Каква раница за първокласник?

• 317 465
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 020
  • София
Момичета, нали не е подвеждащо и тези красоти около раничката (несесерчета разни) са включени в цената?
Не е подвеждащо, към раницата на Херлиц миди имаше голям несесер оборудван с цветни моливи (над 10 броя), линия, гумичка, острилка, малък несесер и торба за физическо. Общо струваше 79.99 лв.

# 1 021
Някой да има впечатления от серията на Herlitz Smart.
http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/index.php/cPath/3 … 88/sort/2a/page/1

# 1 022
  • Пловдив
Раничката дойде....на живо е много хубава!

# 1 023
  • Пловдив
Аз съм се спряла на тази:
http://www.schulranzen.com/schneiders/toolbag-basic-schulranzen- … /girls-heaven_118
Видях я на живо-много по-лека е от Херлитц и е по-удобна (поне според мен де Peace)

# 1 024
Здравейте, някой поръчвал ли е тези дни от schulranzen.com. Когато купувах раницата за моя син през м. януари доставката беше безплатна над 50 евро, а сега ми начислява 9 евро до България. Имате ли представа дали безплатна доставка е била временно явление  newsm78

# 1 025
  • Там където има любов
Аз съм се спряла на тази:
http://www.schulranzen.com/schneiders/toolbag-basic-schulranzen- … /girls-heaven_118
Видях я на живо-много по-лека е от Херлитц и е по-удобна (поне според мен де Peace)
Изглежда страхотно. Малко по-скъпа е от Херлитц.  Лесно ли се закопчава?

# 1 026
Здравейте, някой поръчвал ли е тези дни от schulranzen.com. Когато купувах раницата за моя син през м. януари доставката беше безплатна над 50 евро, а сега ми начислява 9 евро до България. Имате ли представа дали безплатна доставка е била временно явление  newsm78

Няма промяна в условията на сайта,да не бъркаш нещо?

# 1 027
Ами уж нищо- въвеждам си данните и като сменя от Германия на България и ми начислява доставка. За всички държави е така, не само за България.  newsm78 Ще опитам отново  Laughing

# 1 028
Не бъркаш.
На табелата за изпращане до страни на ЕС (без Хърватска) пише "EU (ausser Kroatien) € 8.90".

Намерих актуални ваучери за сайта през февруари:
"792194993366" при поръчка над 60 евро: 6 евро намаление
"793097966544" при поръчка над 110 евро: 11 евро намаление

# 1 029
извинявам се за погрешната информация,избрах БГ от падащото меню,но това "innerhalb Deutschland" ми е убягнало.

В такъв случай по-изгодно би било да се поръча до превозвач.Около 3 кг излиза една раница

# 1 030
Да, явно безплатната доставка е отпаднала. Кодове за намаление и аз намерих , но доставката отново си остава доста. Ще изчакаме, има време Simple Smile
Благодаря ви  Hug

# 1 031
Да,попитах ги във Фейсбук-8,90 Е е доставката до Бг.

# 1 032
Днес ми пратиха този код за намеление до края на март.
11 евро е стойността и не е обвързан с минимална сума на поръчката.

"793097966544"

# 1 033
Здравейте, къде в София мога да видя на живо раници на Херлитц и Белмил, в няколко големи книжарници влизах и имаше само Scooli, но те са доста големи и тежки, а пък ние сме дребни и слаби?

# 1 034
  • при моите любими
Здравейте, къде в София мога да видя на живо раници на Херлитц и Белмил, в няколко големи книжарници влизах и имаше само Scooli, но те са доста големи и тежки, а пък ние сме дребни и слаби?

В Люмар.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт