Евтините неща, от които сме доволни - 18

• 71 209
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Да споделя и аз, днес си купих млякото за душ на Нивеа, още не съм го пробвала обаче. Преди известно време си купих глицериновия балсам за ръце на Билка с органично масло от гроздови семки.  Беше на промоция и някаква смешна цена от сорта на 3-4 лева. Не знам точно доколко е химичен, мога да дам съдържанието. Тогава точно ми беше свършил бутера за тяло на Рефан и случайно си намазах и тялото с балсама за ръце. Много добре и бързо попива, не оставя никакъв мазен филм и все още си го ползвам за цялото тяло. За моята кожа се оказа перфектен. Също така, вчера си купих червения шампоан за изтощена коса Фитовал. От един път миене не виждам разлика. По-нататък ще споделя.

# 436
  • Стара Загора
Днес ходих до Lilly (Стара Загора), нямаха списания, имаше една машинка за кола маска останала и съответно не можах да си я взема на промоция. Казаха, че другата седмица щели да им доставят списания... сигурно тогава пък няма да има машинки  Confused

# 437

Та.. по темата. Да похваля маската за лице на Йогурт ъф Бългерия!
За чистене не знам колко почиства, но успокоява кожата на лицето и я прави много мека и нежна след това. Отдавна не бях виждала кожата си в толкова добро състояние, особено след като я развалих доста и запуших доста пори покрай корейските ББ кремчета. Rolling Eyes
Та всякакви малки пъпчици забелязвам как заглъхват след тази маска.
А ...и няма да и чета съдържанието и, че да не се отчайвам. Joy Peace
+1 за тази маска!  Heart Eyes Много добра! Кожата остава свежа, хидратирана и с равен тен  Heart Eyes

# 438
Може ли да препоръчате Почистващ тоник за нормална/смесена кожа?Искам да си почиствам Т-зоната с отделен тоник,защото сега го правя само с един за цялото лице-такъв за суха/чувствителна.Днес гледах на БАЛЕА с плодови киселини,само за 3,89лв.,дайте отзиви от какво сте доволни  Hug

# 439
Може ли да препоръчате Почистващ тоник за нормална/смесена кожа?Искам да си почиствам Т-зоната с отделен тоник,защото сега го правя само с един за цялото лице-такъв за суха/чувствителна.Днес гледах на БАЛЕА с плодови киселини,само за 3,89лв.,дайте отзиви от какво сте доволни  Hug
Аз съм със смесена кожа, предимно ми се омазнява носа, рядко брадичката и челото, и най-добре ми влияе розовата вода. Мисля си, че мазната кожа е просто много суха кожа, която включва компесаторни механизми и за това секретира по-обилно от останалата кожа. И ако ползвам нещо "матиращо", което в повечето случаи я изсушава много, след няма и 2 часа лъсвам като огледало. Розовата вода я хидратира страхотно, а и почиства, след което за през деня слагам крем само по бузите (защото са ми сухи) и така се преродих миналото лято. Нося си и малко флаконче в чантата се пръскам през деня за освежаване  Peace

# 440
  • Sofia
inagsv, много полезно включване  Peace Ще взема да пробвам и аз този метод, пък да видим Simple Smile

# 441
Да,но аз ползвам матиращ крем на цялото лице,но определено не е достатъчно,особено сега в жегите  Close

# 442
  • Стара Загора
Розова вода за лицето и аз искам да си взема, но не знам на коя марка. Имам чувството, че всички са псевдо розови води  Grinning

# 443
  • Sofia
Да докладвам: днес ходих до Лили на Чаталджа и успях да си взема уреда за затопляне на кола маска на промоция, но нямаше никакви  патрончета , нито ленти. Списания има достатъчно, а след мен останаха  май само 2 или 3 уреда. Момичето , което продава каза, че ги разграбват като топъл хляб. Ще зареждат пак в петък ако някой се интересува.

# 444
Аз ползвам някаква Дамасцена и съм доволна, изглежда горе долу така:
Скрит текст:
като гледам съставките отзад има Мethylchloroisothiazolinone и METHYLISOTHIAZOLINONE (последния да затвори вратата  Crazy ), които са 5 от 10 опасни според http://www.ewg.org/skindeep/ ... Мечтата ми е да се сдобия с "наливна'' розова вода от някъде  Praynig

# 445
Скрит текст:
като гледам съставките отзад има Мethylchloroisothiazolinone и METHYLISOTHIAZOLINONE (последния да затвори вратата  Crazy ), които са 5 от 10 опасни според http://www.ewg.org/skindeep/ ... Мечтата ми е да се сдобия с "наливна'' розова вода от някъде  Praynig
Добре де,в България сме все пак!Как така продуктите от роза са станали боклуци и са труднодостъпни Close Май истинския производител е Българска Роза-Карлово?Да не би всичко да изнасяме а за нас да остава 2-ра употреба Close

# 446
Аз съм доволна от розовата вода на Биофреш, не съдържа гадости Peace

В момента обаче ми е свършила и не мога да постна пълното съдържание.

# 447
  • Бургас
Скрит текст:
Добре де,в България сме все пак!Как така продуктите от роза са станали боклуци и са труднодостъпни Close Май истинския производител е Българска Роза-Карлово?Да не би всичко да изнасяме а за нас да остава 2-ра употреба Close
И аз ползвам същата. Дамасцена е на Българска роза- Карлово. Няма признаци да е лоша, има ли някоя 100% добра марка за розова вода?

# 448

Алтея Органикс предлагат био розова вода  Peace

# 449

Общи условия

Активация на акаунт