Домакини - първи сезон/четиринадесети епизод

• 31 443
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • Пловдив
Марче, нищо особено не се е случило днес.
За Нощни... нищо не знам. Когато влязох в темата  в деня, в които всеки си е казвал мнението, нейните постове бяха редактирани и навсякъде имаше по .
Днес я засякох в друга тема и явно не влиза тук, но каква е причината не знам. Така е решила, така прави.
Аз  много обичам яйца, ама само на яйца.... Sad Споделете диетата. Пък виж цялата тема да я захапем и да вземем да кудкудякам...мале, какъв купон ще стане. Joy
Това е от мен за сега.

# 241
  • София
Благодаря ти, но аз съм една обикновена жена... Нищо по-различно от останалите.  Hug Heart Eyes
МарчеееееееееЙЙЙЙЙЙЙЙ... що толко много изписА?
Не мога да те изчета... ooooh! hahaha Joy
Те така трЕбЕ, да се чете и пише по много, да сме учени.!!
 Пиша, защото държа на добрите ни отношения да продължават и в бъдеще време. То, злоба има ежедневно, поне тук не я искам. Живеем си с нашите проблеми, с проблемите на коконка-макаронка, радваме се на постигнатите успехи на децата на Славуна-мравуна, на Фортунка...радвам се когато и ти ми се усмихваш... на Дари с новите придобивки и че живота и ще тръгне...за всички вас.  Толкова  е просто...Ти ме познаваш, имаше тази гадна възможност да ме видиш и знаеш, че мога много лесно да сложа някой в ред...но не там е целта. Ако съм в грешка, нека някой да ме поправи. Аз продължавам с добър тон!

# 242
  • София
Друга идея за яйчена диета: сутрин вариш едно яйце, на обяд го белиш, вечерта го изхвърляш, защото вече се е развалило- за 10 дни сваляш 5 кг.Ако искаш да свалиш 10кг. по две яйца   Joy Joy Joy
Ох...ще ме умориш  hahaha Joy много си хиля, това не е на добре, ще си строша и другото краче  Joy Joy

# 243
  • Пловдив
Марче, хили се, колкото искаш, НО ти забранявам да риташ, биеш и шутираш по врати и други подобни.....

# 244
  • София
Марче, хили се, колкото искаш, НО ти забранявам да риташ, биеш и шутираш по врати и други подобни.....
Ти май ми обеща , че ще ме вземеш във футболния отбор....готова съм, звяр съм!! От раз и... воле /така ли се казваше/??
Отивам да чета за хубавиците, дето има една тема. Ще взема да се изтипосам и те ще бъдат в захлас и заслепени .. hahaha
Абе, що си лягате толкова рано, сега живота започва отново???

# 245
  • Пловдив
Давай при убавиците....сигурна съм, че ще сложиш някой от тях в малкия джоб.
Обещаното си е обещано! Ще го удържа! Ще гледам да те предложа на тренера на нац.отбор...то без това има хора, дето ги биеш по точки.

# 246
Мама коко - не мога, сълзи ми потекоха от смях.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Марче - крачето гипсирано ли е или са шинирани само пръстите? Щото ако не ти е гипсирано, тичай утре на чичо доктор да го гипсира, така лесно се шофирало казват, че 25 дни вярно може да изтеряса човек!

Нощни не каза ли, че започват ремонт у тях?  newsm78 Що ми се струва, че каза нешо за местене... Ох старост, нерадост, кой да помни!

# 247
  • София
Мама коко - не мога, сълзи ми потекоха от смях.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Марче - крачето гипсирано ли е или са шинирани само пръстите? Щото ако не ти е гипсирано, тичай утре на чичо доктор да го гипсира, така лесно се шофирало казват, че 25 дни вярно може да изтеряса човек!
Ооооо, Смърфи, къде ходиш? Ни`ква те няма.  Не, не е с гипс. Пръсти не може да се гипсират, само главата може, ама ако употребя алкохол. Виж, тогава съм гипсирана отвсякъде. Два пръста съм строшила, гадно е, защото там има много малки костици и докато заздравеят...25 дни.  Вързана и превързана, ходя на пета или така ми се иска...абе, нещо правя дето не ми е ясно. Миналите пъти, щото това не е за първи път, бях с гипс, пирони, шини, операции ...45 дни. Сега дано мина леко. Тази къща дето живия, нещо и има, не ми върви в нея, което означава, че трябва да се смени къщата  Mr. Green Вече го казах на домашните, но не ми се обърна внимание...
Ти как си?? Кога ще си идваш?

