Подсъзнанието може всичко 57 /Линкове за всички техники има на първа стр.

• 64 579
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Има една проста техника, мисля, че ще подейства. Подбираш някой по-снажен роднина, по-добре двамина. Ако гледат лошо, прекрасно. Отивате и казваш, че си дошла заостатъка от уговорената сума. Ако каже, че я няма, единият да му даде срок! Два дни например.  Whistling

# 661
Много си мила, Луна. Той този бил изпечен мошеник. Че и постоянно заплашва с "оня от горе" . Дори се чудя как може да заплашва с Господ една толкова гадна и крадлива твар.....

# 662
Ако не си подписала документи, нямаш проблем. Не знам колко ефективно е, да подадеш сигнал за измама.  Thinking

# 663
  • София
alinnna, много съжалявам, че такова нещо ти се е случило въобще, а още повече в сегашния момент.  Стигнала съм до заключението, макар и след толкова години минавки от всякакво естество, че бизнес с роднини не се прави. Още повече, когато не са ти и роднини - както в твоя случай. Дърт перг...н, друго не знам какво още определение да дам, без да го знам, естествено.
 Няма ли начин в някакъв срок да се развали сделката?

# 664
Във форума има юристи, защо не питаш...

# 665
Бе, защото подписах. Толкова съм смотана..... Дъртофелникът знаеше, че спешно се нуждая от пари и затова се изгаври така.....

# 666
Здравейте момичета!Може и да няма нищо случайно на този свят.Днес ми дойде отвътре да надникна тук пък даже и да се разпиша.Темата за подсъзнанието и моженето на всичко ми е малко сама по себе си противоречива.Принципно нямам нищо против нея и всеки да постъпва както му идва отвътре.
Случилото се с alinnna ме подразни много.Подкрепям съвета на luna!Преди доста време изведнъж много хора ме разочароваха и ядосаха.Просто беше един след друг,един след друг...Явно грешката е в мен.Къде от възпитание,къде от тактичност съм го позволила.При първия изпаднал случай започнах да си го връщам.Включително и днес.Ами чувствам се много по-добре,но има още какво да се постигне.В моя случай не помага да се чудя как да се отърва от негативизма и да си посипвам сама главата.С действия съм по-добре.

# 667
Силвърстоун и на мен ми иде да грабна един чук и да разбия грозната дебела кратуна на дъртака, ама каква полза. Нали той яде баницата, а аз  се ядосвам и се самообвинявам за наивността си.....

# 668
Оф,ако ти кажа,че те разбирам...ще прозвучи банално.И съвет не мога да ти дам,но изпадне ли възможност да му бръкнеш в ....нещо си,не се оставяй.Както са писали по-горе пробвай все пак за съвет с юрист и двама здравеняци още по-добре.То явно,че е гад долен,ама може и да се замисли,да се стресне ако си по-твърда.Дано успееш!

# 669
  • София
Алина, наистина, ако спреш да се ядосваш, може по-лесно да измислиш изход, дали по юридически или някой друг начин. Аз за овладяване на емоции си ползвам хоопонопоно и утвърждения (които си измислям според случая). После се мисли по трезво, но сами по себе си не винаги решават проблеми де  Simple Smile Дано успееш, доста май ти се събра.  Hug

Бе и мен от седмица се опитват да ме побъркат, много по-дребна май ситуация, но сходна по характер. А и някой друг беше споменал за турболентни моменти. Кво става тия дни  Thinking Обаче аз си "бая" и си посрещам предизвикателствата възможно най-кротко... или поне бързо се укротявам, че иначе досега да бях хванала сатъра  Twisted Evil

Дано да няма сред вас на диета, че ще ви черпя. Щерката стана днес на 6 (пардон, докато пиша станало вчера). Гуспоица вече  Grinning А и да сте, няма да ми откажете сега по парче  Sunglasses

# 670
Да ти е жива и здрава щерката и само да те радва.
 А пък що се отнася до мен, аз вече ги писах бегали тези пари, но ме е яд на гадния смръдльо, че ми обърка плановете за ремонти.  Ама си мисля, че е голям грях да ограбиш сираче, защото на детенцето ми направо очичките се напълниха като разбра, че дефакто неговите земи са ограбени. Пък аз за да го успокоя му казах, че ще приемем, че е откраднал моите, а с паричките от неговите ще оперираме ,доколкото ни е възможно, поне на татко му да пооправим задълженията  Simple Smile Ми да сме живи и здрави пък. Това е най-важно.......

# 671
Здравейте,
Silverstone Ако това ще те успокои не си сама. И при мен нещата се получиха така, че преди известно време ме разочароваха много хора на куп. За мое щастие обаче, те не ми бяха кой знае колко бизки...е може би аз така съм си мислила, за някои от тях. Сега всички тези хора не са вече в живота ми, за което много се радвам. Бих казала, че са се появили, за да науча още няколко урока, за тези, които ще дойдат след тях. За отмъщение.....не бих казала, че го правя, но винаги става така,  че те после съжаляват, че са потъпили по даден начин. Защото аз не съм вече същата, въобще не ги отазявам. Колкото и да ме търсят и да искат да се виждат с мен аз все съм заета.....в един момент им става ясно, че няма да ме видят вече  hahaha hahaha hahaha Дори и да ги срещна някъде след това аз не се държа лошо с тях, напротив....дори им става неудобно . ХЕХЕХЕ много обичам така, когато видя как на някой му става неудобно от собствената му постъпка. Тогава хората правят много необясними действия, говорят несвързано и стаписано. Така действам аз, но за по сериозни неща работата не стои така. Тогава и аз ставам зла  Twisted Evil. Каквото почукало, такова се обадило са казали хората.

еееейййй phil добре дошла как изкара на морето Simple Smile Надявма се да си успяла да си починеш да си релаксирала пълноценно.  bouquet и аз багодаря за почерпката да ти е жива и здрава малката Simple Smile

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 10:31 от *Tetida*

# 672
Разочарования имам, не е като да ги нямам, но се стремя бързо да ги отсея. Дори и най-стресиращите. Отмъщението не ме влече, прекратяването на отношения по ми приляга. И не ме вълнува после какво се случва, след като мен вече там ме няма.

phil, честит празник, и на теб, и на дъщеря ти!   bouquet

# 673
  • София
phil честит празник на патерици! Да ти е жива и здрава рожденицата и много да те радва   bouquet  bouquet  bouquet

# 674
  • Бургас
phil честит празник на патерици! Да ти е жива и здрава рожденицата и много да те радва   bouquet  bouquet  bouquet
+1    phil     Hug
alinnna,според мен прости на себе си,че си взела неправилния избор да повярваш на твоя "роднина",всеки греши и приеми случващото се като грешка,от която пък си получила ценен урок за в бъдеще.А за да достигнете до много отговори на вашите въпроси,включително и на въпроса "Защо пак направих грешния избор" пак и отново препоръчвам книгата "Любовта,какво не знаем за нея"
П.С.:От издателството на книгат ако четат тук,да знаете че скоро ще искам %  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт