Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 74

• 68 048
  • 728
  •   1
Отговори
# 660
Скрит текст:
ஜ════════════๑Ƹ̴Ӂ̴Ʒ๑════════════ஜ
102-ая серия станет последней для Хатидже Султан. Султан Сулейман, который узнает о том, что похищение Хюррем организовала Хатидже, отправится к ней, чтобы все выяснить. Хатидже Султан, которая догадывается о будущем визите своего брата решит покончить с собой выпив яд до его прихода. Хатидже Султан скончается от действия яда на руках у Султана Сулеймана.Перед смертью Хатидже скажет, что она таким образом отомстила своему брату, и у Хюррем, так же как и у Ибрагима, не будет могилы. Ведь место, где прячут Хюррем, известно только ей.
Информация представлена группой: +vk.com/muhtesemyuzyi

Да добавя към съдържанието  Хатидже Султан умира от отровата в ръцете на Султан Сюлейман.Преди  смърта си  Хатидже ще каже че тя по такъв начин омъщава на брат си  И Хюрем както и Ибрахим нямя да има гроб защото мястото където е скрита е известно само на нея
Информация представлена группой: +vk.com/muhtesemyuzyi

Това се отнася за Хатиже, не за Хюрем.Султанката си почива в "Сюлмание".

# 661
  • Ruse, Bulgaria
102.Bölüm 2.Fragmanı

Последна редакция: пн, 10 юни 2013, 23:47 от Sinan Mustafov

# 662
Превод :
СС:
-Как може да изчезне майката на 5те ми  деца?Нито един враг не би се осмелил да направи това ,освен ако врагът не е между нас...Хатидже...
Хатидже:
-На мен ми е все едно дали е жива или мъртва,дали ще се върне или не ... ,тъй като нямам нищо общо с това
Рустем:
-Къде е нашата Хюрем?
Шах:
-От тук нататък няма да има радост за никой от нас
СС:
-Всички в моите очи са виновни.
Хатидже:
-Ако искате да изберете жертва ...изберете мен  и да свършваме с това
Махи:
-Времето настъпи Илияс, дойде време да се избавим от  Мехмед !

Последна редакция: вт, 11 юни 2013, 04:06 от trendafilka

# 663
Благодаря на Трени за превода   bouquet Hug Слагам линк за преведения трейлър с бг субтитри Peace

Великолепният Век 102 епизод трейлър 2 с бг. субтитри

http://vbox7.com/play:88ff60875c

# 664
Лека нощ!

# 665
Върне ли се Мерием ...сериала цена няма да има ..пак става толкова интересн, колкото беше и в началото

# 666
  • Сливен
Много благодаря за фрагмана.  Hug
Значи като гледам, Махи ще действа, чрез приближени от Маниса да заразят Мехмет.
Аз друго щях да пиша. Спомняте ли си, че гледахме церемония на Мустафа и Мехмед. в която даваха клетва на еничарите.
Такава не показаха на Селим и Баязид, сигурно е минала. И не видяхме как султана изпраща малките си синове на санджаци и това ни го спестиха. Искаше ми се да го видим.

# 667
Здравейте!  Hug Hug Hug Hug

Ей,проста жена е Махито,проооста  ooooh!!
Че чак ме е яд да я гледам!

# 668
Пожелавам на всички един слънчев следобед пълен с усмивки!  Hug

# 669
От много време не съм писала,но влизам да ви хвърлям по едно око  Hug Чак сега изгледах 101 епизод.Пусках го няколко пъти и направо не ми се гледаше без Хюрем   Rolling Eyes  Леко скучен ми беше почти през цялото време,но съм възхитена от последния половин час и от сцените на Михримах със Султанките.Най-после я показаха като истинска дъщеря на Султана,че досега все една покорна и им се кланя на лелите си,чак ме хваща яд  Laughing

# 670
Ани   bouquet  bouquet

И един поздрав с елементи от нашата приказка:

# 671
  • Най слънчевото място в БГ, 360 дни в годината
Ееййй доживяхме на наш Султан очите да се отворят, че враговете му са в неговата къщичка, пардон сарай. Трябваше да загуби Хю /и сал с пръстенът и да остане/ и тогава да го тресне нещо по главата и да разбере истината. Струва ми се, че в 102 епизод не само перушина ще хвърчи, ами някой хора ще ги скъсят с една глава.

Випче то ако Махи не беше толкоз прозззта, Мустафа нямаше да е на тоя хал милия, много му симпатизирам, но и много го съжалявам. А по въпроса, че това "чудо на природата" е надживяло всички, каква полза и какъв живот е било. Любимият ти човек те ненавижда и непрекъснато те гони далеко от себе си, детето ти е мъртво, не без твоя "помощ".

# 672
абсолютно съм съгласна,че Махидевран е виновна за съдбата на Мустафа  Peace Още докато беше дете го настройваше постоянно срещу Хюрем,че едва ли не тя е отнела по някаъв начин баща му  Stop С годините тези чувства се налагат и Мустафа почна да се обръща и срещу брат си  ooooh!

# 673
Ох, най-накрая на Мерджо ще му видят сметката. Как се кефя само. Тъкмо вчера се бях притеснила, че няма отърване от този змийски поглед.
С мъка изгледах 101 епизод, голяма скука. Михримах е достойна дъщеря на майка си. Много ме кефи това момиче.

# 674
Добро утро  Hug

Общи условия

Активация на акаунт