Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век"( Muhteşem Yüzyıl) тема 74

• 68 035
  • 728
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
ЗлаВещица Laughing,колко точно си се "кръстила"!

Чудесно прозорливо мнение   bouquet

# 46
Случаят с Мерием за мен е една лична драма, подробностите за която никой от нас не знае и не може нито да прецени, нито да коментира.  Sad Доколкото разбирам от прочетеното в темата дотук, коментарите са просто принципни, а не точно за Мерием. Thinking
Но... в този форум сме се събрали, за да се насладим на един красив филм-приказка, изграден върху някои исторически факти. За нас той има както естетическо значение, така и представлява предизвикателство да научим някои подробности за историята на съседна Турция. В продължение на 100 епизода се радвахме на изпълнението на великолепни актьори, на изтънчени костюми, на изискан декор, красиви гледки, музика, поезия... Аз лично съм гледала досега филма с интерес, защото повярвах на сценаристката Мерал Окай, светла й памет. Но продължих да го гледам и след това, дори и да съм била свидетел на сценарски недомислия, слаби режисьорски решения, недостатъчно добри изпълнения. И ще продължа да гледам филма, докато продуцентите ми предоставят тази възможност.  Peace
А това, че договорът на Мерием изтича на 16 юни, може би означава, че не е било предвидено продължение на участието й в четвъртия сезон. Не знаем.  newsm78
Затова ми се ще да  пожелая на Мерием да преодолее възможно най-скоро тежкото състояние, в което най-вероятно се намира, да превъзмогне личната си драма и да продължи да упражнява със същата жизнерадост  любимата си професия. Peace

И един красив клип, който ни припомня множеството приятни моменти с филма.   bouquet  bouquet 

# 47
покрай неприятностите с Мерием изпаднах в дилема: дали предпочитам сериала да се забави, но да е с Мерием или да сменят актрисата и да си излиза 'навреме'?

Е, предпочитам да си излиза навреме с Мерием  Grinning

# 48
  • София
Laughing Егати колко сте добри и състрадателни! Ако е така, радвам се! Честно! Дай боже лошите да сме по-малко.

Няма да се обяснявам повече, просто имам един въпрос, на който искам да ми отговорите.

Ако вие сте продуценти на ВВ, колко време ще чакате Мерием и ще стоите в неведение? Честно! Особено след думите: "Мерием няма да се върне повече в Истанбул"

Благодаря за превода на интервюто с Небахат, Тренди!  Hug
Общо взето, думите и припокриват тези на продуцентите.

Хубаво е, когато човек реши да става публична личност, да е наясно още в началото, че той ще трябва да се раздели с личният си живот. Просто такава е цената на славата. Навсякъде по света!

Ани, коя е дамата с короната от снимките ти?  newsm78

# 49
  • София
Жалко за актрисата.
Тя, най-вероятно ще съсипе окончателно и безвъзвратно кариерата си и ще потъне в морето на безметежната посредственост след тази случка.
Не на всеки се отдава такава възможност и съвсем отделно не на всеки се отдава да запълни хищната минута със шейсет секунди спринт.
Пожелавам и бързо възстановяване.

# 50
Здравейте, случайно видях, че има тема за Великолепния век. Вие откъде гледате новите преведени серии? Не съм чела още темата и се извинявам,ако задавам неуместен или обсъждан многократно въпрос. С ММ сме големи фенове на ВВ, въпреки големите ни резерви към турските сериали и го чакаме с нетърпение всяка седмица. Благодаря ви предварително заотговорите Hug  bouquet

# 51
Лиде не съм Ани ,но да ти отговоря -това е новата артистка в ролята на Хюрем.. Hug
Ето една статия за малкия Али сина на сем.Ергенч ,Али е болничък ,дано се оправи скоро:

http://kliuki.ws/prieha-v-bolnica-naslednikat-na-onur-i-sheherazada/

Прованс добре дошла в темата.Всяка сряда гледаме серията на турски ,някой от нас я гледат в превод от руски ,други изчакват превод на български обикновенно събота-неделя.Сериите ги има във вбокс7. Wink