# 248
Тук съм Марче, загледах един сериал, много е приятен - The Paradise.
Дано се разминеш с операции и чудесии, само с тези 25 дни да си останеш, но за къщата ти вярвам!  Hug

Идвам си в края на юни, но имам едно ходене до Италия и в началото на юли съм на разположение!  Wink

# 249
Момичета-кокичета, добро ви утро! Днес закуската ще бъде почерпка, макар и виртуална на рожденния ден на моята майка! Пожелавам й да е здрава още дълги години!

# 250
  • в сърцата на децата <3
Добро утро  Hug
Смръфиетка, да ти е жива и здрава и много години още да те радва   bouquet
Добре дошла на Ясмин  Hug
По повод диетите - адски съм доволна от тази, която пазя в момента!!! До тук (както се вижда от лентичката ми) смъкнах за 10 дена 3 кг - не съм била гладна нито веднъж! Вчера дори си го бях определила деня за нережимен и ядох и тирамису и пържени картофки (доста)... И тази сутрин кантара отново показва минус - 200 гр! Е какво повече да иска човек! Ям и слабея!  Laughing Нещото, което никога не съм вярвала, че може да ми се случи!

Относно спора между Валето и Нощни - и аз не прочетох постовете на Нощни, но знам мнението ѝ по въпроса и то съвпада с моето. Но все пак всеки има право да отглежда децата си както си пожелае! Честно казано нямам спомен майка ми да ме е гушкала особено много, но ей на - станало е човек и от мене. Надявам се да се върне в темичката и да не се е обидила... Давала ми е безценни съвети за кърменето и благодарение на нея не се отказах още в началото  Peace

Тити, предварително много, ама много се извинявам за това, което ще ти напиша, много те моля, не се обиждай  Praynig Praynig Praynig Praynig - аз съм "професионално деформирана"!  Crazy
Скрит текст:
Дефиз (тиренце) не се слага винаги когато пишеш "по", а само когато е сравнителна степен. Например "Моето дете е по-малко от твоето". Ако използваш "по" като съюзна дума не се слага тире - например "Храня детето хапка по хапка". Във втория даден пример ако е изписано "по-хапка" значи се предполага сравнителна степен - хапка, по-хапка, най-хапка - което е езиков абсурд. Надявам се, че не ми се обиждаш  Hug Наистина с най-добри чувства го пиша и не искам да те засягам!!!  Hug Hug Hug
Ох, дано не се обидиш....  Praynig Embarassed

Много ви обичам, момичета  Hug Хубав ден от мен!

# 251
  • Талант на 2012,2013 г.
Добро утро на всички момичета... Hug

Честит рожден ден на майката на Смърф! Да ти е жива, здрава и щастлива... Всъщност тя вече е, защото има дъщеря като теб... Hug Heart Eyes

# 252
Добро утро и от мен!  Hug
Смърфи - живо и здраво да ти е майчето още дълги години!
Добре дошли на новите попълнения.
Аз се опитвам да изпия едно кафе, но на малкия май му е скучно и не иска да ме остави това дете, ей... Викам му чЕк да ида да ти видя виртуалните ти лели какви ги вършат, ама той пА си знае своето  hahaha Целувчици и приятен ден от нас!

# 253
  • София
Смърфи, честит празник на майка ти!  bouquet

# 254
  • София
Така като ви чета изглежда трябва да се чувствам виновна, защото Нощни не пише тук вече... Cry.Странно, но не се чувствам така, наистина не виждам къде и с какво съм я обидила, ама наистина. Постовете ми си стоят, преди малко пак ги четох...ми нищо лошо не съм написала..исках пак да прочета и на Нощни, но всичко е изтрила.
Хайде , дами, май ще си почина и аз леко от темата....

Общи условия

Активация на акаунт