НПМГ- паралелки математика-информатика

• 3 170
  • 6
  •   1
Отговори
Моят син в момента завършва 7 клас и кандидатства в НПМГ. Моля за мнения от родители и ученици в последните 2 класа, относно учебния процес и дисциплината в клас. Мога ли да разчитам, че в часовете се работи /поне по основните дисциплини/, а не се играят карти или шумът в часа не позволява на децата да чуват учителя? Изключват ли се ученици за отсъствия и лоша дисциплина или се следва повелята на МОМН: да не се гони ученик, понеже с него си отиват и парите, които училището получава?
Каква част от учениците в един клас работят и каква част си почиват /като процент/?

Знам, че преподавателите в НПМГ са изключителни професионалисти, по-скоро се надявам да получа информация дали общото ниво на учениците в класовете с математика и информатика и домашното им възпитание позволява обучението да протича на нужното ниво или въдворяването на дисциплина в часа отнема половината време за преподаване, както беше в училището на сина ми от 5 до 7 клас.

# 1
И аз много бих искала да чуя мнения от първа ръка Simple Smile, макар да съм наясно, че идеално никъде няма. Peace

# 2
Заповядайте в нашата темичка  Hug
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=669087.0;all

Аз съм амбициозен  bowuu родител на осмокласник - математика и информатика. Ще се радвам да съм от полза и да отговоря на Вашите въпроси, а а други родители ще се включат  Simple Smile.
Но по въпросите на  Opitnata:  В часовете се работи. Има и деца с отсъствия, но това поведение не се толерира. Не знам дали в класа на сина ми да има чак стигнали до изключване, ще попитам, но като цяло са добри деца. Преподавателите са добри професионалисти.

За нас това беше добрия избор. Даже второто си дете (което ако има желание да се развива в тази посока, бих насочила към това училище).

# 3
  • дълбоката провинция
В НПМГ има особена атмосфера, която е трудно да се обясни с думи, трябва да се усети. Аз я определям като полуакадемична. Училището, в лицето на учителите и ръководството, дава достатъчно, но никого не насилва да го получи. Ако търсите строг училищен режим, това не е вашето място. Но, ако искате детето ви да израсне като свободен човек, който е наясно, че сам кове бъдещето си, че сам определя нивото си на образованост, НПМГ е точното училище.

# 4
  • гр. София
В НПМГ има особена атмосфера, която е трудно да се обясни с думи, трябва да се усети. Аз я определям като полуакадемична. Училището, в лицето на учителите и ръководството, дава достатъчно, но никого не насилва да го получи. Ако търсите строг училищен режим, това не е вашето място. Но, ако искате детето ви да израсне като свободен човек, който е наясно, че сам кове бъдещето си, че сам определя нивото си на образованост, НПМГ е точното училище.

Подкрепям.  Peace

# 5
  • I want it all and I want it now.
Благодаря.   bouquetМен също ме вълнуват тези въпроси.

# 6

Общи условия

Активация на акаунт