сме го по по средата на задната седалка, а мама вече се вози отпред с тати 

Явно е вирусно наистина, защото днес при педи още едно момиче се оплака със същите симптоми. Дано овладеете положението с Т. какво и давате за нея, как е сега малката?
до когато можете кърмете ... щом дечицата ви имат нужда от вас 
даже и град валя до преди 
Не трябва ли след като е почти основно на мляко да качва по-малко
Странно наистина ... иначе одеве в магазина гледах, че Гербер имат сухо мляко - 350 гр. за 9,20 лв., а на ХИП 300 гр. са 12 лв
та се замислям дали да не го пробвам и да сменям млякото, чеееее
От понеделник официално е на кухня, чак не мога да повярвам
ама пусто все забравям, също като витамин Д-то да давам