Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 74

• 68 046
  • 728
  •   1
Отговори
# 30
Много жалко наистина. Всичко сигурно е заради онзи мухльо Джан, когото никога не сме харесвали. Кой знае как й е омаял главата и после я е сринал. Сигурна съм, че и постъпката му по време на награждаването беше голямо унижение за Мерием и не вярвам да не е имало последствия в отношенията им.

Със сигурност добре я е омаял,на тях им е генетично заложено,падаш в капана без да се усетиш.Когато една жена им е интересна се държат с нея като султанка а после" коя беше ти ,че не мога да се сетя".

# 31
Странно защо всичко преценявате от собствената си гледна точка. Дали можете да погледнете и по друг начин всичко, което се случва с Мерием. Някой сигурен ли е, че тя изобщо е в състояние да разговаря. Виждали ли сте хора, които млъкват за дни, седмици, спират да се хранят, да пият вода... Най-добре ще разберете, ако бъдете толкова смели, че посетите една психиатрична клиника и видите как изглеждат хора в депресия. Някой от нас видял ли е изказване на Мерием, за да знаем и нейната истина. Длъжни ли са роднините й да уведомят когото и да е от публиката какво точно е здравословното й състояние. Може би някои искат да знаят и диагнозата й. Може още да не са й сложили такава. Сигурни ли сте, че ТИМС не знаят повече подробности, които нямат право да съобщят.  Разбира се, че ще си отиде в родината и ще се лекува там, у дома. Защото предложението за лечение от страна на ТИМС не е подкрепа.  Подкрепа е обичта, съчувствието и прегръдката на най-близките хора.  Тези, които ти помагат да станеш, когато си паднал, без да те обвиняват , че си слаб, че си изгубил силата си....Аз зная едно - никога, никого да не обвинявам, без да съм го изслушала. Всеки от нас е изпитвал физическа болка, влачил се е до работата си с последни сили. Но колко от нас знаят как се чувства човек , разболял се психически. Аз нямам никаква представа какво чувстват хората в такова състояние. И дано никога да не узная ! Но ще се моля. Ще се моля за Мерием да се усмихне отново и да свали огромния товар от душата си ! Ще го направя най-искрено и съчувстващо, защото преживях години заедно с нея и съм й благодарна за емоциите, които ми подари. Зная, че молитвите ми не са нещо много в този случай, но съм сигурна, вярвам, че ще стигнат до нея.  Всичко друго е суета...

# 32

Превод на интервюто с Набахат Чекре:

Журналист: Има ли шанс Мерием да се върне  във "ВВ"?

Н.Ч.Не,не...

Ж:А от къде са тези слухове?

Н.Ч.-Аз не знам как се чувства Мерием,но аз например снимах 8 години боледувайки,но всеки е различен на мен  снимките ми помагаха.Организацията е много добра с коли ни докарват,с коли ни откарват,доставят ни вода,хранят ни с хубава храна.Към 7-8 часа свършва работния ден,по време на пробите почиваме и даже вместо да седим може да работим...

Ж.: Тогава защо момичето се е изтощило толкова?

Н.Ч. Не зная какво да кажа,аз вече година не работя с нея,но ролята която играе се пада веднъж в живота,и аз не смятам ,че ще има отново шанс за подобна роля.Тя още не знае как се работи в Холивуд.Мерием не работи сама с нея работи колектив,какво ще стане с тях с техните заплати?
Сценаристите,операторите са повече натоварени и изморени,но не се оплакват иначе Мерием е много подходяща за ролята на Хюрем Султан...

Ж:Как смятате ще се отрази напускането на Мерием от сериала?

Н.Ч.:На тях им остава само един вариант ,да възкръснат мен-Валиде Султан.../смее се/,но екипа е подготвен за всичко...

Ж:Мерием беше много добра с мимиките,жестовете,как новата артистка ще се справи?

Н.Ч. Тимур работи върху всякакви варианти,той обмисля всичко много добре,той ще намери начин да подготви и обработи новата артистка за ролята.

Ж: Говори се ,че за новата роля ще бъде подготвена Гердюн

Н.Ч.Не е известно ,всичко е възможно,Хюрем ще е остаряла ,затова може и тя да изпълни ролята.

Ето и едно колажче: Wink

Последна редакция: пт, 31 май 2013, 05:28 от trendafilka

# 33
  • София
много се възмутих тази сутрин от поста на vvi - и какво, който не одобрява безотговорното поведение, е гнусен, така ли?

и аз съм имала тежки моменти - баща ми почина, бременност съм губила и пр., но никога, никога не съм изоставяла отговорностите си

не го разбирам аз това - щом си поел ангажимент, трябва да го спазваш

и, vvi, моля те, спести си епитетите, грозни са

# 34
Аз не бих била толкова категорична в оценките за Мерием, тъй като ние не знаем подробности за състоянието и. Ако е в клиника и има психични проблеми, твърде е възможно изобщо да не е адекватна. От човек в такова състояние не може да се очаква да се държи нормално, той просто не е себе си. Sad И ако е така, продуцентът би трябвало да се засрами от прибързаните си реакции. Аз лично съм виждала човек, при когото внезапно се отключи психично разстройство и ви уверявам, че просто изглеждаше и говореше така, сякаш....дори не мога да го опиша. Страшно е просто.  Sad И ви уверявам, че компанията, за която работеше (голяма европейска), не го изостави, а 2 години му плащаше заплата без да ходи на работа, докато се стабилизира. След което му намериха друга, по-малко натоварена позиция в същата фирма. Така че, нека не бъдем категорични в преценките си.

Премествам си поста от старата тема. Не  видях, че има нова.

# 35
Това,че НЕ споменах имена, а се появиха толкова много "обидени" говори само по себе си!
Ами и аз просто като вас изказах мнение-такова каквото е и такова каквото мисля и чувствам когато чета коментарите на някои от вас. Моите "грозни" Laughing епитети са словесния израз на духа от някои постове!
 LU4IQ , по-горе вие го е обяснила много точно и тактично!  НО ВИЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВАТЕ ДА ОПЛАКВАТЕ"СЧУПЕНИЯ СИ НОКЪТ"!
Мерием е в болница и едва ли може или пък й е позволено да говори ! Но тук стана световен проблем,че  НЕ е уведомила "милионите си почитатели"  защо, какво,кога и как се е случило!
Естествено изявленията,които дават от продукцията ще са такива,че да защитават себе си и ревливият им тон от загуба на пари, май за много хора е по-основателна причина отколкото здравето на някого! По-достойното беше за момента да се запази мълчание от ВСИЧКИ   по въпроса и в името на добрия тон да се изчака удобния момент и тогава да се дадат обяснения и разяснения,ако са нужни! Но ,не "жълтата" преса яхна вълната и хиляди верни последователи
 в един глас викнаха колко са обидени,колко и каква е тя и т.н!
  Спирам дотук,че стана дълго! А също така смятам  да продължа да изразявам възмущението си от  безчовечността и егоизма,ако ги видя,срещна или прочета някъде! Лек и приятен ден!

# 36
vvi, разбирам възмущението ти. Но пък и ако човек никога не е виждал психически болен, едва ли може да прецени обстоятелствата. Разсъждавайки от гледна точка на нормалността, да...постъпката на Мерием изглежда непрофесионална, но ние наистина не знаем какво е състоянието и, и не бива да бързаме с мненията си.

# 37
Зад кадър от последните снимки

# 38
Според мен продуцентите са прави за себе си, но както се изказах в предишната тема състояние на мерием според мен си личеше и на снимките на сериала, стори ми се уморена и някак си състарена.Може и с Джанчо да имат проблеми и да са се разделили и поради това да се сринала психически, не вярвам причината за това да е искане за по-високо възнаграждение.

# 39

Скрит текст:
“MUHTEŞEM YÜZYIL”DA MALKOÇOĞLU’NU CANLANDIRAN BURAK ÖZÇİVİT, “HÜRREM KRİZİ”YLE İLGİLİ NELER SÖYLEDİ?

Burak Özçivit, önceki akşam sevgilisi Ceylan Çapa’yla, İzzet Çapa’nın Akaretler’deki mekanı Limonata Town Dowm’dan çıkarken görüntülendi. “Muhteşem Yüzyıl”da Malkoçoğlu karakterini canlandıran oyuncu, Meryem Uzerli’nin hasta olduğunu öne sürerek Berlin’e gitmesi ve sete dönmemesiyle ilgili olarak; “Olayın böyle olmasını hiç istemedim. Böyle olması bizi çok üzüyor. Meryem'i çok seviyorduk.” dedi. Özçivit, Uzerli' nin diziden ayrılmasının ardından ekibe katılacağı söylenen Vahide Gördüm hakkında bir bilgisinin olmadığını söyledi. Burak Özçivit, Cüneyt Arkın'ın "Malkoçoğlu'nu şarap içip, kadınlarla yatan bir adam haline getirdiler" sözlerinin hatırlatılması üzerine ise; "Cüneyt abiye selamlar. Onu çok seviyorum. Ustalara söz söylenmez." dedi.

# 40
# 41
Здравейте! Попаднах на малко жълтини около Мерием Узерли , слагам линковете, може и да ви е познато...

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=69512& … ;rid=2368&p=2

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=69298& … ampaign=galeriler

Търси се новата Хюрем newsm78
http://www.hurriyet.com.tr/magazin/televizyon/23389987.asp

Хубав ден!

# 42
  • Пловдив
Винаги си намираме повод за разправии:( Преди Ибрахим изпоскара и обезлюди темата  сега Мерием......Другото което ме учудва е че в сряда балкона винаги е пълен тоест много народ чете и гледа  но след това няма коментар ....Нито за събитие от филма нито за актьорска игра  но пък желаещи за безсмислени спорове винаги има SadИ преди съм писала и пак ще напиша - това е само един филм може да е наи- любимия  ни но нищо не зависи от нас......Не си заслужава да си вгорчаваме живота с нападки за неща които не зависят от нас и не можем да променим [/ color]

Последна редакция: пт, 31 май 2013, 09:48 от darkroze

# 43
Мерием беше писала преди няколко дни не вярвайте на написаното за мен. Така, че докато не излезе официално съобщение от нея всичко е възможно и тя да се върне на бял кон....

# 44
Благодарности на всички за преводите от руски и не само, представяте доста интересна информация.

Съгласна съм с Розичка и Надя, може това с Мерием е просто рекламен трик, тя трябва да се върне в сериала.

Общи условия

Активация на акаунт