# 52
Винаги си намираме повод за разправии:( Преди Ибрахим изпоскара и обезлюди темата  сега Мерием......Другото което ме учудва е че в сряда балкона винаги е пълен тоест много народ чете и гледа  но след това няма коментар ....Нито за събитие от филма нито за актьорска игра  но пък желаещи за безсмислени спорове винаги има SadИ преди съм писала и пак ще напиша - това е само един филм може да е наи- любимия  ни но нищо не зависи от нас......Не си заслужава да си вгорчаваме живота с нападки за неща които не зависят от нас и не можем да променим [/ color]
 Само че в случая драмата на Мерием е реална. Ибрахим беше филмовият персонаж, любимецът на толкова хора. Лично аз бях много впечатлена от неговия образ, обичам си го и досега съжалявам, че напусна. Но историята си остава все същата  и пак продължавам да следя с интерес развитието. За разлика от това, никога не съм харесвала Хюррем.  Обаче Мерием... сериалът дължи огромна част от постигнатия ефект на нея. Тя перфектно влезе в тази роля и изуми всички. Показа ни една силна жена, постигнала всички свои цели, върна Хюррем в нашето време. Аз искрено се надявам тя да успее да преодолее проблемите си, да се вдъхнови от героинята си и по енергия, както и психическа издръжливост, да заприлича на нея. С всичко ще се справи!

# 53
  • Русе, у дома
В страницата на Мерием във Фейсбук има изявление - https://www.facebook.com/Meryem.Uzerli?hc_location=stream
Мъчно ми е за нея, (чувствала съм се психически толкова зле, че да имам физическа болка) но ми е мъчно и за това, че една толкова мащабна продукция ще спре работата си. Прочетох всички мнения, но мисля, че вина имат основно продуцентите. Те все пак са "мениджърите" на филма и от глагола (menage - водя, дирижирам) бяха длъжни да вземат всички мерки, за да доведат до край проекта си. 

Последна редакция: пт, 31 май 2013, 15:32 от barfly

# 54
Цитат
Хубаво ще е да се абстрахирате от симпатиите си към Мерием /Хюррем/, както направих аз, колкото и да я харесвам. Държанието и е супер непрофесионално! Станала на 30 години, а майка и и баща и пишат писмо до компанията, че нямала да се върне повече в Истанбул! ooooh!
.....

Ситуацията и постъпката и е меко казано нелепа. Компанията я чака на педал, колегие и също, а тя се покрила в Берлин и се сърди, че и казали да освободи хотелската стая /по думите на Джан/.

Знаете ли, това може да го мислим ние тук, хора, които никога не са имали контакт с начина, по който се работи в Турция и начина, по който управляват турските мениджъри.

Съпругът ми е турчин, работих там известно време и имах късмет да съм в прекрасно положение, НО... имах достатъчно доказателства за безмилостното отношение, напълно в османски стил, с който се управляват хората. Държанието на Тимур е типично за турски мениджър, който се интерсува само и единствено да върви напред с цената на всичко. Там човекът е напълно маловажен, неговото здраве и състояние са нерелевантни, важно е само волята на шефа и нищо не се коментира, а само се привежда глава и се действа. Повярвайте ми, в много турски фирми начините на работа биха засрамили и Ибрахим паша.
Затова не се учудвам, че Мерием е избрала да говори чрез посредници - за да избегне психическия тормоз и тук възрастта няма нищо общо, имат значение само културните различия, защото тя все пак е израстнала в Германия.
А Тимур, ако беше един истински мениджър, щеше да каже: "Мерием ни е много скъпа, ние не можем да продължим без нея, ще приключим този сезон предсрочно и ще я чакаме да оздравее и да се върне отново при нас наесен." Така щеше да спечели много повече симпатии, реклами и пари...
Но не, и той като типичен самозабравил се Велик везир си е диктатор и глупак...
Iggiberry ,поздравления! Много добре си обяснила реалната ситуация на работа там! И да, и аз смятам,че продуцентът се държи като федфебел! Ако беше постъпил както ти си казала щеше да е много по-достойно и мъжкарски.Освен това е краят на сезона, а не средата.Допреди два месеца въобще не се знаеше дали ще има друг сезон(заради съдебни дела), а сега ох та леле!Просто можеха да приключат сега,а на есен да почнат по-рано без драми и грубости! По този начин щяха да защитят личното пространство на актрисата, а и да събудят повече любопитство към сериала за следващия сезон(че напоследък едва ги изтрайваме).
Чак ние тук се изпокарахме! Laughing

