Каква раница за първокласник?

• 317 475
  • 2 341
  •   1
Отговори
# 1 065
zk_avram, аз съм за, ако има отстъпка, ще трябва да купя 2 бр. раници.

# 1 066
zk_avram, аз съм за, ако има отстъпка, ще трябва да купя 2 бр. раници.

Нека който иска да се включи да ми прати съобщение с mail адрес + телефон, за да мога да пиша на всички едновременно детайлите и уговорките за финалното купуване. Simple Smile
Става въпрос за купуване поне след месец-два, понеже първо трябва да се разбера с родителите от детската и да събираме пари за несесерите. Да го имате предвид. Simple Smile

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 17:42 от zk_avram

# 1 067
  • велико търново
Аз писах за несесер и цената е добра.искам да взема.какъв е имеила ви? Искам модел за момиче.

# 1 068
Аз писах за несесер и цената е добра.искам да взема.какъв е имеила ви? Искам модел за момиче.

Писах ти мейла ми на съобщение. Да не спамим групата - който иска да се включи с нещо в пазаруването от Herlitz дистрибутора, да ми пише директно съобщение.  Hug

Искам да уточня, че това не е обща поръчка - всеки ще дойде на място и сам ще си закупи артикулите - просто ще се организираме по-голяма група хора в деня на закупуването.
Става въпрос за София, дистрибутора е в района на The Mall

Последна редакция: чт, 17 мар 2016, 13:40 от zk_avram

# 1 069
  • при моите любими
 Hug

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 22:01 от cydonia

# 1 070
Момичета,уговаряйте се на лични,общите поръчки са извън правилата на форума,ще ни заключат темата  Peace

# 1 071

Сина ми изкара с такава раница първи и втори клас, само че в друг десен разбира се. Simple Smile
Още е здрава и може да се ползва, въпреки че той изобщо не пази. С две думи - здрава е. Имат и хубави десени, но за удобство и дума да не става. Усетих го след като тази година взехме modan explorer. Има анатомичен гръб, широки меки презрамки. Определено разликата е огромна спрямо Габола. Аз също я нося, по-удобна раница не съм слагала.
Неговата е тази - , като на живо всички изгледат много по-добре.
За сега и нашият избор е Modan. Синът ми (по детски) беше впечатлен от "фокуса" 2 в 1 и много иска такава. До колко е практична обаче? По-малката раница, която се получава при разделянето, за какво може да се използва? Изглежда ми прекалено малка, а разликата в цената си е хм... един несесер.

# 1 072
  • Бургас
Ние не ги разделяме двете раници. Така раницата се получава с три големи прегради и малък джоб отпред, който пък е с няколко отделения и джобчета за несесер, телефон, бележник и т.н.. Събира много  и нещата са добре разпределени, лесно се намират.
Ако има къде да я видиш на живо ще добиеш по-добра представа.

# 1 073
Да, да, видях я. Затова си мисля, че не би я използвал отделно. Благодаря за споделеното мнение Hug

# 1 074
  • Бургас
На мен и визуално не ми харесва, като се разделят двете части. Но пък при пране много бързо изсъхва разделена. Simple Smile

# 1 075
  • Deutschland/HE
Малката раничка дъщеря ми я ползваше, когато ходеше на школа мо математика и английски. Сега живеем в Германия и тук се носят доста по-малко неща и синът ми ходи само с малката, а в дните със спорт ги събираме и в задната част е екипа и маратонките. Малката част е удобна и при еднодневни екскурзии.

# 1 076
Тук има добри намаления.
Идеята да използваме малката раница за английския не е лоша, не се бях сетила за това приложение. Благодаря за жокера Grinning Значи, дилемата все пак остава...
Колебаем се между тази и тази

# 1 077
  • Бургас
Аз бих избрала втората - 2в1. Вярно, че е по-скъпа, но разликата не е толкова голяма според мен.
Освен всичко останало първата има само един страничен джоб, втората е с два.  Предните джобове също са повече при втория модел.
За мен това са големи плюсове, защото освен задължителните учебници, децата постоянно носят и всякакви материали, карти, чипове за игра и т.н. дребошляци, които иначе се търкалят из цялата чанта.

# 1 078
Наклонихте ми везните Laughing

# 1 079
  • Русе
Не е ли много мека отвсякъде? Няма къде да видя такава на живо. Все ми се струва, като си знам децата, че  с тези меките раници всичко ще е имачкатано. Иначе обичам да има повече джобове и такива неща, харесва ми, но сякаш не ми е много за училище, поне не първите класове.

Общи условия

Активация на акаунт