СЕПТЕМВРИйчето още "мама" не казва, но за 1-ви юни от нея подарък не отказва!

• 32 086
  • 723
  •   1
Отговори
# 225
  • Бургас
Зори,аз във феисбука се свързах с една госпожа от кухнята. И най-вероятно ще поръчвам с доставка ,но може и без щото ще ни е много натоварена програмата,а пък ще трябва да чакам до 11-11.30,което си е загубено време за метлосване  Mr. Green

# 226
Добро утро! А бе какво е това време - облаци, дъжд, студено, юни ли е или април.
Тета- споко мила, Никола реве в количката от 4-тия месец, аз съм го оставяла и повече да реве. Сега пак не иска да стои там, ама е друго като е по-голям. Имам солети, нося си една мишка от комп., нося си дистанционно - а бе все някак си се залъгваме да стигнем от точка А до точка Б
Стефи ще проуча въпроса и ще ти пиша, иначе апартамента е с   спални, голям хол и отделно кухня,  тераси, отделна тоалетна и баняяя

# 227
  • shumen
Добро утро!
Тази сутрин станахме в 6.30 и до 7.30 се излежавахме.
Тета и ние ревем в количката,но аз нося куп играчки и давам докато му омръзнат.
Зори,тука е напекло и май е топличко поне засега.Е,не е за къс ръкав за децата,но другата седмица пък е дават доста гореща.

# 228
Добро утро  Crazy

По Нова ТВ дават за непоносимостта от глутена  Heart Eyes

# 229
Добро утро, момичета!
Да попитам и тук-давате ли прясно мляко и колко процента? Искам да и направя мляко с ориз..В кухните само сухо мляко ли слагат? newsm78

# 230
Добро утро, момичета!
Да попитам и тук-давате ли прясно мляко и колко процента? Искам да и направя мляко с ориз..В кухните само сухо мляко ли слагат? newsm78

това тамън пиша у фейса  Mr. Green
В нашата кухня правят десертите с натурално /не сухо/ прясно мляко  Crazy

# 231
Добро утро, момичета!

Мерси, Фейт! И аз бях чувала така, но си викам да питам все пак.. Simple Smile

# 232
Добро утро, момичета!

Мерси, Фейт! И аз бях чувала така, но си викам да питам все пак.. Simple Smile

Когато се въвежда прасно мляко знам, че в началото се смесва 50/50 мляко с вода и постепенно се увеличава млякото. Ако греша нека някой бързо ме поправи  Mr. Green

# 233
Тета,спокойничко Simple Smile.Това нищо не е.Да знаеш в болницата как беше,направо кошмар.Върнах се с болки в цялото тяло.То не беше носене нон стоп,то не бе подхвърляне,не бе какво ли не.Там се научи да крещи от яд и да се дере като не стане на неговата.ММ вика,че съм довела друго дете.Оприличи на малко дяволче  Laughing.И на мен ми се случвало по на горнише да бутам количката и да го нося,ама какво да се прави.Малки сладурковци  Heart Eyes.
Хайде като се стопли (и дано вече не се разболяваме) ще ти звънна да излезем.

И да се оплача,че се върнахме в първи клас със захранването.След седмица (може и повече) почваме от начало  #Cussing out

# 234
  • Бургас
Даная в крайна сметка от кисело мляко ли се оказа алергията? Какво мляко му даде?

# 235
Ами последно вкарах киселото мляко(Верея).Дадох само една малка лъжичка 1 ден,на втория ден ми отказа да го яде и на третия ден се опъпчи,като се започна с малко пъпки(бях пуснала снимка във фейса).Може и да е от това,а също така може и да е с натрупване.Знам ли.Сега ще внимавам с белтъчините и дано не се повтаря Praynig

# 236
# 237
Здравейте, момичета Simple Smile
Аз искарах грипчето. СТранната работа е, че там, където го хванах, бяхме заедно с малката  Mr. Green Днес ми сложиха холтер, който да ми следи кръвното 24 часа, да видим какви аномалии се случват, но ми стана странно, че много варира... Мери ми го на 15 минути и както е 160 на 100, на следващото мерене е 110 на 70... Шантава история  newsm78 Утре ще ми го свалят и ще видим какво ще става Simple Smile
Евва , тъй като ти ще си на кухня в Люлин Simple Smile при нас всичко е с прясно мляко и е хубаво, ако ще я запишеп малката, да си я захраниш както сметнеш за добро. Аз другата седмица съм на консултация с дребна и ще ти кажа какво е споделила педката  Heart Eyes Но аз смятам сега до годинка да не давам от техните десерти, но на  годинка последователно да й въведа киселото и прясното, защото в яслата вече няма мърдане  Mr. Green
Тета , нещо полудя май  Heart Eyes Какво стана

# 238
Тета .. какво е станало мила  Hug

Ден четвърти  Mr. Green ... имаше пиле фрикасе и естествено имаше гримаси. С триста зора и с помощта на две мами изяде 1/3  Crazy

Стаси .. радвам се, че вече си по-добре  Hug
А защо и киселото ще въвеждаш след годинка, за него няма проблем и по-раничко  Heart Eyes
Пламен мнооого си го харесва и ми е спасение в трудните дни  Mr. Green

Днес от Нова ТВ правиха интервю в парка за детските и Благой Бекриев ни даде думата  Mr. Green
Стаписахме се всички като го видяхме гози микрофон  Joy да видим дали ще ни покажа довечера в новините  bowuu

# 239
ОФффффф, от 5,30 е станала само 40минути е спала за целия ден и само ънка, не спира #Crazy
 Зъбна кризаааа ужассссссссссссТ,нищо не ѝ помага,замислям се вече за панадол.

Общи условия

Активация на акаунт