# 55
Привет wavey

Първо да благодаря на АНИ  bouquet за новата тема и всички снимки и новини Hug
Благодаря и на момичетата ,които в сряда превеждаха в ефир и от руски  bouquet Hug

Разбирам вълненията около Мерием- всички ние сме в шок ,меко казано, а какво остава за екипа, колегите  близките й... и все пак едва ли ни е казана цялата истина newsm78

вълнуваме се и коментираме- нормално е-  тук сме събрани фенове на сериала актьорите...но нека не бъдем толкова крайни и да се обиждаме...
аз не разбрах- какво общо имат заплатите на артистите с отсъствието на Мерием newsm78

Скрит текст:
дъжд и слънце- петък е Laughing

прятен уикенд lovekiss

# 56
покрай неприятностите с Мерием изпаднах в дилема: дали предпочитам сериала да се забави, но да е с Мерием или да сменят актрисата и да си излиза 'навреме'?

Е, предпочитам да си излиза навреме с Мерием  Grinning
и аз така

# 57
  • Плевен
Здравейте и от мен. Отдавана не пиша, но редовно ви чета. За съжаление се включвам заради една толкова неприятна причина, но нямаше как да не драсна 2 реда и да изкажа моралната си подкрепа към жената Мерием, не към актрисата. Аз я обожавам и мнението ми се припокрива с мненията на повечето от вас и силно се надявам бързо да преодолее сътресението в живота си.
Видях, че е даден линк към официалната страница на Мерием във Facebook, но аз ще сложа в спойлер изявлението й и ако някой има желание да го преведе ще съм много благодарна!

Скрит текст:
Sevgili arkadaslar , Ilkönce özür dilerim Simdi yazdigim icin ve daha önce degil.
bu Gun ilk defa biraz daha iyiyim ve en agir günlerden , tedavi ve duygusal anlamda gecti.
Can yanimda ve o bana iyi geliyor,onunla hava almak ,dolasmak , yürüyus yapmak benim icin cok buyuk bir hediye.
sizin bütün dilekleriniz icin Cok tesekkür ediyorum - bu bana Cok yardimci oldu ve oliyor ve Size sonsuz sevgi gönderiyorum.
Bir sürü insanlar ne oldu bilmeden, beni yargilamadan , ama beni hissederek ve bilerek, kalbimi taniyarak burda yazdilar.ve o beni okadar mutlu etti ki.
Bu Bir dönem. Insaniz... Güclenerek cikarim insallah. Almanyadaki en iyi psikatrist professörlerde tedavi gördügüm icin , umudum var en kissa zamanda ayaga kalkmak.
suanda tek hissettigim Sey , hayattayim.
Sizin enerji ve temiz dualariniz icin Cok Cok Cok tesekkür ediyorum!!!
beni (gercekten ne oldu , nasilim diye ) soran messajlar ve telefonlar icin de Cok tesekkür etmek istiyorum. Gercekten hepinize Cok sariliyorum ve öpiyorum.
SAGOLUN.
dinlenmem lazim, bu dönemde cok internetde ilgilenmemem lazım, sizden sabir ve anlayış diliyorum Allah sizi korusun ... Kalbim Size karsi hep sevgi dollu... IYIKI VARSINIZ

# 58
Лили отговарям ти на последния въпрос.Заплащането на целия екип се осъществява след излъчване на всеки епизод ,доколкото разбирам за 101-102  епизод има направени снимки ,но не са завършени... newsm78

# 59
Стихчето към снимката много ми хареса, кой е автора, ако не е тайна, Трендс ти ли си?

Общи условия

Активация на акаунт